- Konu Sahibi haydehaydehayde
Bende tamamen aynıydım. Kızım 4 olacak yakında ve net olarak söyleyebilirim ki sizinki keyif peze... Anladınız siz onu Şimdi bacım önce kabullen, sen muhtemelen içedönük bir insansın. Öyle çok insanla konuşayım,gezeyim, tozayım, sosyalleşeyim desende iki insanla konuşsan üçüncüyü aramak yerine aman bir bölüm dizi izleyeyim diyecek yapıdasın. Kendi halinde mutlusun, ara sıra hayat kaçıyor atakları yaşasanda genel olarak sakinliği huzuru seven bir insansın. Ayrıca ev işi de nankör şimdi yap yarın yine aynı halde. Ben çözümü şöyle buldum; manyaklar gibi YouTube organizasyon videoları izledim, gaza geldim. Her gün bir dolabı bir çekmeceyi organize ettim. Gerçekten herşeyin yeri olunca dağılmıyor. Az eşya candır, evimde az eşya var, süs müs yok yani toz alacak az şey var. En son kendimle yarış yaptım ,bütün evin tozunu 18 dakikada alabiliyorum. Herşeyi bulaşık makinesine yapıştır gitsin. Robot süpürge ve buharlı yer silici al. Teknolojiyi dibine kadar kullan Yemek konusunda da çözüm varsa bana da yaz, nefret ediyorum yemek yapmaktan da yemektende pazarda da falan. Yemek hapı çıksa ilk ben alırım öff