Temizlik sevmeyen kaynana

Her tuvalette el mi yikanir yikamak yika yik yyyyy error errorrr

Time to error
O daha kötüymüş.
Gerçi bizimki de banyodaki antibakteriyel sabunu ellerine 'dokunduğu' gerekçesiyle istemeyip 'kendine özel sabun' aldırmak istemişti. Ama konuyu kaynatıp bertaraf etmiştim. :)

Her tuvalet el miiii miii her tu tuvvv...
tüm devrelerim yandı. Nefes alamıyorum.

Daha kotusunu soyleyeyim o zaman, ben yeni evliyken onlara gitmistik, tuvalette sabun bulamadim, ciktim anne sabun nerde tuvalette sabun yok, olur mu boyle siz neyle yikiyorsunuz ellerinizi dedim. Niye kizim tuvalette elimizi g.tumuze mi sokuyoruz ki sabunlayalim demisti ben de 23 yasinda genc bir ruh olarak karsisinda ziril ziril aglamaya baslamistim zor sakinlestirdiler beni, saka yaptim falan diye kivirmisti sonra ama benim obsesyon krizlerim gelmisti yine, ellerimi yikadiktan sonra alkolle dezenfekte ediyordum hahahha onlarin yuzunden psikolojik tedavi gordum ben oooo anlatsam roman olur. O yuzden bastan kesip atmak lazim boyle seyleri.
Mesela dun geldiler yol yorgunusunuz bi banyo yapin dedim yapmadilar, simdi kirli saclariyla ikisi de birer kanepeye uzandi kirlentleri yastik yapip uyuyorlar, onlar gider gitmez yikaticam koltuklari, ama uzun kalacak olsalar carsaf sereyim yastik vereyim derdim yani kisa kaldiklari icin kotu olmayalim modundayim ben

Bu arada kayinvalidem sadece kisisel temizlik konusunda boyle, e haliyle o elleriyle yaptigi yemek de yenmiyor, yoksa evini her gun supurur siler, toz alir cok duEnlidir gorunurde benimkinden cok daha temizdir yani evi benimki gibi aylardir silinmemis camlari yok, ama gercek temizlik bu degil iste

O zaman onlara bütün yemekleri aynı anda verin. Servis tabağına pilav+ana yemek vs. , kaseyede çorbayı koyun, sizde nasıl istiyorsanız öyle yiyin.

bunlar kendi anneniz olsa..aynısı yazarmıydınız..kadın öyle görmüş..saır edin.bu yaştan sonra değiştireceğinizi sanmıyorum..bende mesela çok titiz değilim..çünkü ev kalabalık olunca..ne temizlik gözüküyor nede temizlendiği..onun için üstün körük yapıyorum..ben asla titiz insanların evine gitmem..çünkü geldiklerinde heryeri inceliyorlar..duvardan başlıyorlar fayas aralarına kadar sürekli kontrol ediyorlar..onlar akıllarında hep temizlik..buda bir hastalık bilmiş olun..ben ne titizim nede pasaklıyım..orta dercedeyim..ama ömrümün çoğunuda temizlikle geçiremem..gereken yerleri temizliyorum..çünkü bu dünyaya bir kere geliyoruz..

Siz de haklısınız. :)
Ama şunu söyliyim, kendi annem olsa yine böyle yazardım, hatta yazmakla kalmaz çekinmez uyarırdım. Kayınvalidem kadar olmasa da annem de bazen dikkatsizlik yaparsa mutlaka uyarırım. Ama her halukarda ikisini de kırmam :/

Iki ayvercekten uzun bir sure bir hafta kalsa ayrintuya bu kadar takilmazsin ama soyle soyleyim onemli olananlasmaniz cok titiz biri olur fkat kalbnixi kirar birde bu acidan bakin

Canim o tonton teyzeden bendede var biz birlikte yasiyoruz ne hikmetse o yaslandikca daha dikkatsiz ben daha hassas oldum mesala ev terligiyle balkona cikmasindan rahatsiz oluyorum daha sonra o terlikle evin icini gezmesini istemiyorum sonucts gunasiri yikamays calissamda les gibi oluyor tatli tatli soyledim cocugum sana soyluyom kaynanam sen anla yaptim:)artik yapinca direk diyorum anne terlikleri cikar altini yikiyim
giy diyorum bulasik olayina gelincede disari ciktigim zaman elinde yikama gelince makineye doserim hepsini diyip kirmadan halletmeye calisiyorum bende cok severim gecen sene cok hastalik gecirdi afedersiniz altini bezlemek durumda bile kaldik ama kesinlikle sıkılmadim bunalmadim bebek gibi muhtac olecek diye nasil aglamistim sukur suan iyyi..konu sahibi seni cok iyi anliyorum taviz tavizi getiriyor insan istiyorki yapilan emege saygi zaten yasli insanlar is guc beklemiyoruz amma temizlenen yeri temiz tutmak icin biraz gayret olsa yeter ..ben kirmadan soylemeye calisiyorum

Eee hal boyleyse

ay benimde en büyük korkum bu nasıl olacak bilmiyorum :) Henüz kendisiyle tanışmadık ama evleirnin resimlerinden falan bende bu konuda çok ayrı kulvarlarda olduğumuz izlenimi oluştu bile

Canım yaşlıların çoğu aynı belli bir yaştan sonra salıveriyorlar kendlerini :bende çok titizimdir mesela ay yaşlanınca bizdemi öyle olucaz ki

Bence kendine dert arama
Eşinin hiç çekilmez huyu yokmu?
Emin ol kaynanandan daha kötü huyları vardır..
Yada annenin yada senin?
Demek istediğim şu ki bunlar fındık kabuğunu doldurmaz..
Kalbini temiz tut, bak söylediklerin sana bile çok garip gelmiş..

abartmaa ne kaynanalar var , kendı annen olsa böylemi yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…