- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.318
- 798
- 35
- Konu Sahibi haydehaydehayde
Ah bu ben
Tembelliğin tadını çıkar
Tembelliğin tadını çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım ben bu olay doğrudur onaylamasını istediğim için açmadım,ben gibi olup da bu durumu halledebilenlerin yöntemlerini bulmak adına açılmış bir başlıktır,sizin tatmin yeriniz değil,brova çok aktifsiniz aferim size,ama başlık kendinizi üst görüp bizim gibileri yerin diye açılmadı,zahmet edip okuyup,cevap da yazmayınız,o çok fazla enerjinizi güzel yerlere harcayınız,ben benim gibilerin başa çıkma yöntemlerini öğrenmek için burdayım,empati yapıp yöntemi olanlar buyursunValla bu site insanın doğrularını sorgulatıyor
Arkadaş tembellik doğru birşey değilki onaylayıp taktir edip gülelim
Bütün toplumlarda tembellik olumsuz bir durumdur
Biz olmazsak heralde hiçbiryerde takdir edilmez
Anormallikler hayatımızın normali olmuş
Dediğim gibi süt ürünleri soğuk tabiatlı, toprakda durgun ve hareketsiz. Kışın toprak ürün verir mi? Bahar gelir sıcak vurur canlanır. Size ısı lazım. Bu konuda uzman değilim instagramda uzman sayfalar var. Orada micaza göre beslenme anlatılıyor bi bakarsın oraya canım
Çerez onu söyleyen arkadaşın dediğini inceledim,ve en dibine kadar su mizaciyim(soğuk nemli)ve evet sıcaklarda kendimi daha aktif hissederim,ama araştırdigimda,nasıl bunun çaresi nedir maalesef bulamadım,sıcak kuru beslenin diyor ama,öyle açık açık hangi besin hangi mizaçta yazmiyorÖrnek olarak vereceğiniz sayfalar var mı bulamadım güvenilir bilgi veren sayfa
Allah'tan çocuğu yapabilmissinhamile değilkenki halim de aynı,bu benim işte,kimseye diyemiyorum da,ben aşırı tembelim o yüzden seni,eve çağıramam,seni telden arayamam,insanlar da beni soğuk sanıyor,soğuk değil tembelim,tahlil falan yaptırıyorum normal çıkıyor değerler,iyi ki vaktiyle evlenmişim,ben olsam beni almam
Ay ben bir gün sen gibiyim. Bir gün konu sahibine benzer. Ama en tembel halim bile lilay5 gibidir. İşlerim bitmeden, çamaşır katlanmadan, ev temizlenmeden. hayatta oturmam. OKB olduğu için, o gün yapmak istediğim şeyi iş çıkısı eve gidip yapamazsam kafayı yerim gece uyuyamam. Tembellik, birşeyleri planlamamak, saatle yarışmamak, her gün ev temizlememek, bir yer kirlendiyse en azından bir süre öyle bırakmak en büyük hayalim. Ama yemek konusunda üstüme tanımam, ev pislenmesin diye asla yemek yapmam, evde yemek yapan tek eşimdir, oda sağolsun boynuz kulağı geçer misali oldu, titizlik abidesi gibi dolanıyoruz evdebana da pancar motoru takmıslar gıbı hıc duramam . sızın tam tersınız olarak ne dıyecegımı bılemıyorum .
Ya bu şey degil mi??? BENgün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Bunları bir ben yaşıyorum sanıyodum iyiki yazmışsınız annem arıyor onunla bile uzun uzun konuşmak istemiyor canımgün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Üsengecin çocuğu olmaz derler ama sizin nasıl oldu kihamile değilkenki halim de aynı,bu benim işte,kimseye diyemiyorum da,ben aşırı tembelim o yüzden seni,eve çağıramam,seni telden arayamam,insanlar da beni soğuk sanıyor,soğuk değil tembelim,tahlil falan yaptırıyorum normal çıkıyor değerler,iyi ki vaktiyle evlenmişim,ben olsam beni almam
zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim
Yanlız değilsin bebeğimgün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Aynı ben 3. Çocuk gelecek hâlâ aynıyım mecburi işleri yapıp yayiliyorum koltuğaünlü şirketler tembel insanları işe alırmış diye bir yazı okumuştum.. tembel insanlar işlerin daha çabuk ve kolay nasıl yapılacağını iyi bilirmiş benimki de öyle bir şey herhalde..