- Konu Sahibi haydehaydehayde
-
Siz ben olabilirsiniz. Balık burcu musunuz? Ben bazen burca bağlıyorum.gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Çalıştığım yerde işi verildiği an yapıp akşama kadar ense yapıyorum yaptığım işi nasıl çabuk biter diye excel yöntemleri öğrendim hemen bitiyor işlerimünlü şirketler tembel insanları işe alırmış diye bir yazı okumuştum.. tembel insanlar işlerin daha çabuk ve kolay nasıl yapılacağını iyi bilirmişbenimki de öyle bir şey herhalde..
mervish,insgtagramı pek kullanmayı bilmiyorum,söylediklerinde ilgimi çekti(kış gelince hep hastayımdır mesela),bu konuyla ilgili takip edebilceğim bi kaç hesap paylaşır mısınDediğim gibi uzman değilim biraz ilgi duyduğum bi konu. Hava ile ilgili bilgim yok ama ateşi biliyorum, kardesim için bakmıştım.
Ates adından da belli çabuk sınırlenip parlıyorlar, ciltleri kuru egzama gibi deri hastalıkları yasıyorlar genelde. Tabiatı sıcak oldugu için sıcağı sevmezler. Soğuk su atesi söndürmesi gibi onları rahatlatır. Atılgan yerinde duramaz canlı aktiftir. Uykuyu sevmezler. Hazır cevaptır. Tansiyonları da yuksek oluyor yerinde duramdıkları sinirlendikleri için.
Kardesim de coğunlugu vardı.
daha geçen gün halamı geçmiş olsun diye aradım bana demediğini bırakmadı sağlığımda aramadın hastalığımda arıyon diyo ya hala sevmiyorum telefonla konuşmayı annemlerle bile haftada 2 kere konuşuyorum diyorum bilmiyorum artık bilmem ne bilmem ne.. sinir oluyorum aramıyon diyenlere ya arayınca noluyo ki 2 saat kitliyolar adamınerdeyse tüm üniversite arkadaşlarım küstü aramıyorum diye halbuki içimden hepsini hâlâ seviyorum,unutlur mu arkadaşlıklar,anlamıyorlar beni,uzun konuşmak gerek e oda beni yoruyor,gereksiz görüyorum,e kısa da konuşulmuyor,akrabalar yine vefasız yaftası yapıştırıyor,ahh ahhh Allah daha büyük dert vermesin
gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Tembellik ve uyusukluk aynj sey o zamantembellik ve uyuşukluk ayrı bir şey ama.. ben mesela işleri hemen halletmek isterim. yarına ve ya bir kaç saat sonraya bırakma huyum yok. örneğin yemek yendi, hemen toplansın ki oturulsundur düşüncemuyuşukluğa tahammülüm sıfır..
tamam kabul ettim, tembel değilim pratiğim diyelimTembellik ve uyusukluk aynj sey o zamanben size sifir verdim tembel olamazsiniz siz tembel isi en basitinden ve agirdan alarak yapar
Tembellerde pratiktir ama sen kesinlikle tembel degilsin ben herseyi son dakika yaparinmm yarim yamalak yaparim mesela ayy kendimi cok ovdum gideyimtamam kabul ettim, tembel değilim pratiğim diyelim
pahalı ürünler tavsiye etmeyin bu gece haa.zaten ayın sonu gelmiş beş parasız kalmışımmmtamam kabul ettim, tembel değilim pratiğim diyelim
bir daha ki maaş dönemi burada görüşmek için anlaşalım o haldeepahalı ürünler tavsiye etmeyin bu gece haa.zaten ayın sonu gelmiş beş parasız kalmışımmm
Benj etiketleyin 18 inebir daha ki maaş dönemi burada görüşmek için anlaşalım o haldee
dün burda bir konuya korona olmadık yazdım.. yazarken de aklıma geldi heBenj etiketleyin 18 ine
aa çok geçmiş olsun.sen kendini koru çift maske tak odasına girerken.evde gezinmesine de izin verme.benim kız da oldu ama dikkat ettik evde kimseye bulaşmadan atlattık.çocuk resmen hapishanede yaşadı 10 gündün burda bir konuya korona olmadık yazdım.. yazarken de aklıma geldi he
bugün eşim pozitif çıktı.. ürün araştırmak için çok vaktim var merak etmeyin hdgfhfh
C ceycey0406
teşekkür ederimm. ay dikkat edilmesi çok zor ya. bir de benim eşim temas bağımlısıaa çok geçmiş olsun.sen kendini koru çift maske tak odasına girerken.evde gezinmesine de izin verme.benim kız da oldu ama dikkat ettik evde kimseye bulaşmadan atlattık.çocuk resmen hapishanede yaşadı 10 gün
maske tak valla aynı anda 2 kişi covid olunca tam bir perişanlık.covid hastası hizmet bekler nazlanırrrr.sırayla olsun bu işler bariiteşekkür ederimm. ay dikkat edilmesi çok zor ya. bir de benim eşim temas bağımlısıkediye dokunmasını da yasakladım ne olur ne olmaz..ben mutfaktayım şimdi o oturma odasında. öyle idare etmeye çalışacağızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?