Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende az değilmişsin haa:)))Bende bugüne kadar herişimi kendim yaptım ama artık yavaş yavaş zorlanıyorum ne kadarlık oldu canım bebeişin...
7 aylık canım bende her işimi kendim gördüm kimseye iş vermedim hep kendim yaptım her gelende şaşırırdı ne güzel tertemiz evin temizlikcimi alıyosun diye sorarlardı ben varken temizlikcide kimmiş :dilcikar:
aynen bende temizlikçinin yaptığı işi istemiyorum:1no2: eşim geçende söyledi alalım diye :sm_confused:zaten dip köşe sürekli yapıyorum a.sevim temiz birde ona ne diye para vereyim?!
bu arada herkese günaydın!...a.s..
kızlar ya sizinde elleriniz yıpranıyomu benim ellerim buruştu yani dışarıda pek çıkmıyorumbide şişiyor parmaklarım heralde elimi sürdüğüm domestos yersilme şeyleri cif filan yaptı bepanten sürdüm geçmiyo siz napıyosunuz
kızlar ya sizinde elleriniz yıpranıyomu benim ellerim buruştu yani dışarıda pek çıkmıyorumbide şişiyor parmaklarım heralde elimi sürdüğüm domestos yersilme şeyleri cif filan yaptı bepanten sürdüm geçmiyo siz napıyosunuz
eldivenle inanırmısınız denedim hem ameliyat eldiveniyle hemde öbürleriyle ama yaptığım işin zevkini almadım sanki bezi temiz yıkamıyor gibi hissettim.
eldivenle inanırmısınız denedim hem ameliyat eldiveniyle hemde öbürleriyle ama yaptığım işin zevkini almadım sanki bezi temiz yıkamıyor gibi hissettim.