Temizlik Hastaları Fan Club

temizlik temizlik temizlik.............
en nankör şey sanırım...........

Temizliğimi bitirip bayram için annemlere gittik.
Döndüğümde sanki o ev değil.Heryer toz olmuş...
Sabahtan beri toz alıyorum bayılcam ayol..........

kolay gelsin canim, benimd een nefret ettigim ev isi toz almak, aliyorsun yine oluyor sinir bozucu ya kötükedihüso

Çekilir dert değil valla.
Hele çalışırken...Tama temizlik yapıyorum tamam bu ay bidaha evi kaldırmıycam diyorum
olmuyo...Kocam isyanlarda kaydirigubbakcemile

Çekilir dert değil valla.
Hele çalışırken...Tama temizlik yapıyorum tamam bu ay bidaha evi kaldırmıycam diyorum
olmuyo...Kocam isyanlarda kaydirigubbakcemile

ben evli degilim ama evlensem kesin kötü olurum yazik kocaya :sm_cool:

yap yap bitmeeeezzz!:bbo:

günaydın arkadaşlar a.s.ben evi şöyle bir toparladım; makineye çamaşırları attıma.s bu arada bir bakayım dedim:sm_confused: ne var ne yok nasılsınız?

Bayanlar bu konu başlığı da beni tarif ediyor sanırım.Çok titiz değilim ama temizim. Ekstradan çok deterjankoliğim.

Ben de dün yoğun bir şekilde temizlik yaptım.Battaniyeleri,mutfağı,yorgan,yastık kılıflarını yıkadım.Bayağı bir deterjanla ve suyla uğraştım.Çok yorucu bir hafta sonuydu.Ama güzeldi.Temizlik gibisi var mı?

bende en cok bulasik yikamayi birde banyoyu temizlemeyi seviyorum, ütüyü bile artik sever oldum buharli ütü sayesinde :))))))

bende en cok bulasik yikamayi birde banyoyu temizlemeyi seviyorum, ütüyü bile artik sever oldum buharli ütü sayesinde :))))))

ütü ve banyo yıkamakmı en sevmediğim işler:jeyyar:
bulaşığı severim ama sürekli yapılan bir iş olduğu için bazen bıkmıyor değilim yani:bbo:

ben de geçen gün tesadüfen bir şey öğrendim. benim belki de tek sevdiğim temizlik banyoyu temizlemektir. nedenini birkaç ay önce net bir şekilde anladım sanırım. çünkü evimiz küçük ve eşya dolu. diğer yerleri temizlesem bile gözüme temiz temiz görünmüyor, halıfleks ve halılar var sonuçta, parke deği lyerler. ama banyo pırıl pırıl oluyor. zamanımı harcadığıma, sırtımı ağrıttığıma değiyor diyorum.

ancak ben hani şu beyaz ambalajlı cifle temzilerdim hep, onu da durulamak çok uzun sürüyordu özellikle lavaboda. o yüzden yorgunsam ya da çok zamanım yoksa ertelerdim. geçen gün bir baktım annem marc banyo'yla fısfıs temizliyor. sonraki akşam ben denedim. aman allah'ım ne kadar pratik bir şeymiş. çok kolay durulanıyor. ve cif gibi nefesimi de tıkamadı çok, çünkü alerji de var ben de ve bu maddeleri kullandıktan sonra burnum tıkanıp, boğazım yanıyor.

artık marc banyo kullanacağım ben dekaydirigubbakcemile2

bende mutfak temızlıgını sevıyorum...bırazda tıtızım...
ugrasırımda ugrasırım...
o yuzdende temızlık malzemelrı bıter..
alısverıs lıstesınde babam gorunce...ıcıyormusunuz bunları ne cabuk bıtıyor der...
ee ne yapıyım sevıyorum..ozellıkle marc ve cıf kullanırım...kokularıda hosuma gıdıyor...

ütü ve banyo yıkamakmı en sevmediğim işler:jeyyar:
bulaşığı severim ama sürekli yapılan bir iş olduğu için bazen bıkmıyor değilim yani:bbo:

ay yok bulasik yikamaktan bikmam, yiginla oldugu zaman toplu ortamlarda hemen ben atilirim "ben cikiycam" diye cok seviyorum :lepi:

günaydın arkadaşlar!a.s.bugün yine çok işim var çoooook!....:a015:

yaww bwn bugün keşfettim bu siteyii cvp larıı okuyamıyomm yada bana cvp gelmioo heheeee....napcam kiii çok karışık burası...

zamanla alışırsına.s biraz karışık gerçektem mail adresine istek yap ordan daha kolay takip edersin.hoşgeldina.s.

günaydın bugün çok işim yok biraz rahatıma.s:sm_confused: ama çıkar yine birşeyler!

benimde bugün güya cok isim yoktu ama ooooooooo ciktida cikti, yarin aileme gidiyorum iki hafta yokum evi temiz birakayim dedim ama orayi topla orayi sil bitmedi valla, offfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…