• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik mevzuları

Belki sigorta yaptırmıştır o yüzden fiyat öyledir. Haftada 1 gelene yaptırmak zorunda zaten. Sigorta varsa makul gibi ama yoksa çok az gerçekten
Yok yahu ne sigortası arkadaş hatta bana gider 3 saat daha fazla çalışır sigortalı işe girerim dedi üç çocuğu var part time o yüzden çalışmak istedi ama sonuç bu

Yok yahu ne sigortası arkadaş hatta bana gider 3 saat daha fazla çalışır sigortalı işe girerim dedi üç çocuğu var part time o yüzden çalışmak istedi ama sonuç bu
Tüü vicdansiz köpek. Bunları SGK ya şikayet edicen sigortasız işçi çalıştırmaktan görecekler 650 yi...

Roborock var karcherdan memnun musunuz çok vakit alıyor mu buharlı temizleyici ile şöyle bir temizlik bebeğim var çok vaktim olmuyor böyle içime sine sine temizlik yapmaya bir süredir 😓
Evet ikisinden çok memnunum. Istasyonlu alırsanız temiz su koyun gerisini kendisi hallediyor ro***ck. Uğraşmıyorum sadece arada bir robotu temizliyorsunuz ana rulman, yan fırça, istasyonun bazı bölgeleri o da ayda 1 kez yarım saat falan alıyor. Uzaktan bağlanabiliyorsunuz, veya 1 metre kare yer kirliyse o alanın işaretleyin o hallediyor.

10 dk ya ayarlı paspas yıkama bir de yoğun vakum ayarında. Zaten günlük yapınca ev fazla kirlenmiyor.

Ka***r da çok pratik. Birincisi deterjan kullanımı azalıyor, ikincisi hijyenik oluyor. Mesela toz alıyor gibi kapı silebilirsiniz yani o kadarcık vakit alıyor. Bizim kapılar beyaz renk eskiden çifte, durula,kurula zordu şimdi 1 dk komple kapıyı sil sonra kurula tamam. Kapı bembeyaz her zaman.

Bütün bunlara annemin yorumu "parmağını çok yorma yavrum" 🤣🤣

Yemin ediyorum benim de aklıma geldi😂 Bigün işsiz kalirsam yapacağım ilk iş olur. Hem kazancı iyi, hem algısı vergisi yok, hem esnek mesai,hem spor 👍 Bir de piyasada o kadar ihtiyaç ve açık var ki , işini bilen bir insan çok rahat memur gelirini ikiye katlar.
Evimdeki yaptığım temizliği bazen nakite dökesim geliyor 🤣bu bahsettiğim arkadaşa dedim sana 2 gün tam gün iş bulalım 2500'den ayda 20 bin TL yapar

Roborock var karcherdan memnun musunuz çok vakit alıyor mu buharlı temizleyici ile şöyle bir temizlik bebeğim var çok vaktim olmuyor böyle içime sine sine temizlik yapmaya bir süredir 😓
Buharlı temizleyici büyük kolaylık, yalnız çocuk için tehlikeli, kullanırken uzak tutman lazım. Ben mutfak dolabından duvar fayansına kadar her yerde kullanıyordum rahmetliyi.

Temizlik konusunda bende cok sanssizim .. fiyatlar absurd ve temizlige gelenler cok nazli. Ustelik temizlik de ustunkoru. Bize gelen abla da hem kahvalti eder, hem ogle yemegi yer hem de ikide bir sigara molasi verir isi de eh iste. Bi kere kahvaltiyi gec verdim diye ogle yemegi vermeyim dedim midem bulandi bi parca ekmek vermeyecek misin dedi . Valla nasil olacak bilmiyorum
Bana gelenlerle size gelenler benzer herhalde saat 7 de gelse hadi insan der ki kahvaltıyı yapamadan gelmiştir 9 buçukta gelip de kahvaltı yapmamak

Evimdeki yaptığım temizliği bazen nakite dökesim geliyor 🤣bu bahsettiğim arkadaşa dedim sana 2 gün tam gün iş bulalım 2500'den ayda 20 bin TL yapar
Kendi evini kendine temizliyorsun balım, başka işte çalışsan da evini sen ve esin temizlemek veya temizletmek zorundasınız zaten, nakite dokmek için piyasaya açıl, valla kocandan çok kazanırsın.

Temizlik yapıp da gerçekten temizlik yapmayı bilen insana denk gelmedim ne yazık ki. 2 sene önce yabancı bir kadın geliyordu bana, o gerçekten çok iyi ve iş ahlakı olan biriydi. Onu hariç tutuyorum zaten. Onun dışında birkaç kadın denedim hepsi çok kötüydü. Süpürgemi kıran da oldu, başka zarar veren de. Bir odaya hiç girmeyip yalandan temizlik yapan da vardı, bir bezi her yere süren de. En son fiyat olarak daha ucuz olan, temizliği de üstün körü olan bir abla geldi, 2 yıla yakın geldi. Bebekten dolayı temizliğin t sini yapamadığım için o temizliğe de gözlerimi kapadım açıkçası. El mahkum dedim yani. Şimdi taşınıyorum, bir süre çalışmayacağım. Bundan sonra eve kimseyi almayı düşünmüyorum. Zaten gideceğim yerde fiyatlar inanılmaz uçuk 😅. Bundan sonra robot süpürge ile yola devam, napalım. 😬

Evini kendine temizliyorsun balım, başka işte çalışsan da evini sen ve esin temizlemek veya temizletmek zorundasınız zaten, nakite dokmek için piyasaya açıl, valla kocandan çok kazanırsın.
Çok zor bir iş ama kendi evimi yaptığım gibi her gün bir yere temizliğe gitsen pertin çıkar

Arkadaşlar sizden yol parası istemiyorlar mı bulunduğunuz yerdeki ücretler nasıl

Back