• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(tembellik)var mı başka ben gibi

Bende tamamen aynıydım. Kızım 4 olacak yakında ve net olarak söyleyebilirim ki sizinki keyif peze... 🤣🤣 Anladınız siz onu 🤭 Şimdi bacım önce kabullen, sen muhtemelen içedönük bir insansın. Öyle çok insanla konuşayım,gezeyim, tozayım, sosyalleşeyim desende iki insanla konuşsan üçüncüyü aramak yerine aman bir bölüm dizi izleyeyim diyecek yapıdasın. Kendi halinde mutlusun, ara sıra hayat kaçıyor atakları yaşasanda genel olarak sakinliği huzuru seven bir insansın. Ayrıca ev işi de nankör şimdi yap yarın yine aynı halde. Ben çözümü şöyle buldum; manyaklar gibi YouTube organizasyon videoları izledim, gaza geldim. Her gün bir dolabı bir çekmeceyi organize ettim. Gerçekten herşeyin yeri olunca dağılmıyor. Az eşya candır, evimde az eşya var, süs müs yok yani toz alacak az şey var. En son kendimle yarış yaptım ,bütün evin tozunu 18 dakikada alabiliyorum. Herşeyi bulaşık makinesine yapıştır gitsin. Robot süpürge ve buharlı yer silici al. Teknolojiyi dibine kadar kullan 🤣 Yemek konusunda da çözüm varsa bana da yaz, nefret ediyorum yemek yapmaktan da yemektende pazarda da falan. Yemek hapı çıksa ilk ben alırım öff 😒

gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Siz ben olabilirsiniz. Balık burcu musunuz? Ben bazen burca bağlıyorum.

ünlü şirketler tembel insanları işe alırmış diye bir yazı okumuştum.. tembel insanlar işlerin daha çabuk ve kolay nasıl yapılacağını iyi bilirmiş:KK48: benimki de öyle bir şey herhalde..:KK48:
Çalıştığım yerde işi verildiği an yapıp akşama kadar ense yapıyorum yaptığım işi nasıl çabuk biter diye excel yöntemleri öğrendim hemen bitiyor işlerim :D insanlar beni işsiz sanıyor ama aslında hemen bitiriyorum desem de inanmıyorlar :D :D ve aşırı tembelim telefonla konuşmaya bile üşeniyorum.

Dediğim gibi uzman değilim biraz ilgi duyduğum bi konu. Hava ile ilgili bilgim yok ama ateşi biliyorum, kardesim için bakmıştım.
Ates adından da belli çabuk sınırlenip parlıyorlar, ciltleri kuru egzama gibi deri hastalıkları yasıyorlar genelde. Tabiatı sıcak oldugu için sıcağı sevmezler. Soğuk su atesi söndürmesi gibi onları rahatlatır. Atılgan yerinde duramaz canlı aktiftir. Uykuyu sevmezler. Hazır cevaptır. Tansiyonları da yuksek oluyor yerinde duramdıkları sinirlendikleri için.

Kardesim de coğunlugu vardı.
mervish,insgtagramı pek kullanmayı bilmiyorum,söylediklerinde ilgimi çekti(kış gelince hep hastayımdır mesela),bu konuyla ilgili takip edebilceğim bi kaç hesap paylaşır mısın

Çooooocuk olmadan dilediğiniz kadar yatın uyuyun noluuur
Çocuk olunca cin çarpmışa dönüyorsun
Yatmak yasak, uyumak yasak, yemek yemek yasak, tuvalete gitmek, duş almak bile yasak tadını çıkarın tembelliğin doyasıya hemde 😁

nerdeyse tüm üniversite arkadaşlarım küstü aramıyorum diye halbuki içimden hepsini hâlâ seviyorum,unutlur mu arkadaşlıklar,anlamıyorlar beni,uzun konuşmak gerek e oda beni yoruyor,gereksiz görüyorum,e kısa da konuşulmuyor,akrabalar yine vefasız yaftası yapıştırıyor,ahh ahhh Allah daha büyük dert vermesin
daha geçen gün halamı geçmiş olsun diye aradım bana demediğini bırakmadı sağlığımda aramadın hastalığımda arıyon diyo ya hala sevmiyorum telefonla konuşmayı annemlerle bile haftada 2 kere konuşuyorum diyorum bilmiyorum artık bilmem ne bilmem ne.. sinir oluyorum aramıyon diyenlere ya arayınca noluyo ki 2 saat kitliyolar adamı :D

gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
:ruh::ruh:

tembellik ve uyuşukluk ayrı bir şey ama.. ben mesela işleri hemen halletmek isterim. yarına ve ya bir kaç saat sonraya bırakma huyum yok. örneğin yemek yendi, hemen toplansın ki oturulsundur düşüncem:KK48: uyuşukluğa tahammülüm sıfır..
Tembellik ve uyusukluk aynj sey o zaman :KK58:ben size sifir verdim tembel olamazsiniz siz :stop: tembel isi en basitinden ve agirdan alarak yapar:D

tamam kabul ettim, tembel değilim pratiğim diyelim:KK48::KK48:
Tembellerde pratiktir ama sen kesinlikle tembel degilsin ben herseyi son dakika yaparinmm yarim yamalak yaparim mesela ayy kendimi cok ovdum gideyim :D

dün burda bir konuya korona olmadık yazdım.. yazarken de aklıma geldi he
bugün eşim pozitif çıktı.. ürün araştırmak için çok vaktim var merak etmeyin hdgfhfh
C ceycey0406
aa çok geçmiş olsun.sen kendini koru çift maske tak odasına girerken.evde gezinmesine de izin verme.benim kız da oldu ama dikkat ettik evde kimseye bulaşmadan atlattık.çocuk resmen hapishanede yaşadı 10 gün :KK12:

aa çok geçmiş olsun.sen kendini koru çift maske tak odasına girerken.evde gezinmesine de izin verme.benim kız da oldu ama dikkat ettik evde kimseye bulaşmadan atlattık.çocuk resmen hapishanede yaşadı 10 gün :KK12:
teşekkür ederimm. ay dikkat edilmesi çok zor ya. bir de benim eşim temas bağımlısı:olamaz: kediye dokunmasını da yasakladım ne olur ne olmaz..ben mutfaktayım şimdi o oturma odasında. öyle idare etmeye çalışacağızz

teşekkür ederimm. ay dikkat edilmesi çok zor ya. bir de benim eşim temas bağımlısı:olamaz: kediye dokunmasını da yasakladım ne olur ne olmaz..ben mutfaktayım şimdi o oturma odasında. öyle idare etmeye çalışacağızz
maske tak valla aynı anda 2 kişi covid olunca tam bir perişanlık.covid hastası hizmet bekler nazlanırrrr.sırayla olsun bu işler barii :KK45:

Back