- 16 Aralık 2020
- 3.907
- 7.839
- 108
- Konu Sahibi haydehaydehayde
-
eşimde hiç nazlanma yok ya, bir bakıyorum gelmiş çay koyuyor yahu niye geliyorsun istesene koyayım diyorum koyuveriyim diyormaske tak valla aynı anda 2 kişi covid olunca tam bir perişanlık.covid hastası hizmet bekler nazlanırrrr.sırayla olsun bu işler barii
Klasik üşengeç insan tipi normal şimdilikgün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Muhtemelen tembel değilsiniz, sadece yaşadığınız hayatta size heyecan verecek bir şeyler yapmanızı tetikleyecek şeyler yok.gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Ağzım yoruluyor kısmına bayıldımgün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Geç uyanma dışında aynıyız.gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Araştıracağım bu mizaçları. Ben de yengecim, aynı dediğiniz gibiyim. Hepsi var. Yalnız eşim de balık, yükseleni yengeç ama karakteri birebir ateş. O nasıl olabilir bilmiyorum.Çabuk sinirlerin misin. Miden rahatsız mı gegirme yasarmısın. Su grubunun özellikleri var.
Mesela ben de su grubundayım benim sinirlenmem için allah korusun afet gibi seylerin olması lazım oda sinir değil patlama noktası bayılma gibi.
Tansiyonum düşük sizin gibi eti ağzıma sürmezdim simdi zorunlu olduğumu bildiğim içim bi parca yiyorum.
Gecmis olsundün burda bir konuya korona olmadık yazdım.. yazarken de aklıma geldi he
bugün eşim pozitif çıktı.. ürün araştırmak için çok vaktim var merak etmeyin hdgfhfh
@ceycey0406
bu bende de var özellikle evlendikten sonra ne zaman dip köşe temizlik yapsam bende regl oluyorumevi dip köşe temizlemeye başladıysam durup dururken ben de AHA diyorum regl is coming
İşte tüm sıkıntıları çözecek, tembelliğe son verecek kişi geldi
Nego konuyu okudum ilk sen geldin aklıma
hormonlar içimizdeki hamarat ev hanımını uyandırıyor herhaldebu bende de var özellikle evlendikten sonra ne zaman dip köşe temizlik yapsam bende regl oluyorum
Bu bengün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Aynen gezmeye varımbende tembelim ama sizinkinden az farklı. uyanıp günlük süpürgemi yapıp, dağınık yerleri toplarım. baktım her şey yerli yerinde, o zaman oturur yerimden kalkmamaya özen gösteririmçoğu zaman yemek yapmak canım istemiyor, o yüzden önceden evdeki malzemelerle yemek planını yaparım..süreç uzamasın diye..
hee ama sen gel bana de ki, avmye gidelim.. farklı şehirlere gidelim..yemeğe gidelim. 5 dkya kapıdayım
koca kadınlarız kimsenin sevgisine ihtiyacımız olmadığını biliniz,ben bıdı bıdı konuşanşarı sevmem ve uzak dururum siz de uzak durun.hayat tarzımız tembel diye yavaş konuşuyor halimiz de yok,dediğim gibi iş ortamında çalışkan diye de bilinirim,bu halimin sevdiğim bi yönüde çok konuşanlardan(çok laf yalansız olmaz),dedikodu yapanlardan ruhum daralıyor,başıma ağrılar girer uzaklaşırım,size göre değil bu konu,siz sağdan devam edinizHiç sevmiyorum tembel insanları
Yavaş konuşan insanları bile dinleyemiyorum
Mesela abdullah gül mesut yılmaz kabusumdur
Sevmiyorum değilde tahammül edemiyorum diyeyimkoca kadınlarız kimsenin sevgisine ihtiyacımız olmadığını biliniz,ben bıdı bıdı konuşanşarı sevmem ve uzak dururum siz de uzak durun.hayat tarzımız tembel diye yavaş konuşuyor halimiz de yok,dediğim gibi iş ortamında çalışkan diye de bilinirim,bu halimin sevdiğim bi yönüde çok konuşanlardan(çok laf yalansız olmaz),dedikodu yapanlardan ruhum daralıyor,başıma ağrılar girer uzaklaşırım,size göre değil bu konu,siz sağdan devam ediniz
teşekkür ederimmGecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?