Kaynanam ve gamsızlıkları

siz beraber yasamiyorsunuz ki. hamile kaldiniz diye apar topar evlenip sevgilinizin annesinin evinde ergenlik odasina tasinmissiniz. tabii ki kadın şeyinin keyfine göre yasayacak. siz gereksiz bir misafirsiniz belki de ona gore. benim de oglumun sevgisi hamile kalip evime coreklense ben de evimden sogurdum is yapasim gelmezdi. ne halt ederlerse etsinler, diye düşünürdüm. Kadin kendi istemis diyorsunuz ama cok istiyor gibi görünmüyor buradan. ogluna kiyamamistir - oglunun ev geçindirmekten bihaber oldugunu biliyordru ya da eve cikmak icin oglu yuksek para istemistir ann3 de vermek yerine bizle yasayin demistir.
tek care evden ayrilmak. ama hamilesiniz- belli ki calismiyorsunuz da. e bebek de geliyor masraf kapisi. kolay kolay ayri eve cikabileceginizi sanmam

Neresinden tutsan elinde kalan bir konu. Evlendiğin gün hamile kalmışsın belliki ayrı eviniz de olmayacak üst üste aynı evde yaşamak hangi devirde kalmış yakın olabilir ama aynı ev olmaz. Sabır edecek, düzelecek bir konu değil kendi evin olacak başka yolu yok
evlendiği gün kalsa maksimum 18 haftalık olur

önce gebe kalmış, öğrenir öğrenmez de nikah yapılmış -yapıldıysa tabi
belki de nişanlıydı zaten

ama nişan yapmış insan iyi-kötü nerede yaşaycağını düşünüp hazırlamaya başlar, nikah öne çekilse bile tüm eşyası olmasa da gerekli 1-2 şeyi koyup öyle yaşayabilirdi

demek bunların baştan ayrı ev planı yoktu ya da maddi imkansızlık vs var

ısacası konuda gamsız kaynana değil sorumsuz evcilik oynayan çift var. kaynana demek hergün patates yemekte beis görmüyor gelin geldi diye hayatını değiştirmek istemiyor. olabilir, ona soracak değil.

Bu konuda bir gamsız varsa o kaynana değil sizlersiniz kadın mı dedi hamile kalında benim başıma çoreklenin diye. Ev yok bark yok düzen yok apar topar hamile kalıp kadının başına kalmışsınız bide şikayet ediyorsun. Kadının evi ister yemek yapar ister yapmaz napsaydi sana çeşit çeşit yemekler yapıp önüne mi koysaydı beğenmiyorsan kapı orda kimse kimseyi zorla tutmuyor

X