- 14 Ağustos 2018
- 19.522
- 73.312
- Konu Sahibi sancilibayaann
E ne bekliyodun ki? Sorumsuzluğunuzun sonuçlarını çekiyosunuz.Önceden hamile kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ne bekliyodun ki? Sorumsuzluğunuzun sonuçlarını çekiyosunuz.Önceden hamile kaldım
Benimle yaşayın diye kayınvalideniz teklif etmiş olsa dahi kabul etmeyebilirdiniz ama siz daha nişanlıyken eşiniz annemin yalnız kalmasına gönlüm elvermiyor dediği için birlikte yaşamayı en başından kabul etmişsiniz.Evet kendi beraber yaşamayı istedi bir an önce çıkmamız lazım eşimi ikna etmem lazım kendi düzeni olduğunu biliyorum ama aşırı gamsız dayanamıyorum valla bir tatlı yapsam hemen surat asıyor kendisi yapmasınıda bilmiyor anca otursun dizi izlesin kahve içsin
Siz hamile kaldığınız için apar topar evlendiniz sanırım , nekadar süre daha ayrı eve cikamayacksinizBenmi çok abartıyorum yoksa haklımıyım bilemiyorum ama aşırı sinirlerim bozuluyor evleneli 4 ay oldu bu kısa süre içinde kaynanamı sevemedim gitti saygıda zorunluyum biliyorum saygıda gösteriyorum ama ben böyle gamsız insan görmedim malesef belirli sebeplerden dolayı beraber yaşıyoruz 22 haftalık hamileyim evin tüm işlerini ben yapıyorum kaynanam sadece bir yemek yapıyor neyse beraber yaşıyan insanlar birbirine yardım etmeli bence sonuçta madem beraber yaşıyorsun elin bir şey tutmalı bazen ağrılarım oluyordu kaynanam asla yardım etmiyor süpürüyorum tüm işleri yapıyorum hergün patates yemeği yapıyor bır kere bile canın bir şey istiyor mu diye sormuyor hergün aynı yemek zaten tüm işlerini yapıyorum biraz değişik bir şey yapsa nolur ki bazen yapmıyor bile hiç denemediğim halde ki yemek yapmayı bilmem kendim yapıyorum ama artık bu gamsızlıklarından bıktım resmen ne yardım ediyor ne bir şey yapıyor tüm gün kahve çay içiyor dizi izliyor ne yapıcam bilmiyorum hem hamilelik hormonlarım tavan hem tahammül edemiyorum nasıl sabır edicem bilmiyorum
Valla karışacak, istediğin kadar söyle. Arkadaşım kv ile oturuyor 12 yıldır o yine kendince karistirmiyorum sanıyor ama iki çocuğu da kv nin etkisi altında babaanneye çok duskunler 2 arkadaşım soyluyorsa 1 kv soyluyor.karışmasına izin vermiycem şimdiden söyledim zaten benim çocuğumu ben nasıl istersem öyle büyütürüm diye
Orası kaynanananın evi kadının keyif kahvesine de karışma ya hu , hem gitmişsin kadının evine çökmüşsün yetmemiş bir de hamile kalmış hizmet bekliyorsun, sancılı bayan sen daha çok sancılanırsın bu halle , bence eşine söyle evleri ayırsın, kaynananaya da günah , kadın bu yaşta kendi evinde rahat edemiyor , gelmiş vırvır ediyorsun kadının başında, sana hizmet etmek zorunda mı?Benmi çok abartıyorum yoksa haklımıyım bilemiyorum ama aşırı sinirlerim bozuluyor evleneli 4 ay oldu bu kısa süre içinde kaynanamı sevemedim gitti saygıda zorunluyum biliyorum saygıda gösteriyorum ama ben böyle gamsız insan görmedim malesef belirli sebeplerden dolayı beraber yaşıyoruz 22 haftalık hamileyim evin tüm işlerini ben yapıyorum kaynanam sadece bir yemek yapıyor neyse beraber yaşıyan insanlar birbirine yardım etmeli bence sonuçta madem beraber yaşıyorsun elin bir şey tutmalı bazen ağrılarım oluyordu kaynanam asla yardım etmiyor süpürüyorum tüm işleri yapıyorum hergün patates yemeği yapıyor bır kere bile canın bir şey istiyor mu diye sormuyor hergün aynı yemek zaten tüm işlerini yapıyorum biraz değişik bir şey yapsa nolur ki bazen yapmıyor bile hiç denemediğim halde ki yemek yapmayı bilmem kendim yapıyorum ama artık bu gamsızlıklarından bıktım resmen ne yardım ediyor ne bir şey yapıyor tüm gün kahve çay içiyor dizi izliyor ne yapıcam bilmiyorum hem hamilelik hormonlarım tavan hem tahammül edemiyorum nasıl sabır edicem bilmiyorum
Hiç bir zaman çıkamayacak min 5-10 yılı var.Siz hamile kaldığınız için apar topar evlendiniz sanırım , nekadar süre daha ayrı eve cikamayacksiniz
22 ay4 aylık evli 22 aylik gebe mısın yanlış mı anladim
Henüz evde üc yetişkinsiniz bir saatte temizlenir ev zaten. Kayınvalideniz kapısını acmış size ev yok bark yok. Tavsiyem tasarruflu ölüm eşiniz ile birikim yapın hazır kira yokken. Kendinizi hazır hissedince maddi anlamda da ayrı eve geçin. Yemek de girin mutfağa yapın. Eşinizden de yardım isteyin ileri aylarda zorlanırsanız. Kayınvalideden hizmet beklemeyin. Çok bir iş de yok şuan evde zaten çocuk yok siz tüm gün evdesiniz vs . Büyütmeyin kafanızdaBenmi çok abartıyorum yoksa haklımıyım bilemiyorum ama aşırı sinirlerim bozuluyor evleneli 4 ay oldu bu kısa süre içinde kaynanamı sevemedim gitti saygıda zorunluyum biliyorum saygıda gösteriyorum ama ben böyle gamsız insan görmedim malesef belirli sebeplerden dolayı beraber yaşıyoruz 22 haftalık hamileyim evin tüm işlerini ben yapıyorum kaynanam sadece bir yemek yapıyor neyse beraber yaşıyan insanlar birbirine yardım etmeli bence sonuçta madem beraber yaşıyorsun elin bir şey tutmalı bazen ağrılarım oluyordu kaynanam asla yardım etmiyor süpürüyorum tüm işleri yapıyorum hergün patates yemeği yapıyor bır kere bile canın bir şey istiyor mu diye sormuyor hergün aynı yemek zaten tüm işlerini yapıyorum biraz değişik bir şey yapsa nolur ki bazen yapmıyor bile hiç denemediğim halde ki yemek yapmayı bilmem kendim yapıyorum ama artık bu gamsızlıklarından bıktım resmen ne yardım ediyor ne bir şey yapıyor tüm gün kahve çay içiyor dizi izliyor ne yapıcam bilmiyorum hem hamilelik hormonlarım tavan hem tahammül edemiyorum nasıl sabır edicem bilmiyorum
Benmi çok abartıyorum yoksa haklımıyım bilemiyorum ama aşırı sinirlerim bozuluyor evleneli 4 ay oldu bu kısa süre içinde kaynanamı sevemedim gitti saygıda zorunluyum biliyorum saygıda gösteriyorum ama ben böyle gamsız insan görmedim malesef belirli sebeplerden dolayı beraber yaşıyoruz 22 haftalık hamileyim evin tüm işlerini ben yapıyorum kaynanam sadece bir yemek yapıyor neyse beraber yaşıyan insanlar birbirine yardım etmeli bence sonuçta madem beraber yaşıyorsun elin bir şey tutmalı bazen ağrılarım oluyordu kaynanam asla yardım etmiyor süpürüyorum tüm işleri yapıyorum hergün patates yemeği yapıyor bır kere bile canın bir şey istiyor mu diye sormuyor hergün aynı yemek zaten tüm işlerini yapıyorum biraz değişik bir şey yapsa nolur ki bazen yapmıyor bile hiç denemediğim halde ki yemek yapmayı bilmem kendim yapıyorum ama artık bu gamsızlıklarından bıktım resmen ne yardım ediyor ne bir şey yapıyor tüm gün kahve çay içiyor dizi izliyor ne yapıcam bilmiyorum hem hamilelik hormonlarım tavan hem tahammül edemiyorum nasıl sabır edicem bilmiyorum