Temizlik Hastaları Fan Club

Valla ben hamiş olunca az ara verdim ama yinede maşallahım var yanii....
benimde canım

aynen canım

Kızlar şuanda 31 haftalık hamişim bakalım valla zar zor yapıyom herişimi ne annem var gelen ne de temizlikçi kadın ama artık yavaş yavaş zorlanmaya başladım bakalım nolacak??????
bende hamişim ve devam ama artık yorukuyorum

gecen gün gömme dolabın içini boşalttım misafir odasındaki büfedekileri attım bulaşık makinesine yıkandı sirkeli suyla hem gömme dolabı hem büfeyi oh misler gibiiii

her gün süpürüyorum evi çalışıyorumdassat 5 de evdeyım 6 ya kadar yaparım işlerimi günlük sonra yemek yapmaya

her cuma akşamından başlar hafta sonu temızlıgım cumartesi bir yere gitmiceksem tüm gün devam bütün herkes otur oturdugun yerde diyor hamileyim ya

bende annemlerin evinde poçözle yıkardım kaparsın mikroplar tuvalet taşı söküldüdelikafaduldendelikafadulden

kizlar ya toz alma icin bir öneriniz varmi ya cok nefret ediyorum toz almaktan hemen yine tozlaniyor

Canım Vileda nın Konfor mikrofiberli Kadifemsi temizlik bezi var . Bende toza tahammül edemeyenlerdenim. onu kullanıyorum çokta memnunum . Artı Cif 'in Sihirli Peluş adında toz bezi var pırıl pırıl rengi . Ondan da memnunum . İkisini de tavsiye ederim. :teytey: Bazı sıvı toz alma ürünler varmış onlarla silince 1 hafta toz olmuyormuş . Açıkçası ben şüpheleniyorum onlardan , sonuçta kimyasal madde ne içeriyor da toz çekmiyor üzerine ? küçük bebeğim de olduğu için o tür ürünleri kullanmıyorum :1closedeyes:

Konfor mikrofiberli Kadifemsi temizlik bezi toz konmasını geciktiriyor mu canım

aaaa süper canim ya bir bakayim bulabilecekmisim delikafadulden
sivi toz alma ürünü var bende ama nedense begenmiyorum ya offfffff pek geciktirmiyor nedense benneyaptımki

günaydın arkadaşlar!a.s.bugün bende bakacağıom şu temizlik bezlerine!...

kızlar haftada bırmı toz alıyorsunuz.ben gunluk elımde bez aksamları ısten gelınce alırım 2gunde 1 makınaya verrim her yeri.Günlük acık olan yerlerı de sılerım oooooh mıs gıbı.cok genıs degıl evim bıde temızlığim cok kolay.evimi dagıtan da yok.utuyude esım yapar sagolsun.temızlık gucume gıtmıyo cok mutlu oluyorum evim temız olunca.

tabiki haftada bir kere almiyoruz, bende her gün olmadi her iki günde alirim ,ama en nefret ettigim seydir, bazen alirim tozu bir saat sonra yine tozlanir yine silerim, ben sirf bundan kurtulmak istiyorum her yer oiril oiril tertemiz ama toz -tatlicadiarzu-

CADIARZUnebılym ben burda bulunan bayanları cok tıtız olarak bılıyorum.haftada 1 denınce sasırdım.acaba bı yontem mı var dıye dusundum.

Bende sizin kulube geleyim.Aynı temizlik derdi bendede var.Bence bu bir dert çünkü yapınca yorgunluktan, yapmayıncada kafaya takmaktan yoruluyorum.
Prontonun toz savarından çook memnunum haftada 1 kere toz alıyorum.Evinizin konumuda toz konusunda önemli.Bazı evler gündelik tozlanır.Ben çalışıyorum o yüzden genelde temizliği akşama yada haftasonunda yapıyorum.İşim bitincede şöyleee evde her odayı salına salına :lepi:gezerim.

CADIARZUnebılym ben burda bulunan bayanları cok tıtız olarak bılıyorum.haftada 1 denınce sasırdım.acaba bı yontem mı var dıye dusundum.

vlla canim bu toz almanin yöntemi olsa ben uygularim haftada bir alipda yeterli olsa yani hemen tozlanmasa, tabiki titiziz ama toz alma konusunda daha az toz alabilsem daha mutlu olurumkaydirigubbakcemile2

ozgurdu canim hosgeldin aramiza

mrb arkadaşlar ben bu halimden çok rahatsızım ama elimde değil temizlik konusunda hiç taviz veremiyorum

Bende bu gruptanım valla :bbo::bbo:

okadar ki doguma gidicegim zaman bile duramadım yerimde eve geldim cantamı alıcaz ben dayanmadım doguma 3 saat vardı ben temiz örtülerimi cıkarttım serdim halıyı degiştirdim yeni halı almıştık onu serdim tozları aldım evi toparladım bulaşık makinemi actım camaşırlarımı astım ve öyle gittim millet sen kafayı yedin dedi bana kocişim cok kızdı ama napıyım derli toplu temiz olsun evim kafamçokkarıştı

Canım yaaa ağız tadıyla doğumada gidememişsin.bende çalıştığım için işyerinde işlerimi tamamlayıp akşam gitmiştim doğuma.Doğum zamanı belli olduğu içinde sabah çıkmadan evi temizlemiş çıkmıştım.tabi o kadar yorgunluğa bebek normal doğuma dayanmaz dediler ve sezeryanla doğum yaptım.
Ama temiz olmakta güzel bence.Bazı evlere gidiyorum hemde davetli olarak (habersiz gitmem) bakıyorum evleri süpürülmemiş bile.Bunu kendime yapılan saygısızlık olarak görüyorum.

Bende geldim.Bende çok titizimdir.Temizliğide severek yaparım.Dağınıklığa pisliğe tahammül edemem kesinlikle.Huyum kurusun ama öyleyim kaydirigubbakcemile

Ayy benim 62 gün sonraki halim:)))))))))))))))))))))9

aynen canım ya bide ben kimsenin evinde veya dışarda tuvalete girmem kac saat dışarda olursam oliyim girmem öyle bişi ki dışardada tuvaletimin geldigini hisetmem ama eve ne zaman girerim koştura koştura tuvalete girerim :bbo:

Ayy benim 62 gün sonraki halim:)))))))))))))))))))))9

ayy canım allah yardımcın olsun ben son ay tamamen bozmuştum kafayı sürekli elimde temizlik malzemesi bez ben sabah 6da uyuyamadım kalkıp tüm evin camlarını sildigimi bilirim hamile halimle ayy ne günlerdi :roflol:

Sende az değilmişsin haa:)))Bende bugüne kadar herişimi kendim yaptım ama artık yavaş yavaş zorlanıyorum ne kadarlık oldu canım bebeişin...

iyi akşamlar kızlar...arada bir bakıyorum sizlere...bende sizdenim benide kabul edermisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…