• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik mevzuları

Ay Allah aşkına bir geldiğinde kahvaltı gecikti diye kan şekeri düştü.Keyfe keder kahvaltı uzun uzun kimse vermiyormuş burda bana gelenler mi böyle denk geliyor 😫 baştan kahvaltı yok mu diyorsunuz
Benden kahvaltı isteyen olmadı hiç. Şehirden şehire değişiyor olabilir bunların kriterleri

Cihazlar sayesinde evi sürekli temiz tutabilirsiniz. Benim de çocuklar ve kediler var. R****k robot süpürge, istasyonlu olandan paspas yıkama, hazne boşaltma kendisi yapıyor. Uzaktan kontrol ettiğim için komple, alan veya odayı ben işten gelmeden yapıyor. Yemek saatiniz belli ise programla yemek sonrası silip, süpürüyor.

Dy**** evcil hayvan için mükemmel bir ürün. Bir de buharlı temizleyici Ka****r

Şöyle bir bakınca bunlar pahalı gelebilir ama verdiğiniz temizlikçi parası havaya gidiyor. O para ile (kaç kere alıyorsunuz bilmiyorum) en azından 1 cihaz taksiti ödenir, mal sahibi olursunuz. Hem sinirleriniz zıplamaz.

Ben de temizlikçi alıyorum ama genel temizlik için (çalısıyorum)

Bir de mesela ben kalabalığı sevmem. Sadelik ve konfora para harcarım ama kalabalığa harcamam. Gereksiz plastik,araç, gereç, çaput vs.

Eğer bütçe hesabı yaparsanız, boşa para +sinir olmaktansa, taksit +mal sahibi olmak daha makul

Roborock var karcherdan memnun musunuz çok vakit alıyor mu buharlı temizleyici ile şöyle bir temizlik bebeğim var çok vaktim olmuyor böyle içime sine sine temizlik yapmaya bir süredir 😓

Ee siz konusurken ,sartlarim boyle ,demiyor musunuz?
Madem fiyati o belirliyor, siz de sartlarinizi paylasacaksiniz.
Kahvalti yapip gelin lutfen. Yol size ait.
Oglen ,bir yemek ayarlarsiniz. 2 kahve molasi gibi.
Yok ne şartı gün ayarlasınlar diye catlıyorum beklerken bir naz bir naz kimi aldıysam bir de şart benim neyime 🫠🫠

ben bu temizlik işini rutine bindirdim 15 günde bir yarım gün abla geliyor. kahvalti için birseyler hazırlıyorum öğlene bitirip gidiyor zaten öğlen yemeğine gerek kalmıyor. zaten ben çalıştığım için evde tek başına. yapacağı işler belli. supurup silmek wc banyo ortalığı toparlamak mutfak ocak vs silmek. yarım güne de anca bunlar yetişiyor zaten. Her geldiğinde farklı bir odanın camini siliyor. şimdiye kadar masallah diyeyim hiçbir esyama zarar vermedi. işi bitince kapıyı çekip gidiyor.

Yok daha neler :) Ben yardımcı çağırmadım hiç ama komşuma geliyor işini yapıp gidiyor, öyle kahvaltı öğle yemeği yol parası falan yok, ki neden olsun zaten? Evde yiyip gelsinler, ev oturmasına gelmiyorlar neticede..
Yok artık bacım, 6-7saat kol gücüyle çalisan insana bı öğün yemek vermemek de vicdansizliga girer yani, önden istemeseler de 12 de hazırlar bırakırım sofrasını, kahvaltı saçma ama tam gün çalışana bir öğün yemek, çay kahve verilmeli. Ben işini ahlakını sevdigim kadını her seferinde çocuklarina küçük hediyeler alıp evine kadar bırakmis insanım, yeter ki o beni bırakmasın 😁 İşini iyi yapan insana canım kurban, çünkü bu ülkede çok az🥴

Temizlik piyasasi cok kotu bir noktada. Fiyati oyle iyi abartiyorlar ki ama gel gelelim jet ustunkoru bir temizlik. Ben bezdim. Sessiz her seye karismayan bir teyze var, sirf sessiz diye goz yumuyorum onun eksikliklerine de. Ne hikmetse isi hep 14.30 bitiyor.

Çalışmaya geldiği evde kahvaltı yapmak nedir bunu duyunca sinir oluyorum işe geliyorsun yani çalışmaya gidiyorsun evde ye öyle çık hey Allahım ya böyle saçmalık olamaz ben böyle bir şeye müsaade edemezdim sanırım baştan şartlarınızı söyleyin çalışma saatine göre çay saati yapabilir ya da aparatif yemek olabilir ama çalışmaya gittiği evde kahvaltı yapmak olacak iş değil

Oyle degisik insanlarla calistim ki anlatsam cekirdegini al dinle komedi tadinda tabi yasarken hic oyle degil. Eve taksiyle gelip gitmek isteyen mi dersin yol parasi olarak otobus dolmus parasi degilde taksi parasi isteyen mi dyson supurgenin borusunu ortadan ikiye bolen mi yatak odasinin dolap kapagini kiran mi bazami komple kiran mi cocugu bana ver ben cocuk bakayim sen git icerileri supur istersen diyen mi süpürgeyi ve yer silmeyi yetistiremeyip saatim doldu diyip kendisine 1 saat önce cay demleyip oturup cay keyfi yapan mi ya anlatsam bitmez bunlar tabi ayni kisiler degil farkli farkli. Iyilere denk geldim ama degisik denk geldiklerim bolcaydi
Al benden de o kadar. Arkadas toplantisina gitmek icin 12de cikmak isteyen (o zaman yarim gun ucret vereyim demistim), evi bulamayinca tamam taksiyle gel dedim duragi ogrettim ertesi hafta taksi param nerede diye hesap soran, daha yazarim da usendim ve tukendim 😁

Benim bir arkadaşım var haftada 4 gün 5 saat bir iş adamının evini temizlemek için gitti gittiği ev biraz yorucu olunca fiyatta artış istedi aldığı ücret 5 saat için 750 TL idi arkadaşa dedim bu bahsettiğin işlerin en az 1000 1200 tl olması gerekir patronla konuştu adam demiş ki millet 650 tl veriyor duyunca şok oldum kadın o kadar işini iyi yapan biri ki böylelerinin de kıymeti bilinmiyor işte kadın robot süpürgenin içi berbat bir halde iken temizlemiş çamaşır makinenin alt bölmesini bile açıp temizlemiş komedi gibi rakamlar valla Allah dar gelirliye yardım etsin

Benim bir arkadaşım var haftada 4 gün 5 saat bir iş adamının evini temizlemek için gitti gittiği ev biraz yorucu olunca fiyatta artış istedi aldığı ücret 5 saat için 750 TL idi arkadaşa dedim bu bahsettiğin işlerin en az 1000 1200 tl olması gerekir patronla konuştu adam demiş ki millet 650 tl veriyor duyunca şok oldum kadın o kadar işini iyi yapan biri ki böylelerinin de kıymeti bilinmiyor işte kadın robot süpürgenin içi berbat bir halde iken temizlemiş çamaşır makinenin alt bölmesini bile açıp temizlemiş komedi gibi rakamlar valla Allah dar gelirliye yardım etsin
Hangi şehir orası ya? Burda 5 saat e 2+1 eve bile en az 1500 istiyorlar

Can silmeyi bilsem birde elim çabuk olsa bende bu mesleği yapardım 🥲 ücretleri vs baya iyiymiş

Yok artık bacım, 6-7saat kol gücüyle çalisan insana bı öğün yemek vermemek de vicdansizliga girer yani, önden istemeseler de 12 de hazırlar bırakırım sofrasını, kahvaltı saçma ama tam gün çalışana bir öğün yemek, çay kahve verilmeli. Ben işini ahlakını sevdigim kadını her seferinde çocuklarina küçük hediyeler alıp evine kadar bırakmis insanım, yeter ki o beni bırakmasın 😁 İşini iyi yapan insana canım kurban, çünkü bu ülkede çok az🥴
Içinizden gelir yaparsınız elbette ama olması gereken bir şey değil yani gelenlerin bu beklenti içinde olması saçma geldi bana

Cihazlar sayesinde evi sürekli temiz tutabilirsiniz. Benim de çocuklar ve kediler var. R****k robot süpürge, istasyonlu olandan paspas yıkama, hazne boşaltma kendisi yapıyor. Uzaktan kontrol ettiğim için komple, alan veya odayı ben işten gelmeden yapıyor. Yemek saatiniz belli ise programla yemek sonrası silip, süpürüyor.

Dy**** evcil hayvan için mükemmel bir ürün. Bir de buharlı temizleyici Ka****r

Şöyle bir bakınca bunlar pahalı gelebilir ama verdiğiniz temizlikçi parası havaya gidiyor. O para ile (kaç kere alıyorsunuz bilmiyorum) en azından 1 cihaz taksiti ödenir, mal sahibi olursunuz. Hem sinirleriniz zıplamaz.

Ben de temizlikçi alıyorum ama genel temizlik için (çalısıyorum)

Bir de mesela ben kalabalığı sevmem. Sadelik ve konfora para harcarım ama kalabalığa harcamam. Gereksiz plastik,araç, gereç, çaput vs.

Eğer bütçe hesabı yaparsanız, boşa para +sinir olmaktansa, taksit +mal sahibi olmak daha makul
sizde olanların linkini atabilir misiniz rica etsem özelden? buharlı temizleyici ile istasyonlu paspas yıkamayı

Can silmeyi bilsem birde elim çabuk olsa bende bu mesleği yapardım 🥲 ücretleri vs baya iyiymiş
Yemin ediyorum benim de aklıma geldi😂 Bigün işsiz kalirsam yapacağım ilk iş olur. Hem kazancı iyi, hem algısı vergisi yok, hem esnek mesai,hem spor 👍 Bir de piyasada o kadar ihtiyaç ve açık var ki , işini bilen bir insan çok rahat memur gelirini ikiye katlar.

Içinizden gelir yaparsınız elbette ama olması gereken bir şey değil yani gelenlerin bu beklenti içinde olması saçma geldi bana
Tatlım kahvaltı saçma evet ama temizliğe gelen de insan ya hani, kas gücüyle kesintisiz 7 saat hiç birşey yemeden aç açına çalışmasını beklemek daha saçma değil mi sence?

Yemin ediyorum benim de aklıma geldi😂 Bigün işsiz kalirsam yapacağım ilk iş olur. Hem kazancı iyi, hem algısı vergisi yok, hem esnek mesai,hem spor 👍 Bir de piyasada o kadar ihtiyaç ve açık var ki , işini bilen bir insan çok rahat memur gelirini ikiye katlar.

Bencede karlı iş şuanlık işsiz olduğum için gözüme baya karlı geldi 🤑 ama ben çok detaylı yapıyorum sonrada çok yoruluyorum kendi evimde bile başka evde böyle yapsam yetiştiremem benim şansıma da memnuniyetsiz ev sahibi çıkar yetiştiremediğim için eksik para alırım kesin 🤣🤣🤣🤣

Bursa keşke o patron okusa buradaki yorumları ablaları 750 ye alıyormuş yardımcı abla başkaları yarım gün 650 ye alıyormus cimri adam klasiği net
Belki sigorta yaptırmıştır o yüzden fiyat öyledir. Haftada 1 gelene yaptırmak zorunda zaten. Sigorta varsa makul gibi ama yoksa çok az gerçekten

Temizlik konusunda bende cok sanssizim .. fiyatlar absurd ve temizlige gelenler cok nazli. Ustelik temizlik de ustunkoru. Bize gelen abla da hem kahvalti eder, hem ogle yemegi yer hem de ikide bir sigara molasi verir isi de eh iste. Bi kere kahvaltiyi gec verdim diye ogle yemegi vermeyim dedim midem bulandi bi parca ekmek vermeyecek misin dedi . Valla nasil olacak bilmiyorum

Back