bilemiyorum canim, ben kullanmiyorum gerci
ozaman benim gibi krem süreceksin bol bol
derincim nasilsin görüsmeyeli?
bugün elbise dolabimla kitap rafimi düzenlemeliyim ama bilgisayarimda da sorun var onunla ugrasiyorum, yapamazsam yarina kalacak kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar nasılsınız ilk defa bu gün gün aşırı yaptığım ağır temizliği yapmadım eşime ayırdım kendimi artık yarına kaldı normalde şaşmaz gün aşırı dip köşe ağır temizlik yaparım bugün salıverdim evde temiz zati dünden temizlemiştim süslendim püslendim saçımı başımı makyajımı yaptım tv deki kokoşlar gibi evde dolandım yılda bir böyle şeyler gerekiyo zaten eve verdiğimiz değeri kocişlerimize vermiyoruz.
klava: ay ben şu ssaay oldu krize girmiş vaziyette hala iş görüyom of of bitmiyo kalkamda yapam barime
ay canim benim kiyamam sana ama fazlada yipratma kendini
temizligini biraz dengeleyip kizina ve kendine de zaman ayirabilirsin bence sykma canini
ben bugün dolabimi ve rafimi düzenledim bile, hersey bitti, ama belim baya bir agrimis, simdi biraz oturup
dinlenmeye cekildim :))
normalde azar azar, sırayla yaparız evde temizliği. yani her yer aynı temizlikte olamaz hiçbir zaman. mutlaka gün farkı olur. ancak kalabalık misafirden önce her yeri bir seferde temizleriz.
cuma günü gece 3'e kadar falan temizlik yaptım. cumartesi gündüz misafire koşturmaktan pek bir şey anlamadım. akşam sokağa çıktım, belim sırtım başladı ağrımaya.
sonuç: cumartesi gecesi, ayağımı sürüye sürüye erkek arkadaşımın kolunda yürüyen ben!
arkadaşlar ben de 15 senedir disk kayması var omurgamda, annemde de bel fıtığı, ne olur yapmayın etmeyin, kendinizi kaptırıp yanlış hareketler yapmayın! kim istemez ki her an tertemiz, tozsuz bir ev. ama bunu takıntı haline getirip ve bir gün allah korusun yapamayacak duruma gelirseniz bizim gibi, inanın hastalığınıza bir de temizlik yapamama toz zerrelerini kafaya takma eklenince, kas spazmları artıyor ve ağrılarınız dayanılmaz oluyor.
ben dikkat edemiyoruuuummm!:1no2:dün gündüz misafirim vardıa.s akşam da başka misafir geldi gece 12'ye geliyordu gittiklerinde! birinin ayak kokusu kanepelere heryere sinmiş:bbo: kötü oldum! gece 1'de kanepe ve halı siliyordum çünkü sabah kızım kalktığında heryere sürünüyor bende oturamıyorum o halde:1no2: durduramıyorum kendim
ay çok sinir bi durum misafirliğe gidiyosun ayaklarına temiz çorap giy bide böyle rahat oturuyolarya ayaklarını koltuğa çıkarıyolar krolar sinir oluyorum devamlı ayaklarına bakarım öyle bişey olunca anlamazlarda gıcıklar sen şimdi kanepelerin kumaşlarını eskitmişindir koku gitsin diye valla deli olmak elde değil arkadaşım bende öyle olurum
ya iyi ki çalışıyorum, şubat tatilinde evdeydim ve hala evi temizlemeye, düzenlemeye çalışıyorum....çalışırken evin dağınık ya da kirli olması hiç gözüme batmıyor bazen yorgunluktan ama şimdi bir toza gıcık oluyorum....bugün annem gelecek diye ara verdim temizliğe ama içim rahat etmedi hiç...
iyi akşamlar kızlar!bebişim gerçekten bazıları oturup kalkmasını bilmiyorlar çok kötü bir durum!ben huylanıyorum ayaklarını sürdükleride kanepelere falan!valla leke çıkarıcı ve güzel kokan bir şampuan bolup karıştırdım heryer mis gibi koktu elim değmişken halıları da sildim abarttım galiba ama olsun güzel oldu!
çamaşır suyu bende bazen keşke çalışsam biraz olsun dinlenme fırsatım olurdu diyorum.a.sa.s inan hiç oturamıyorum!sürekli benimde aklımda toparlanacak ,yıkanacak, temizlenecek şeyler geliyor!
cnm halıları ve koltukları sildiğimde domestos kullanmıyorum çünkü sonradan ayak kokusu gibi kokutuyor kalıp kokulu sabunla siliyorum duruluyorum en son olarakta vernelli su yapıp siliyorum sende dene sabun hem parlatıyo hemde süper temizliyo ama orlon lifler varya el örgüsü onlan sil vernelli suda en son çok güzel koku bırakıyor günlerce güzel kokuyor
cnm halıları ve koltukları sildiğimde domestos kullanmıyorum çünkü sonradan ayak kokusu gibi kokutuyor kalıp kokulu sabunla siliyorum duruluyorum en son olarakta vernelli su yapıp siliyorum sende dene sabun hem parlatıyo hemde süper temizliyo ama orlon lifler varya el örgüsü onlan sil vernelli suda en son çok güzel koku bırakıyor günlerce güzel kokuyor
kk nın en hijyenik topiği burası mıdır acaba CADIARZU
kızlar ben biraz geçmişe dönüp ordan bişeyler anlatıcam sizlere, biraz uzun olabilir kusuruma bakmayın :1rolleyes:
ben ilkokula başladığım zamanlarda (muhtemeldir ki 6 yaşıma girmeden) TRT de bir çizgi dizi vardı.
Vücudun içinde olan bitenle ilgili, işte biri yaralanır ya da terler hastalanır, mikroplar saldırır bünye varıyla yoğuyla savaşır, her bölümde ayrı heyecan yaşanırdı.
Ben bu çizgi filmden çok etkilenmiştim. Evimizde sıcak su yoktu, musluktan buz gibi su akardı kışın. Ben yatmadan önce tabureyi lavaboya çeker, her yerde mikroplar olduğunu bilerek (!) başlardım temizliğe; önce iğrene iğrene musluğu açar, sabunu 5 dk suyun altında tutardım. Önce sabun temizlenir sonra elim ve sabun temizlenir, sonra temizlenmiş ellerimle yüzüm temizlenir (en az 2 kere) sonra musluğu sabunla yıkar, sonra ellerim kirlendi diye bir iki tur el ve musluk arasında temizlik yapardım. İşim bittiğinde annem söylene söylene üstümü çıkartıp değiştirir, çıkarttığını da önce bi elinde sıkar suyunu çıkartırdı :1hugcanım annem benim)
Bardakları gözümün içine içine sokar üzerinde türlü şeyler kirler tozlar görmeye çalışırdım. Annem masaya kaşık çatal bırakacağı zaman saplarından tutmuyorsa kıyameti koparırdımklava:. Kimsenin evinde (teyzemde bile) yemek yemez cılız ve gıcık bir şekilde dolanırdım ortalarda.
Çok geçmeden ne oldu böbrekler dayanamadı hastanelerde yattım,her türlü hastalığa da açık hale geldi bünyem. "Revir Forevırrr" :roflol:
şimdi mi nasılım, valla okuluydu işiydi kocasıydı derken her şeyi dozunda tutuyorum /tutmak durumunda kalıyorum. Mutfak ve banyo konusunda dikkatliyim ama gerisi ekonomik modda.
Hepinize sevgiler, kolaylıklar diliyoruma.s.
Japon Kız yazdıklarını okuyunca sanki kendi kendimi okuyormuşum hissine kapıldım. Bende de simetri hastalığı var. Ben de gittiğim evlerde bence şunu şuraya koysaymış daha iyi olurmuş diye düşünürüm..Canım buradan evde temizlik yaparken kullandığımız püf noktalarını da paylaşırsak iyi olur dimi?