Temizlik Hastaları Fan Club

Tbiikide belinaycım hoşgeldin canım aramıza....

hoşbulduk canım...bende kendimi anormal zannediyordum temizlik konusunda ama sizleri okuyunca yanlız olmadığımı anladım...hatta geçen gün arkadaşım yanımdaydı kk ya bakıyorduk burayı gördü ve bana dediki sen kesin bu kulübe üyesindir dedi.bende daha değilim ama yakında olurum demiştim bu güne kısmetmiş...

Sende az değilmişsin haa:)))Bende bugüne kadar herişimi kendim yaptım ama artık yavaş yavaş zorlanıyorum ne kadarlık oldu canım bebeişin...

7 aylık canım bende her işimi kendim gördüm kimseye iş vermedim hep kendim yaptım her gelende şaşırırdı ne güzel tertemiz evin temizlikcimi alıyosun diye sorarlardı ben varken temizlikcide kimmiş :dilcikar:

a.s.gunaydın kızlar.valla temız kadının gozunu sevıym.sızı tebrık edıyorum butun yazdıklarınıza bende dıyesım geliyo.

aynen bende temizlikçinin yaptığı işi istemiyorum:1no2: eşim geçende söyledi alalım diye :sm_confused:zaten dip köşe sürekli yapıyorum a.sevim temiz birde ona ne diye para vereyim?!
bu arada herkese günaydın!...a.s..

Bende hiç beğenmiyom temizlikçinin yaptığı işi illa herşeyi kendim yapacam kendi elim değecek heryere ama canımıza yazık ediyoz o ayrı...

kızlar gece tuvalet ve banyoya fayans aralarına derz alcısı aldırdım kocişe onu sürücem parıl parıl olucak inş. nalbur bembeyaz parlar alcı gibi degil su dökünce eriyip cıkmaz demiş önce biraz torna vidayla kazın demiş gece yapıcam bakalım kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar bende temizimdir ama hastalık boyutunda değil.yeri geldiğinde gezmemede giderim.dışarıyada çıkarım yani hergün ağır bi temizlik yapmam.ama nihayetinde hergün süpürge çalışıyor.ama en nefret ettiğim tozlar ve onları almak.bana çok angarya geliyor.bide çocuk ayagına dolaştımı mecburen bazı şeyleri es geçiyorum.ev silmek istesem silemiyom çünkü suya elini batırıyor gelmiyor.yani çocuk oldumu zor oluyo.temizlikçi şart oluyo.bide benim eltimde titizdir.2 çocugu var azgın.kadın agresif,çocuklarını dövüyor, ben böyle titizlik istemem açıkcası temiz olıyım derken çocugumun psikolojsini bozasmam.bence sizde kendinize fazla yazık etmeyin.ne demişler herşeyin fazlası zarar

bende temizlikçiyi beğenmem aama öle demeyin arkadaşlar ne kadar titizsekte allah temizlikçiye düşürmesin hastalığı var yani yatmak zorunda kaldığımız bir hastalığımız olsa naparız.allaha hep dua ediiyorum allahım beni yataklara düşürme diye çünkü ben yatarak kafayı yerim gerçi severim yatmayı oturmayı ama ev tertemiz olunca sbütün gün evdeyim ama ancak eşim işten geldikten 1 saat sonra filan oturuyorum evim 125 m2 oyüzden küçük bir eve çıkıcam hamileyken şuan 2 odamızda kullanılmıyo boşuna hergün temizliyorum banyosu ayrı tuvaleti ayrı mutfağı ayrı 2 kapalı balkonu ayrı 3 oda koskocaman bir salon düşünün yani bide böbreklerimden rahatsızım belim tutuluyo devamlı psikiyatriste gitmiştim eşime demişki tanıdığıydı eşimin takıntılı eşin var demiş temizlik takıntı haline gelmiş ilaç başlanması lazım demiş bende verdiği ilaçları 2 gün içtim sonra bıraktım ay salak gibi mayışıp evide b....... götürsün o zaman deyip çöpe attım yatağa yatıyorum bazen zannediyorumki ben yatarken böcekler evde geziyo sonra uykum kaçıyo yapacak bişide olmuyo gece gürültü olur ddiye alttaki komşulara 3 4 kadar oturuyorum allah yardımcımız olsun hiçbişeyin fazlası iyi değil.Çok üzgünüm çoook

kızlar ya sizinde elleriniz yıpranıyomu benim ellerim buruştu yani dışarıda pek çıkmıyorumbide şişiyor parmaklarım heralde elimi sürdüğüm domestos yersilme şeyleri cif filan yaptı bepanten sürdüm geçmiyo siz napıyosunuz

merhaba arkadaşlar!a.s.benimde ellerim çok yıpranıyor sürekli kremliyorum!a.sbebişim sen temizliği aklına çok taktığında başka şeylere ver kendini :teselli:doktorluk yapmışsın kendini! bende de takıntı olduğunu hissediyorum bazen buraya takılıyorum okuyorum iyi geliyor!:hooray:

ben burayı okuyunca dahada hevesim geliyo işlerimi yeni bitirdim valla of bitmek bilmiyo 2 kişilik evde ve eşim 6 ya kadar işte yani nasıl pisleniyo anlamış değilim.

Hakikaten ya hem titizim hemde nefret ediyorum toz almaktan . :1no2: Bazen hergün bazen de 2 günde bir alıyorum tozları . Bizim durumumuz burada dahi vahim , Mardin Nusaybin deyiz Suriye sınırı . burada toz bulutu denilen olay var , aman Allah ım bir sabah bir kalkıyoruz ki her yere ismimi yazıyorum evimin içi resmen toz kokuyor .. :1shok: çölede yakın ..Balkonlar kızıl kum oluyor .. Bazen üffff diyorum ama bilseniz nasıl bir üff

Nilmısracım allah yardımcın olsun canım meslek icabımı oradasınız

evet canım meslek nedeniyle oradayız. burada kapıyı pencereyi açmasan da bir anda ev toz içinde kalıyor. diyorum heralde duvardan içeri giriyor bu tozlar diyoruz. ben ilk defa burada böyle birşey gördüm

allah yardımcın olsun ben olsam çoktan kafayı ya yemiştim yada kocayı mocayı bırakıp kaçmıştım

tatlim eldiven kullan istersen...
ben genelde her elimi yikayisimda krem sürüyorum :))

eldivenle inanırmısınız denedim hem ameliyat eldiveniyle hemde öbürleriyle ama yaptığım işin zevkini almadım sanki bezi temiz yıkamıyor gibi hissettim.

eldivenle inanırmısınız denedim hem ameliyat eldiveniyle hemde öbürleriyle ama yaptığım işin zevkini almadım sanki bezi temiz yıkamıyor gibi hissettim.

bilemiyorum canim, ben kullanmiyorum gerci
ozaman benim gibi krem süreceksin bol bol

derincim nasilsin görüsmeyeli?
bugün elbise dolabimla kitap rafimi düzenlemeliyim ama bilgisayarimda da sorun var onunla ugrasiyorum, yapamazsam yarina kalacak kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…