- 25 Haziran 2016
- 7.416
- 13.106
- 248
- Konu Sahibi Dertli Gizem
-
sanirim ev hanimisiniz ben normalde erkeklerinde temizlige yardim etmesini savunurum ama siz biraz abartmissiniz.zaten surekli evdesiniz cocukta yok galiba esiniz işte yoruluyor bari ufak isleri yapin.bak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
sonra keyfime göre ya gunum vardır ya dısarı cıkar gezer vitrin bakarım ya spor a giderim
gelelim temizlige
camlar esime ailttir silemem cok soguk yazın cok sıcak :))
banyo tuvalet ovalama esimindir camasur suyu alerjim var nolur yani ayda bi yapıversin
aylık tum buyuk temizlilkleri esimle yaparım yok öyle yarım ekmek 3 köfte
aslına bakarsan nefret ederim temizlil yapmaktan ama mecbur yapıyosun tabi haa temizlik yapıyosam aksama yemek yapmam yada bazen temilzikgin yarısını yaparım esimede cok aglasırım telde oda der ben gelince yaparum buyuk salonu ona bırakırım yada banyo
valla erkekleri is gücü cok iyi onları kullanın esin maca mı gitmek istedi yap haftalık temilzigimi git de haa esinin durumu cok iyidir haftalık temizlikci alırsın ona bisey demem
ama temizlikci almıyosan eger mutfak dolapları duvarlar kapılar ovma islerini hep erkeklere verin
haa simdi esimi cok iyi diye düsünenler olur lanet biridir orasu ayrı ama ben bu evi tek basına batırmıyorumu ona isledim yok öyle ben pazar temizlik yaparken arkadaslarıyla cıkma
Ayyy her ay ne perdesi ablacim ben 4 ayda bir yikiyorun dehsete düstüm suan
Altı üstü 3 5 ev işi bu kadar abartacak ne var. Eşimde yardım eder sağolsun ama bu güzellikle olur. Senin anlatım şeklin hiç hoş değil. Eşin o senin hayat arkadaşın.tamama kadın iste calısmıyor ama evde 24 saat calısıyo is bitiyomu evde hayırr bitmiyo eee evi tek basıan nasıl batırabilirsin tabiki hayır
ama erkekler zaten düzensiz özelikle benimkisi titiz erkek vardır ama benimki degil
o yuzden her hafta olmayabilir ama her ay derin temizlik esimledir ha arada yardım ettiririm onun aklına gelmez camasır makınesindeki camasırları asmak söylerim yada yemekten sonra cay koyda getir derim
2 haftada bi mutlaka yardm isterim esimden özellikle kendi annesi gelicekse :))
hani bi espiri vardır ya kaynana kaynana evde toz arama sen gelmeden ogluna dip köse yaptırdım diye aynen öyle
kendi akrabalarındna biri gelicekse mutfak benimdir kalan tüm ev esimindir hem onun anasını agarlıcam hemde evi mi temizlicem yuhh süpermen mıyım ben
sonucta tamam haftalık yardm eder ama evde is bitmiyo ki yemek hazırlamak bile baslı basına 3 saatini alıyo insanın
saygılar ablabak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
sonra keyfime göre ya gunum vardır ya dısarı cıkar gezer vitrin bakarım ya spor a giderim
gelelim temizlige
banyo tuvalet ovalama esimindir camasur suyu alerjim var nolur yani ayda bi yapıversin
aslına bakarsan nefret ederim temizlil yapmaktan ama mecbur yapıyosun tabi haa temizlik yapıyosam aksama yemek yapmam yada bazen temilzikgin yarısını yaparım esimede cok aglasırım telde oda der ben gelince yaparum buyuk salonu ona bırakırım yada banyo
valla erkekleri is gücü cok iyi onları kullanın esin maca mı gitmek istedi yap haftalık temilzigimi git de haa esinin durumu cok iyidir haftalık temizlikci alırsın ona bisey demem
ama temizlikci almıyosan eger mutfak dolapları duvarlar kapılar ovma islerini hep erkeklere verin
haa simdi esimi cok iyi diye düsünenler olur lanet biridir orasu ayrı ama ben bu evi tek basına batırmıyorumu ona isledim yok öyle ben pazar temizlik yaparken arkadaslarıyla cıkma
bak orda gülücük koydum bana takılan zavallılar icin :)) ithal derken aslında gercketen ithal cünkü macro center bayılıyorumlimoncu28 geri kalanı beni ilgilendirmiyor da ithal ürünlerimle kahvaltı ediyorum ne demek
Yanı eminim hicbirimiz hayvan derisine bastırılmış peynir ya da salca kavurup ekmek banmıyoruzdur da Allah aşkına onun üstünü niye basa basa söyledin
Tuvaletler ayda bir mi temizliyorsunuz? Ben oraya takıldım?bak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
gelelim temizlige
bak orda gülücük koydum bana takılan zavallılar icin :)) ithal derken aslında gercketen ithal cünkü macro center bayılıyorum
tüm fransız peynirlerim orda
makedonra ajvarım
almanya egeturk sosislerim bizimkiler sosis bile degil
tabi bunu baska ithal satan bi yerden aldım macro da ne yazıkki yokk
haa sırf ıthal degililm tabi grevyarli bi omlet offff misss yaparım
yada pestp soslu buffola offf gezidr zeytinyagını yanına biraz domates öf öf öff misss
banyo ovma isleri adam hasta olur be camasır suyunu dökmek zor olmasa gerekTuvaletler ayda bir mi temizliyorsunuz? Ben oraya takıldım?
Ne guldum son yazına ıyı yapıyorsun kız :))bak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
gelelim temizlige
Sormuş mu kimse size?bak orda gülücük koydum bana takılan zavallılar icin :)) ithal derken aslında gercketen ithal cünkü macro center bayılıyorum
tüm fransız peynirlerim orda
makedonra ajvarım
almanya egeturk sosislerim bizimkiler sosis bile degil
tabi bunu baska ithal satan bi yerden aldım macro da ne yazıkki yokk
haa sırf ıthal degililm tabi grevyarli bi omlet offff misss yaparım
yada pestp soslu buffola offf gezidr zeytinyagını yanına biraz domates öf öf öff misss
banlanacagimi bile bazi seyler soyliycem bakalik sizde ne kadar etki yaratacak.bazi erkekler vardir kadini hor goren insan yerine koymayan kadin hem evde hem iste ayri yorulur eve gelir işlere devam.siz iste o erkekler gibisiniz evde bos bos oturacaginiza hayaya katilin uretin verimli olun.evde oturup butun gun gezen tozan uretime hic bir katkisi olmayan ama etrafindaki herkesten beklenti icerisinde olan kadinlari anlayamiyorum.gun gelir o herseye susan esiniz sizi birakir ve ortada kalirsiniz.ayrica o ithal kahvalti kismini hic anlatmiyorum bizim evde oturup gezen keyfine bakan kadinlara degil ureten verimli olan kadinlara ihtiyacimiz var.not: kocanizdan dusmaniniz gibi bahsetmissiniztamama kadın iste calısmıyor ama evde 24 saat calısıyo is bitiyomu evde hayırr bitmiyo eee evi tek basıan nasıl batırabilirsin tabiki hayır
ama erkekler zaten düzensiz özelikle benimkisi titiz erkek vardır ama benimki degil
o yuzden her hafta olmayabilir ama her ay derin temizlik esimledir ha arada yardım ettiririm onun aklına gelmez camasır makınesindeki camasırları asmak söylerim yada yemekten sonra cay koyda getir derim
2 haftada bi mutlaka yardm isterim esimden özellikle kendi annesi gelicekse :))
hani bi espiri vardır ya kaynana kaynana evde toz arama sen gelmeden ogluna dip köse yaptırdım diye aynen öyle
kendi akrabalarındna biri gelicekse mutfak benimdir kalan tüm ev esimindir hem onun anasını agarlıcam hemde evi mi temizlicem yuhh süpermen mıyım ben
sonucta tamam haftalık yardm eder ama evde is bitmiyo ki yemek hazırlamak bile baslı basına 3 saatini alıyo insanın
ben çalışan bir kadınım hafta içi temizlik yapmaya vaktim olmuyor malesef hafta içi hiç temizlik yapmıyorum ama her akşam yatarken oturma odamı ve mutfağımı toplarım bir gırgır yaparım cumartsi günü eşim 8,30 da işe gider o gidince yatmam yatak odamı toplarım geceden makina çalıştırdıysam çamaşırlarımı sererim bulaşık makinemi boşaltırım daha sonra banyo ve tuvaletimi çamaşır suyuyla ovarım durulamadan bırakırım öyle bütün evi baştan aşağı dip köşe koltuk ve dolap altları dahil süpürürüm silerim toz alırım balkonlarımı yıkarım en son tuvalet ve banyomu durulayıp işimi bitiririm dip köşe olduğu için ve çocuk olmadığı için bizi 1 hafta idare ediyorSelamun aleykum kardeş ve ablacıklarım benim derdim temizlik günlük iş rutininiz ne kaçta kalkıp neler yapıyorsunuz? Haftalık ve günlük iş rutininiz nasıl. Hadi paylaşıp motive olalımevinizi nasıl her daim ve temiz tutarsınız program sunun şu bacınıza
banyo ovma isleri adam hasta olur be camasır suyunu dökmek zor olmasa gerek
yaaa yapma seni severim belki demisindir aman ithal ürünü herkez alır ama ben keyfi alarak yapıyorum bizim milley biraz fazla kanaatkar diyim benden kat kat durumu iyidir ama sabah kahvaltısını öenm vermez yada soguk kahvaltı severAnladım saygılar kardeş :)
Valla sözlerim tıkandı...
Benim babam da yaşlı, agir da bir isi var.bn çalışsam karım 11 e kadar yatsın geleyim ev temizleyeym yok öyle bi dünya
eee heralde banyo sacla durcak hali yokm haftada bi temizlenir dusa kabın duvarlar icin ben camasır suyu kullanıyorum ovma aislerini kastederek yazdım yoksa her askma banyo temizlemiyo esim o kadar degil malesef keske yapsaYok ben adamın yaptığına değil, banyo temizliğinin ayda bir kez yapıldığına takıldım. Sanırım ben yanlış anlıyorum. Biz günlük temizleriz de o bakımdan...
eee heralde banyo sacla durcak hali yokm haftada bi temizlenir dusa kabın duvarlar icin ben camasır suyu kullanıyorum ovma aislerini kastederek yazdım yoksa her askma banyo temizlemiyo esim o kadar degil malesef keske yapsa
yaaa yapma seni severim belki demisindir aman ithal ürünü herkez alır ama ben keyfi alarak yapıyorum bizim milley biraz fazla kanaatkar diyim benden kat kat durumu iyidir ama sabah kahvaltısını öenm vermez yada soguk kahvaltı sever
ben bunları keyfi alarak nerde ithal ürün satılıyor diye hususi giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?