benimde canımValla ben hamiş olunca az ara verdim ama yinede maşallahım var yanii....
aynen canımarkadaşlar bende sizdenim aşırı hemde evde eşimede nefes aldırmıyorum evde iki kişiyiz herkez kafayı yediğimi söylüyor hatta eve kimsenin gelmemesini istiyorum heleki tuvaletime kimsenin girmemesini istiyorum sizde öylemisiniz.
bende hamişim ve devam ama artık yorukuyorumKızlar şuanda 31 haftalık hamişim bakalım valla zar zor yapıyom herişimi ne annem var gelen ne de temizlikçi kadın ama artık yavaş yavaş zorlanmaya başladım bakalım nolacak??????
bende annemlerin evinde poçözle yıkardım kaparsın mikroplar tuvalet taşı söküldüdelikafaduldendelikafaduldenarkadaşlar bende sizdenim. Aslında kendimi temizlik hastası olarak kabul etmiyorum her ne kadar eşim öyle olduğumu söylesede...sadece temizliği seviyorum diyelim.
Tabii bu konuda vukuatlarım var. Mesela tuvalete hemen hemen her girişimde camasır suyuyla güzelce yıkarım. Kirec sökücü dökerim zaman zaman. Yerdeki fayansların aralrı acılmıs buyüzden alt komsumuz tuvaletin damlattığını söyledi.klava:Artık kirec sökücü kullanmayacagım. Benimde tepemden damlasa hoşuma gitmez tabii. :1no2:
Yani böyle bazen temizliği abartmak basımıza dert acabiliyo
Hepinize temiz pırıl pırıl bir gün dilerim
kolay gelsina.s.
kizlar ya toz alma icin bir öneriniz varmi ya cok nefret ediyorum toz almaktan hemen yine tozlaniyor
Canım Vileda nın Konfor mikrofiberli Kadifemsi temizlik bezi var . Bende toza tahammül edemeyenlerdenim. onu kullanıyorum çokta memnunum . Artı Cif 'in Sihirli Peluş adında toz bezi var pırıl pırıl rengi . Ondan da memnunum . İkisini de tavsiye ederim. :teytey: Bazı sıvı toz alma ürünler varmış onlarla silince 1 hafta toz olmuyormuş . Açıkçası ben şüpheleniyorum onlardan , sonuçta kimyasal madde ne içeriyor da toz çekmiyor üzerine ? küçük bebeğim de olduğu için o tür ürünleri kullanmıyorum :1closedeyes:
Konfor mikrofiberli Kadifemsi temizlik bezi toz konmasını geciktiriyor mu canım
evet canım 2 - 3 günde bir alıyorum tozları.
kızlar haftada bırmı toz alıyorsunuz.ben gunluk elımde bez aksamları ısten gelınce alırım 2gunde 1 makınaya verrim her yeri.Günlük acık olan yerlerı de sılerım oooooh mıs gıbı.cok genıs degıl evim bıde temızlığim cok kolay.evimi dagıtan da yok.utuyude esım yapar sagolsun.temızlık gucume gıtmıyo cok mutlu oluyorum evim temız olunca.
CADIARZUnebılym ben burda bulunan bayanları cok tıtız olarak bılıyorum.haftada 1 denınce sasırdım.acaba bı yontem mı var dıye dusundum.
Bende bu gruptanım valla :bbo::bbo:
okadar ki doguma gidicegim zaman bile duramadım yerimde eve geldim cantamı alıcaz ben dayanmadım doguma 3 saat vardı ben temiz örtülerimi cıkarttım serdim halıyı degiştirdim yeni halı almıştık onu serdim tozları aldım evi toparladım bulaşık makinemi actım camaşırlarımı astım ve öyle gittim millet sen kafayı yedin dedi bana kocişim cok kızdı ama napıyım derli toplu temiz olsun evim kafamçokkarıştı
Bende bu gruptanım valla :bbo::bbo:
okadar ki doguma gidicegim zaman bile duramadım yerimde eve geldim cantamı alıcaz ben dayanmadım doguma 3 saat vardı ben temiz örtülerimi cıkarttım serdim halıyı degiştirdim yeni halı almıştık onu serdim tozları aldım evi toparladım bulaşık makinemi actım camaşırlarımı astım ve öyle gittim millet sen kafayı yedin dedi bana kocişim cok kızdı ama napıyım derli toplu temiz olsun evim kafamçokkarıştı
Canım yaaa ağız tadıyla doğumada gidememişsin.bende çalıştığım için işyerinde işlerimi tamamlayıp akşam gitmiştim doğuma.Doğum zamanı belli olduğu içinde sabah çıkmadan evi temizlemiş çıkmıştım.tabi o kadar yorgunluğa bebek normal doğuma dayanmaz dediler ve sezeryanla doğum yaptım.
Ama temiz olmakta güzel bence.Bazı evlere gidiyorum hemde davetli olarak (habersiz gitmem) bakıyorum evleri süpürülmemiş bile.Bunu kendime yapılan saygısızlık olarak görüyorum.
Ayy benim 62 gün sonraki halim:)))))))))))))))))))))9