benimde bugün güya cok isim yoktu ama ooooooooo ciktida cikti, yarin aileme gidiyorum iki hafta yokum evi temiz birakayim dedim ama orayi topla orayi sil bitmedi valla, offfffffffff
mrb kızlar ben temızlık hastası degılım keske olsaydım .. zaten vaktımde olmuyor.ama sızden faydalanmalıyım şimdi benım perdeleri nasıl beyazlatabılırım çunku tul parlatıcılar işe yaramadı sık sık yıkıyorum nerdeyse 2 ayda bır.hep kırlı gıbı duruyor.zaten kaynanamda benı delırttı perdelerın hep kırlı dıyor.sız bılırsınız ne yapmalıyım imdaaatt.tesekkurler
mrb kızlar ben temızlık hastası degılım keske olsaydım .. zaten vaktımde olmuyor.ama sızden faydalanmalıyım şimdi benım perdeleri nasıl beyazlatabılırım çunku tul parlatıcılar işe yaramadı sık sık yıkıyorum nerdeyse 2 ayda bır.hep kırlı gıbı duruyor.zaten kaynanamda benı delırttı perdelerın hep kırlı dıyor.sız bılırsınız ne yapmalıyım imdaaatt.tesekkurler
iyi tatiller a.s.ailenden ayrı yaşıyorsun demek:sm_confused: birlikte olsaydın daha rahat olurdun :1rolleyes:yemek temizlik derdi olmazdı değil mi?:teselli:kolay gelsin!...
bastan sona herkesin yazısını tek tek okudum valla açıkcası asırı olmamak sartıyla temizligi severim ama çok sukurki iğğ bu pasaklı onu yiyemem ona dokunamam oaya giremem takıntılarım yok evimin temiz olmasını isterim ama mumkunu yok 3 kuçuk çocuk eş surekli evde istesende olunmuyor. Ama bu yazıları okuyunca bi akrabam var o aklıma geldi kendisi guya çok titiz biri birinden bahsederken pasaklı vs derken bile öğğ çeker evinide temiz tutar buna bir diycem yok ama evinde gösterdigi temizligi nedense baskasında göstermiyor evinde çöp dusmesin diye dikkat eden bayan bana gelince herşeyi ortaya atıyor ve sonrada evin çok dagınık demezmi uyuz oluyorum çocuklarına hiç dur demiyor heryer resmen peşete doluyor çıldırıyorum biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim egerki öyleleri varsa lutfen kendi evimize gösterdigimiz ilgiyi baska yerede gosterelim.sengözlerimebaksanab
Kızlar şuanda 31 haftalık hamişim bakalım valla zar zor yapıyom herişimi ne annem var gelen ne de temizlikçi kadın ama artık yavaş yavaş zorlanmaya başladım bakalım nolacak??????