Temizlik Hastaları Fan Club

benimde bugün güya cok isim yoktu ama ooooooooo ciktida cikti, yarin aileme gidiyorum iki hafta yokum evi temiz birakayim dedim ama orayi topla orayi sil bitmedi valla, offfffffffff

iyi tatiller a.s.ailenden ayrı yaşıyorsun demek:sm_confused: birlikte olsaydın daha rahat olurdun :1rolleyes:yemek temizlik derdi olmazdı değil mi?:teselli:kolay gelsin!...

bastan sona herkesin yazısını tek tek okudum valla açıkcası asırı olmamak sartıyla temizligi severim ama çok sukurki iğğ bu pasaklı onu yiyemem ona dokunamam oaya giremem takıntılarım yok evimin temiz olmasını isterim ama mumkunu yok 3 kuçuk çocuk eş surekli evde istesende olunmuyor. Ama bu yazıları okuyunca bi akrabam var o aklıma geldi kendisi guya çok titiz biri birinden bahsederken pasaklı vs derken bile öğğ çeker evinide temiz tutar buna bir diycem yok ama evinde gösterdigi temizligi nedense baskasında göstermiyor evinde çöp dusmesin diye dikkat eden bayan bana gelince herşeyi ortaya atıyor ve sonrada evin çok dagınık demezmi uyuz oluyorum çocuklarına hiç dur demiyor heryer resmen peşete doluyor çıldırıyorum biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim egerki öyleleri varsa lutfen kendi evimize gösterdigimiz ilgiyi baska yerede gosterelim.sengözlerimebaksanab

mrb kızlar ben temızlık hastası degılım keske olsaydım .. zaten vaktımde olmuyor.ama sızden faydalanmalıyım şimdi benım perdeleri nasıl beyazlatabılırım çunku tul parlatıcılar işe yaramadı sık sık yıkıyorum nerdeyse 2 ayda bır.hep kırlı gıbı duruyor.zaten kaynanamda benı delırttı perdelerın hep kırlı dıyor.sız bılırsınız ne yapmalıyım imdaaatt.tesekkurler

mrb kızlar ben temızlık hastası degılım keske olsaydım .. zaten vaktımde olmuyor.ama sızden faydalanmalıyım şimdi benım perdeleri nasıl beyazlatabılırım çunku tul parlatıcılar işe yaramadı sık sık yıkıyorum nerdeyse 2 ayda bır.hep kırlı gıbı duruyor.zaten kaynanamda benı delırttı perdelerın hep kırlı dıyor.sız bılırsınız ne yapmalıyım imdaaatt.tesekkurler

Canım Koslanın tül parlatıcısını kullandınmı...Yani asıl adı şu...Kosla Vanish tül toz ve Kosla Vanish tül parlatıcı...Ben en son detaylı temizliğimde kullandım ve çok memnun kaldım hem çok güzel beyazlattı hemde kirlenmeyi geciktiriyor ayrıca kolalama etkiside var..İkisi carrefourda kampanyadaydı ikisini beraber 11,90 a aldım..tavsiye ederim...

ben hep 30 derecede yıkarım normal deterjanımla sositosositove çok da iyi oluyora.s!hiç öyle sararmadı:1no2: o yüzden pek fikir veremeyeceğim...

cnm tesekkur edıyorum ama evet onuda kullandımda bana temızlenmıyormus gıbı gelıyor neyse belkıde kaynanam psıkolojımı bozmustur yaaa

orda bim market var mı canım? varsa bin aktivad tül perde beyazlatıcısı var. onu dene. bembeyaz oluyor.

merhaba kızlara.s. yap yap bitmiyor :1no2:aklımda yapılacak çok şey var oturamıyorum bir türlü!

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

iyi tatiller a.s.ailenden ayrı yaşıyorsun demek:sm_confused: birlikte olsaydın daha rahat olurdun :1rolleyes:yemek temizlik derdi olmazdı değil mi?:teselli:kolay gelsin!...

evet canim ayriyim malesef, ama oraya gittigim zamanda yine yapiyorum temizlik kaydirigubbakcemile2 üniversite den dolayi ne etcen.....-tatlicadiarzu-
bu arada burasi bos kalmis kac zamandir temizlikten biktinizmi kizlarrrrr:eek:

Valla ben hamiş olunca az ara verdim ama yinede maşallahım var yanii....

ben bıktım valla ama duramıyorum:1no2: bugün bir sürü işim var hamileykende durmuyordum :CüvCüv:biraz kendimize mi yapıyoruz ne?:bbo: işleri düşündükçe beynim dönüyor!...mts kendine dikkat et.ne zaman doğum?

bastan sona herkesin yazısını tek tek okudum valla açıkcası asırı olmamak sartıyla temizligi severim ama çok sukurki iğğ bu pasaklı onu yiyemem ona dokunamam oaya giremem takıntılarım yok evimin temiz olmasını isterim ama mumkunu yok 3 kuçuk çocuk eş surekli evde istesende olunmuyor. Ama bu yazıları okuyunca bi akrabam var o aklıma geldi kendisi guya çok titiz biri birinden bahsederken pasaklı vs derken bile öğğ çeker evinide temiz tutar buna bir diycem yok ama evinde gösterdigi temizligi nedense baskasında göstermiyor evinde çöp dusmesin diye dikkat eden bayan bana gelince herşeyi ortaya atıyor ve sonrada evin çok dagınık demezmi uyuz oluyorum çocuklarına hiç dur demiyor heryer resmen peşete doluyor çıldırıyorum biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim egerki öyleleri varsa lutfen kendi evimize gösterdigimiz ilgiyi baska yerede gosterelim.sengözlerimebaksanab

Arkadaşım çok doğru söylüyorsun , kendi evinde temiz olacak başkasının evinde tam tersi hareketler yapacak .. Üzgünüm ama ben böyle insanların temiz olduğuna inanmıyorum. CADIARZU Temizim titizim diyen kadın çocuğuna verdiği disiplinden de belli olur . bende de var bir arkadaş kızının eline veriyor pastayı krakeri geziyor çocuk bütün evi bende ev sahibi kalkıp kızın döktüklerini topluyorum peşinden .. Hayır arkadaş bir de çok inançlıyım dinime çok bağlıyım diye övünür nerdeeeee kızın nimeti dökür çiğniyor günah ben de arkasında geziyorum .. Kıyamam ekmeğin ezilmesine .. o da lak lak lak çene .. :eek:klava: ama bende tavrımı koyucam bununla 2 etti 3. süne müsadem yok .. yasakkelime

arkadaşlar bende sizdenim aşırı hemde evde eşimede nefes aldırmıyorum evde iki kişiyiz herkez kafayı yediğimi söylüyor hatta eve kimsenin gelmemesini istiyorum heleki tuvaletime kimsenin girmemesini istiyorum sizde öylemisiniz.

Merhaba Hanımlar...Oh oh ne güzel içim açıldı ya.Kalkıp temizlk yapasım geldi valla.
Bende temizliği çok seviyorum.Bunu temiz görünmek için değil gerçekten içimden geldiği için severek yapıyorum.Evimi temizleyip düzenleyip sonrada şöyle elime kahvemi alıp dinlenmek benim için en büyük keyiflerden biri.
Çocukken annem hergün sabah namazıyla uyanır camları kapıları çamaşır suyuyla siler.evi süpürür yerleri siler tozları alırdı.Uykudan deterjan kokusuyla uyanırdım.uyandğımda herşey bitmiş olurdu.Mutfak tuvalet banyo pırıl pırıl..akşam yemeği yapılmış..kahvaltı için çay demlenmiş vs vs.Annem çok titz ve çok düzenli bir kadın.Ve de çok maharetli yemek konusunda..Bizleride çocukken herzaman mutfağa sokar,temizlik yaptırırdı.Şimdiden alışın.İleride zor olmasın diye.Şimdi evlendim.Annem gibi oldum.Annem bana gelince evi bi kontrol eder mşaallah kızıma der:)
Temiz olmayı seviyorum..Herşey temizlikten geçiyor..Tabi bu arada kendimizide yıpratmamalıyız..

kizlar ya toz alma icin bir öneriniz varmi ya cok nefret ediyorum toz almaktan hemen yine tozlaniyor

benimde mobilyalar venge renkte o yüzden acaip toz çeker ama prontoyla silince 1haftaya yakın tozlanır.

Kızlar şuanda 31 haftalık hamişim bakalım valla zar zor yapıyom herişimi ne annem var gelen ne de temizlikçi kadın ama artık yavaş yavaş zorlanmaya başladım bakalım nolacak??????

Kızlar şuanda 31 haftalık hamişim bakalım valla zar zor yapıyom herişimi ne annem var gelen ne de temizlikçi kadın ama artık yavaş yavaş zorlanmaya başladım bakalım nolacak??????

Allah yardımcın olsun:Saruboceq: ben hamileyken daha rahat iş yapıyordum. doğduktan sonra çok zor:1no2: hele beniöki gibi yaramaz bir çocuğun olursa!hihoyyytbugün sütünü halıya ve kanepeye dökmüş delikafaduldenher yere boca etmiş, sehpamın örtüsüne kayısı suyunu dökmüş! ben sürekli temizliyorum o da bıkmadan pisliyor:bbo:!huli bende pronto kullanıyorum ve memnunum!...

kızlar bende sizin kulüptenim evde olsam 24 saat temizlik yaparım çalıştığım için hafta içi normal temizliğimi yapıyorum normal diyorum ama bazen abartıyorum eşim bir geliyo ben almışım yanıma bezlerimi yağçözümü cifimi ve tabi birde kürdan gecenin bir yarısı oturmuşum yere buzdolabının, fırının bulaşık mak. ayaklarını sağını solunu hiç olmaycak yerlerini siliyorum e tabi müzik eşilğinde yada tv eşliğinde hafta sonuda tam bir kabus zaten evin altını üstüne getiriyorum inanın bana abartmıyorum bazı arkadaşlar abarttığımızı söylüyorlar ama bunu yapan anlar ancak bu gerçekten bir hastalık eğer birde çocuk varsa yandınız biz eşimle bu yüzden çok tartışırız bana çok kızar ama napiim olmuyo yapmayınca

X