Ayy en sevmediğim insan titiz , başkalarının kirini pasağini eleştiren insandır.
Ne zaman KK'da temizlik konusu açılsa uyuz oluyorum . Tuvalete oturmadan yarim paket tuvalet kağıdı seriyorum diyenler, şampanya gibi aktiirim çamaşır suyunu diyenler, ıslak mendili yarın yokmuşcasina kullanırım, pedimi saatte bir degistirim diyenler

Aslında bu yaptıklarınız doğaya ne kadar zarar veriyor . Sırf çamaşır suyu merakınızdan kaç balık ölüyor bir bilseniz. Artık azıcık doğayı düşünen insanlar ped kullanmıyor petrol urunu vücuduma degmesin- doğayı çöp etmesin diye. Yıkanabilir silikon kap/yıkanabilir ped falan kullanıyorlar.
Bizim milletin 'cok titizim' diye övündüğü neredeyse her şey aslında çevrecilerin düşman olduğu, doğayi katleden şeyler.
Ayrica oncacik mikroptan kimse ölmez.
Benim kedim de biz yemek yerken boştaki sandalyesine oturur, 'iyy demin tuvalet eşeledi,şimdi burada oturuyor' demeyiz, sohbetimize onu da katariz (ki evde beş vakit namaz kılan var)
Sokakta yemek yerken gelen köpeğin ağzına yemekten parça verir,sever ve yemeğe devam ederim :) hatta kamptaysam köpekli ellerimle mangal falan yaparım, yıkayamam da :)
Maşallah çok da sağlıklıyım. Domuz gibiyim.
Ama etrafımda kim aşırı titizse vücudu bağisiklik kazanamadığından ilk mikropta pislikte hemen hastalık kapiyorlar.
Arkadaşınız da boklu mendili ortaya bırakmasaymiş iyiymiş ama Allah bilir kadın bu hafta kaç saat uyudu?
Kolay mı minik çocuk annesi olmak. Kadın uyku problemi bir yandan gelen misafir için ev temizleme, yemek yapma telaşı bir yandan, bebeğin huysuzluk bir yandan cani çıkmıştır bütün gün. Artık dalgınlığından dikkat edememistir. Hoşgörün, igrendiyseniz de bir daha evine gitmeyin. Bu kadar basit