• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(tembellik)var mı başka ben gibi

maske tak valla aynı anda 2 kişi covid olunca tam bir perişanlık.covid hastası hizmet bekler nazlanırrrr.sırayla olsun bu işler barii :KK45:
eşimde hiç nazlanma yok ya, bir bakıyorum gelmiş çay koyuyor yahu niye geliyorsun istesene koyayım diyorum koyuveriyim diyor:KK70:ben olsam yatak döşek yatarım herhalde, çocukta yok zaten:KK70:

gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Klasik üşengeç insan tipi normal şimdilik :D Belli bir dönem de olur ben de öyleydim ama şimdi asla duramıyorum yani istemesem bile o işleri yapmayınca vicdan azabı çekiyorum çünkü gece yeterince dinleniyorum zaten. Yemek yapmayı seviyorum, odaların düzenli temiz olması beni rahatlatıyor aksi gergin hissettiriyor öncelikle böyle hissetmeniz gerek ki üşengeçlik üzerinizden tamamen gitsin. Etrafı topladıktan sonra da kendime miss gibi bir kahve yapıyorum ohh. Bu arada yotube dan günlük rutin temizlik videoları, evde geçen videolarını izlemeni tavsiye ederim özellikle korelileri bu konuda rebrik ediyorum gerçekten beni temizliğe teşvik eden yemek yapmaya motive eden onlardır asla konuşmazlar direk videolarda günlük pratik temizlik ürünleri, kıyafet nasıl katlanır işte yemek nasıl düzenli yapılır tarzında hiç muhabbete girmeden çekim yapıyorlar izledikçe yapasım geldi belki sende de işe yarar tabi yine de içten gelmesi gerek

gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Muhtemelen tembel değilsiniz, sadece yaşadığınız hayatta size heyecan verecek bir şeyler yapmanızı tetikleyecek şeyler yok.
Durağanlık içinde boğulduğunuzdan, otomatiğe bağlamışsınız ve canınız bir şey yapmak istemiyor.
Cesur olun yapmaktan keyif duyacağınız şeyleri arayın.

Ağzım yoruluyor kısmına bayıldım 😄😄

Geç uyanma dışında aynıyız.
Ben halimden memnunum; hatta bu tembellikle uzun yaşayacağıma inanıyorum 😂

Çabuk sinirlerin misin. Miden rahatsız mı gegirme yasarmısın. Su grubunun özellikleri var.
Mesela ben de su grubundayım benim sinirlenmem için allah korusun afet gibi seylerin olması lazım oda sinir değil patlama noktası bayılma gibi.
Tansiyonum düşük sizin gibi eti ağzıma sürmezdim simdi zorunlu olduğumu bildiğim içim bi parca yiyorum.
Araştıracağım bu mizaçları. Ben de yengecim, aynı dediğiniz gibiyim. Hepsi var. Yalnız eşim de balık, yükseleni yengeç ama karakteri birebir ateş. O nasıl olabilir bilmiyorum.

Konu Sahibi, hastanede tahlil yaptırıp özellikle d vitamini, b12, folik asit ve troidlere baktırın. Ben mesela uzun süredir çok yorgunum. 30 olması gereken d vitamini, 4 çıktı. İlaca başladım.

Bu ben 😅

bende tembelim ama sizinkinden az farklı. uyanıp günlük süpürgemi yapıp, dağınık yerleri toplarım. baktım her şey yerli yerinde, o zaman oturur yerimden kalkmamaya özen gösteririm:KK48::KK48: çoğu zaman yemek yapmak canım istemiyor, o yüzden önceden evdeki malzemelerle yemek planını yaparım..süreç uzamasın diye..
hee ama sen gel bana de ki, avmye gidelim.. farklı şehirlere gidelim..yemeğe gidelim. 5 dkya kapıdayım:KK48:
Aynen gezmeye varım 😅

Hiç sevmiyorum tembel insanları
Yavaş konuşan insanları bile dinleyemiyorum
Mesela abdullah gül mesut yılmaz kabusumdur🥴
koca kadınlarız kimsenin sevgisine ihtiyacımız olmadığını biliniz,ben bıdı bıdı konuşanşarı sevmem ve uzak dururum siz de uzak durun.hayat tarzımız tembel diye yavaş konuşuyor halimiz de yok,dediğim gibi iş ortamında çalışkan diye de bilinirim,bu halimin sevdiğim bi yönüde çok konuşanlardan(çok laf yalansız olmaz),dedikodu yapanlardan ruhum daralıyor,başıma ağrılar girer uzaklaşırım,size göre değil bu konu,siz sağdan devam ediniz

koca kadınlarız kimsenin sevgisine ihtiyacımız olmadığını biliniz,ben bıdı bıdı konuşanşarı sevmem ve uzak dururum siz de uzak durun.hayat tarzımız tembel diye yavaş konuşuyor halimiz de yok,dediğim gibi iş ortamında çalışkan diye de bilinirim,bu halimin sevdiğim bi yönüde çok konuşanlardan(çok laf yalansız olmaz),dedikodu yapanlardan ruhum daralıyor,başıma ağrılar girer uzaklaşırım,size göre değil bu konu,siz sağdan devam ediniz
Sevmiyorum değilde tahammül edemiyorum diyeyim
Yavaş konuşan insanları dinlemiyorum
Buda benim bir sorunum
Düşünsenize böyle bir insansınız ve patronunuz aşırı yavaş konuşuyor
İşi bırakırsınız
Eşiniz ise boşanırsınız anne babanız ise evi terk edersiniz
Tembellik elimizdedir değiştirilebilecek birşey
O yüzden eleştirme hakkımı kullanıyorum

Valla bu site insanın doğrularını sorgulatıyor
Arkadaş tembellik doğru birşey değilki onaylayıp taktir edip gülelim
Bütün toplumlarda tembellik olumsuz bir durumdur
Biz olmazsak heralde hiçbiryerde takdir edilmez