Yok kız sütyensiz tişört ve altta sadece donBiz şişkolar nü takılıyoruz, en rahat öyle zaten değil mi?
Ya ahahahhahahhhahahaBen konuya şaşırmadım. Ben bir komşumun tanıdıgı bir kızı yardımcı olarak çağırmıştım. İşteydim annem açmış kapıyı. Kızım üstünü değiştirirken arka odayı kullanırsın demiş. Yoo bu benim temizlik kıyafetim demiş. Temizlik kıyafeti dediği kenarları tüllü şerit tayt ve göbeği açık tişört ama bir temizlik yaptı varya görmeniz lazım ben hayatımda bu kızdan daha iyi temizlik yapan kimseye rastlamadım abboww bal dök yala. Üniversite öğrencisiymiş Keşke şimdi de olsa babydoll giyse razıyım
Benzer kombinle üstte sporcu sütyen altta donla bir kere yazın ütü yapmaya kalktım, o günden beridir kocam yapıyor ütüyü.Yok kız sütyensiz tişört ve altta sadece donyardımcı kadın koronadan beridir gelemiyo benim üniformam bu
Ben kostüm seviyorum kızlar tavsiye ederim hoş seksi değil az şeker kız candy oluyor ama olsunYok kız sütyensiz tişört ve altta sadece donyardımcı kadın koronadan beridir gelemiyo benim üniformam bu
Hadisin len ordanBenzer kombinle üstte sporcu sütyen altta donla bir kere yazın ütü yapmaya kalktım, o günden beridir kocam yapıyor ütüyü.
Ya çok hoşuna gitti ya da görmeye tahammülü olmadı o görüntüyü bilemiyorum
Olmadığını kim söyledi?Hadisin len ordanbayılmıştır yakında sana bi kostüm gelebilir ha benden söylemesi katya portakal suyumu getir uuuuu beybi beybi uuuu beybi Beybi
Olmadığını kim söyledi?
Alsjsjsjsjdjsj
Bende çöpe attım hepsini artık yenilere kısmet diyelimOlmadığını kim söyledi?
Alsjsjsjsjdjsj
Biz şişkolar nü takılıyoruz, en rahat öyle zaten değil mi?
Sen komple yenile özel çekmeceleri, bundan sonra başlıyor hayatBende çöpe attım hepsini artık yenilere kısmet diyelim
Ben 3 çocuklu ve dul bir hanfendüyüm ancak çiçekli pamuk don bundan sonrası hahahaSen komple yenile özel çekmeceleri, bundan sonra başlıyor hayat
Aksine, şaka bir yana hem koca kişisine hem de çevreme daima söylediğim şeydir bu.Ben 3 çocuklu ve dul bir hanfendüyüm ancak çiçekli pamuk don bundan sonrası hahaha
Valla varsa alırım bi dalAksine, şaka bir yana hem koca kişisine hem de çevreme daima söylediğim şeydir bu.
Çocuklu bekar kadın oldukça iyi bir seçenek erkekler için.
Hazır yapılmış ve masrafları ölene kadar babaları tarafından karşılanacak çocuklar var.
E kadın sevgilisiyle sadece gezecek tozacak, bir beklenti ya da talep yok.
Daha nolsun, suyundan da koyalım mı?
Benzer kombinle üstte sporcu sütyen altta donla bir kere yazın ütü yapmaya kalktım, o günden beridir kocam yapıyor ütüyü.
Ya çok hoşuna gitti ya da görmeye tahammülü olmadı o görüntüyü bilemiyorum
valla bizim okuldaki temizlik görevlisi böyle giyiniyor. Bunun göbeği kapalı hali saçı başı aynı. bende depresyonda olduğum için pacozluğun zirvesindeyim gelen veliler beni temizlikci arkadaşı öğretmen sanıyor. Ama ben mutlu oluyorum temizlik isi yapiyorum nasılsa diye bakımsız gezmiyor. bende bazen temizlik yaparken buluyorum kendimi gerçi bazen iş buydurmaya çekiniyorum.temızlıge gıderken dar jean ustune crop mu gıyınmeyı dusunuyorsunuz
Eki Görüntüle 2728870
sız hayatınızda hıc boyle temızlıge gıden bırını gordunuz mu allah askına dalga mı gecıyorsunuz
tayt tunık gıyersınız
eşortman gıyersınız
Valla benim aldigim kadinlar salvar giyiyor isi bittikten sonra da ustlerini degistiriyorlar kotla falan temizlik yapamazsinizArkadaşlar belki biraz saçma gelecek soru ama ülkenin durumu malum, iş bulmakta zorlanıyorum temizliğe gitmeye karar verdim.Ama temizliğe giderken ne giyersem daha rahat olur evinize gelen yardımcılarınız ya da içinizde bu işi yapan varsa nasıl giyinirseniz rahat ediyorsunuz? Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim? Birde ev dışında hiç temizlik yapmadığım için evde temizlik yaparken giydiğim şeyler uygun olur mu karar veremedim.teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?