Temizlik,bulaşık,ütü

orange_85

Yaş 31 kilo 95 hedef (85) simdilik
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
98
Bıktım yaaaa gerçekten usandım evin her işini yapmaktan sıkıldım artık her gün topla hergün aynı yatak odasını toparlıyorum ertesi gün aynı ahır gibi sıkıldım artık çokkkk sıkıldım ayrıca da hamileyim sinirlerim bozukk

canım hiç sinirlenme ev hanımı olan herkezde bu dert var. hamilelik dolayısıyla duygusallaşmışsın saki , inan yanlız degilsin ben sabah kalkar kalmaz direk ev toplamaya rutin iş hergün aynısını yapıyorum bazen sen gibi isyanım tutuyo ama yine bana kalacagı için tıpış tıpış yapıyorum. alıştım artık açıyorum hoş neşeli bi müzik yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum işimi. 1 saatimi alıyo sonra bitti bebiş yok o nedenlede evimiz pek dagılmıyo.
bebişine kavuşman dileğiyle byy :79: :80:

ben de bıktım. 6 ay öncesine kadar çalışıyordum. işten gel yemek, temizlik canım çıkıyordu. şimdi bebek var durum daha vahim. sözde çalışmıyorum ama yine de yetişemiyorum, oğlum çok yoruyor... bu ev işi hiç bana göre değil, of....

Hormonların coşmuş kıss senin . Bebeğin doğsun görürsün sen ahırı . Bebek yüzünden hiçbir iş yapamayacağın zamanlar gelecek. Benim oğlum öyle "güzel huyluydu" ki, kucağımdan inmezdi tuvalete götürürdüm kucağımda. Aaah ahhh. Anan, bacın, teyzen, kaynanan kim olursa çağır yanına doğumdan sonra. Daha beter bunalıma girebilirsin Allah muhafaza. Yardımcı olsunlar ev işlerinde. Sen de bebeğine odaklan...

canım aynı dert bendede var.3 çocuğum var.biri daha 7 aylık onun okadar dağınıklığı varki.oyuncaklar ,yastıklar,bezler,örtüler,ıslak mendilller,önlükler vs........birini indir birini kaldır.ikiz kızlarım var.onların döküntüleride hiç bitmez..birde yemek,bulaşık ,çamaşır,ütü bitmez şekerim bitmez.yatağa kadar döküntü topluyorum.birde koca bebeğim var..kime yetişsin bu garip....

vallahi ben de bıktım canım. temizlikten iki gün sonra her yer hiç temizlenmemiş gibi oluyor. evimizin yanında bir de inşaat var. cam açamıyorum. artık 1 gün bile dayanmıyor yaptığım temizlik. hamile olduğun için eşinden yardım istemelisin canım. ufak tefek şeyleri işten geldiğinde yaptırabilirsin. mesela akşam yemeğinin bulaşığını yıkat, ya da silmese bile bi süpürsün ortalığı. 2 dk sürmez zaten. bunun gibi işleri bölüşün.

Ev işi nankör hiç bitmiyor, 2 ay evdeydim hergün aynı şeyleri yap sıkıntıdan patlıyordum, şimdi çalışıyorum bu seferde hiç bir işe yetişemiyorum.

hem çalışıyorum hem o söylediklerini yapıyorum hem de oğlum 1 yaşında. topluyorum o gelip arkamdan çekmeceleri boşaltıyor, temizliyorum onu doyururken her yer mama meyve yemek oluyor, yemek yapmaya çalışıyorum gelip bacaklarıma sarılıyor yakucağımda ya tezgahın üzerinde oluyor ben yemek yaparken o da görecekmiş; kurtuluşu yok bunların. çok bunaldığın zaman bırak kalsınlar oldukları yerde, keyfin yerine geldiğinde yaparsın, başka çaresi yok çünkü

bende çalışıyorum 2 yaşında çocuğum var.iş yapmak o kadar zor geliyorki artk.bende nefret ettim.en kötüsüde bir süre yapamayınca ev mahvoluyor.işin içinden de çıkamıyorum.ne yapcam bilmem

Yemek,bulaşık tamam anladım da..
Çamaşır yıkama,ütü yapma,ev temizliği her gün mü oluyor evlerinizde?
Ben mi çok pisim anlamadım ki...

Son düzenleme:

yani al bendende okadar bende bıktım artık bu ev işlerinden yemek çamaşır bulaşık temızlık yetti beeeeeeeeeeeeeeee artık bide üstüne iki küçük çocuk heryeri dağıtıyolar akşama kadar arkalarını topluyorum vallahi bıktım artık kaldıramıyorum bukadar yükü eşime bı bakıcı tutalım diyorum isteemıyo malum maddi durumlardan dolayı.ne olacak böyle bilmiyorum

Konu içeriği nedeniyle "Faydalı bilgiler"başlığına taşınmıştır

Son düzenleme:
yatak odası niye dağılıyorki. en fazla yatak dağılır. sabah kalkarız eşimle pijamaları katlarım.yatağın üstüne de örtüyü çekerim hiç dağılmaz. ssat 7 de evden çıkarız işe giderim. benim evim dağılmaz hiç zaten çocuk da yok. ama temizlik işi zor geliyor. 2 günde bir toz alır yerleri silerim. bi de yemek arada ütü.iş de olunca çok yoruluyorum. 3 saat de yol gidiyorum hergün. of of çocuk olunca ne yaparım bilmiyorum

arkadaşım bende çocuk yok bi ben bi de koca bebeğim var :) 2mizde çalılıyoruz. canım yemek yapmak istemediğinde kahvaltılık tarzı şeyler hazırlıyorum bulaşıkları ztn gelinim ( bulaşık makinem ) yıkıyo.çamaşırları da makina yıkıyo asmaya bile üşeniyorum bazen :) ütüleri desen taaa ki giycek bşyimiz kalmayana kdr bekletiyorum :) evi de haftasonları temizliyorum hiç de dağılmıyo acabaçok mu pasaklıyım ya kendimden şüphe ettim bi an :):)

Şimdi geçen yıl bekar genç bir kız idim evde arkidişlerle kalıyorduk tam 4 kişiydik e haliylen haftada 2gün yemek yapıyordum bir gün temizlik yapıyordum gül gibi gidiyordu ama evli arkadaşların evine gidince o düzeni güzel salonları görünce de imrenmiyor değildüm neysee kocacım beni kandırdı kölen olurum filan dedi ben de kandım evlendik ii insandır kendisi bazen yemek yapar falan ama dediğim gibi herşey biz bayanlara bakıyor eşimle bu yüzden tartışmak istemiyorum umarım birgün beni anlar nediyim :84:
Ama bekarlık kadınlar için sultanlık
Evlilik de erkekler için sultanlık değil mi???

düğünüme 1,5 ay kaldı. koca bir ev bana bakacak. bende çok korkuyorum bu temizlik işinden.
Hayatımda hiç cam silmedim. Napıcam bilmiyorum. Halıda silmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…