• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(tembellik)var mı başka ben gibi

Benim oğlanı göndereyim size. Dakikada 30 soru sorma kapasitesi ile insana enerji yüklüyor. Çünkü sorulardan kaçmak için kendimi işe adıyorum. "anne ortaokul kaç gün sürüyor?" "dur şu klozete çamaşır suyu döküp geleyim annecim az bekle." diyor ve koşturmaya devam ediyorum. Kayınvalidenizi davet edin eve. Fazla muhatap olmamak için insan iş yapıyor o zaman da ajajsjs.

gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Mizacın bu olabilir canım. Hava su ates ve toprak. Sen topraksın büyük ihtimalle.topragın özelliklerini tasıyorsun. Sakin yavaş ve doyumsuz. Yani ne kadar uyursan uyu uykuya doyamazsın. Yavaş hareketi yavaş konuşmayı yada hiç konuşmamayı tercih ediyorsun.

Cok tv izlemek, çok yemek yemek, çeşitli ve ayakta karışık yemek, sizi bozar.
Mizacın geregi vücudun da kan akışın da buna yetişemez.
Bu durumdan rahatsızsan sıcak yemek, düzenli yemek ve sıcak tabiatlı yemek yemeli, spor yapmalısın,
Mesela yogurt soğuk, bal sıcak tabiatlıdır.
Pekmez baharat sıcak, peynir soguktur.

Soguk yiyecek seni yavaşlatır. Sıcak atesler.
Bunlara dikkat etmezsen doğumdan sonra da halsiz kalırsın, ki en aktif olacagın dönem, depresyona girebileceğin bi dönem, önlemini al canım

Tuvaletim gelince “aman şimdi dur gidersin” deyip üşengeçliğimin geçmesini beklediğim oluyor
Yani pis bir şey, vücuda zararlı fazla kalması, ileride hastalık sebebi olur tutmayın. Hem bu yaştan böyle olursanız iyice alışırsınız üşengeçliğe ilerisi daha zor olur sizin için bir an önce yenin bunu canınız istemese de hemen kalkın gidin

Mizacın bu olabilir canım. Hava su ates ve toprak. Sen topraksın büyük ihtimalle.topragın özelliklerini tasıyorsun. Sakin yavaş ve doyumsuz. Yani ne kadar uyursan uyu uykuya doyamazsın. Yavaş hareketi yavaş konuşmayı yada hiç konuşmamayı tercih ediyorsun.

Bu durumdan rahatsızsan sıcak yemek, düzenli yemek ve sıcak tabiatlı yemek yemeli, spor yapmalısın,

Bunlara dikkat etmezsen doğumdan sonra da halsiz kalırsın, ki en aktif olacagın dönem, depresyona girebileceğin bi dönem, önlemini al canım
Yazdiginiz şeylerin hepsi bende var ve ben de toprağım. Baya baya toprağım 🤣 yukselenli falan.
Yogurtu seviyorum ama yogurt bana pek yaramiyor gibi hissediyordum. Neden ama? Başka neler yapmalıyız

Nurettin yıldız ın tembel hastadır diye bir videosu var onu mutlaka izleyin üşenmeyin, ertelemeyin . Müthiş anlatıyor. Diyordu ki eski çağlarda böyle rahatlık yoktu ama insanlar çok çalışkandı. Bu ömür bize bir kez verilmiş böyle heba etmeyin. En başta sizin için, daha sonra etrafınızdaki insanlar için çok sıkıntı olur böyle devam ederse. Hayat kaliteniz düşer. Nerde hareket orda bereket 😊O video bana baya gaz vermişti bugün ben de bi açıp dinliyim hatta 🙂

gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Ahahahaha "ağzım yoruluyor" kısmına bayıldım.
Bende öyleydim, tembelliğin kitabını yazabilirdim ama tembellikten yazamadım o derece.
Sonra kendimi güdüleye güdüleye bir şeyler yapmaya başladım, şimdi hayatımı idame edebiliyorum yine, öyle eskisi kadar değilim.

Aa beni de analiz edin , ben neyim aceba 🤭 burcum koç yükselenim yengeç. Kesin yükselen yengeç diye tembelim diyorum . Yemek yap deseler sabahtan aksama yemek yaparım ama o mutfağı temizleme kısmına gelince allahim ölüm gibi 😬

Size yaşamak nefes almak da zahmetli gelmiyor mu:D
Ay yok ben öyle değilim. Sıkılırım ki ben.:deli: Eşimle beraber kalkarım 8 de. Mutfagı bi temizler çamaşırları yıkar kurutur, bulaşıkları yerleştiririm. Bi es molası verip (o sırada tv izlerim bi 15dk) sonra gider yatağı toplarım. Böyle yapınca en geç işim 10 da biter. Bu düzeni sağlamak çok zor ama bi başardıktan sonra o kadar keyif ve rahatlık veriyo ki. Sonra koltugumda uzanır tv karşısında keyif çatarım.:KK14:
2 ye doğru tekrar hareketlenip yemek falan yaparım. Böle işte.
Dipnot: bu düzeni sağlamam kolay olmadı zaman aldı tabii🙃

Yazdiginiz şeylerin hepsi bende var ve ben de toprağım. Baya baya toprağım 🤣 yukselenli falan.
Yogurtu seviyorum ama yogurt bana pek yaramiyor gibi hissediyordum. Neden ama? Başka neler yapmalıyız
Aidin salih kan grubuna göre beslenmeden bahsediyor bakın isterseniz, veya da başka herhangi bir doktor da olur. Keşke elimizde olsa az yesek ben maalesef kendimi bir yere kadar tutabiliyorum yemek konusunda. En iyisi az yemek mümkün olduğunca. Az yemekte çok faydalar çok sırlar var maddi manevi. İnsanın nefsi tembelliği sever yatmayı sever. Onu dinlersek zamanla perişan duruma bile geliriz tembellikten. Ben de isterim tüm gün uzanıp dinlenmeyi ama evde çocuklarıma ve kendime rahat, konforlu yaşayabileceğim bir ortam sağlamak istiyorum onun için kahvaltıdan yatana kadar ayaktayım nerdeyse. Canın istemese de yap diyorum kendime ve kalkıyorum düşünmeden işe koyuluyorum. Şimdi ufaklığı emzirip bıraktım biraz emzirirken telefona baktım şimdi kalk ve başla diyorum kendime hatta 😀🖐🏻

Ben de senin gibiyim aslında. Misafir gelecekse baştan aşağı temizliyordum sadece. Yoksa parça parça yapıyorum. Biyeri yapıyorsam diğer yer kalıyor. Dört dörtlük evim temiz olmuyor hiç bi zaman. Şimdi doğumum yakın annemler geldide el attı 2 günde topladılar temizlediler evimi 😂 pis değilim asla ama dağınığım. Liste yaptım evin tüm temizlenecek yerlerini maddee şeklinde yazdım buzdolabına astım. Kendimi şartlandırdım bugun şurası yapılacak vs diye. Bir parça uydum hiç yapmamaktan iyidr. Hiiiç içimden gelmiyorsa arkadasımı çağırıyordum hemencecik mecburen temizliyordum🤣

Dediğim gibi süt ürünleri soğuk tabiatlı, toprakda durgun ve hareketsiz. Kışın toprak ürün verir mi? Bahar gelir sıcak vurur canlanır. Size ısı lazım. Bu konuda uzman değilim instagramda uzman sayfalar var. Orada micaza göre beslenme anlatılıyor bi bakarsın oraya canım

Ben de senin gibiyim aslında. Misafir gelecekse baştan aşağı temizliyordum sadece. Yoksa parça parça yapıyorum. Biyeri yapıyorsam diğer yer kalıyor. Dört dörtlük evim temiz olmuyor hiç bi zaman. Şimdi doğumum yakın annemler geldide el attı 2 günde topladılar temizlediler evimi 😂 pis değilim asla ama dağınığım. Liste yaptım evin tüm temizlenecek yerlerini maddee şeklinde yazdım buzdolabına astım. Kendimi şartlandırdım bugun şurası yapılacak vs diye. Bir parça uydum hiç yapmamaktan iyidr. Hiiiç içimden gelmiyorsa arkadasımı çağırıyordum hemencecik mecburen temizliyordum🤣
Bende temizliği böyle yapıyorum, günlük süpürmeden önce o gün belirlediğim işi mesela dolap içleri onu yapıp günlük işe girişiyorum. Yoksa günlük işi yapınca yorulup bırakma isteği geliyor çünkü ev dagınık gelmiyor gözüme.

Bu ne değişik bilgi ilk defa duydum burçlarla alakası var mı bu dediğinizin ben toprak burcuyum ve yapım yazdıklarınız gibi çok ilginç

Merhaba benim doğum haritamda en yüksek iki element hava ve ateş çıktı. Yani hava 5 ateş 4.
Toprak ve su 3 tü. Bana da var mı bir yorumunuz, yazınız ilgimi çekti🙃

Benim oğlanı göndereyim size. Dakikada 30 soru sorma kapasitesi ile insana enerji yüklüyor. Çünkü sorulardan kaçmak için kendimi işe adıyorum. "anne ortaokul kaç gün sürüyor?" "dur şu klozete çamaşır suyu döküp geleyim annecim az bekle." diyor ve koşturmaya devam ediyorum. Kayınvalidenizi davet edin eve. Fazla muhatap olmamak için insan iş yapıyor o zaman da ajajsjs.
Ya harikasınız kayınvalide kısmına koptum kesinlikle katılıyoruuuum🤣🤣🤣

Aa beni de analiz edin , ben neyim aceba 🤭 burcum koç yükselenim yengeç. Kesin yükselen yengeç diye tembelim diyorum . Yemek yap deseler sabahtan aksama yemek yaparım ama o mutfağı temizleme kısmına gelince allahim ölüm gibi 😬
Sizde karakter özellikleri dengelenir. İki farklı durum ortaya cıkar. Bu da denge yaratır. İçinizde aslında koçluktan kaynaklı bi enerji ve hareket potansiyeli daima mevcuttur. Ama yükselen yengeç sizi bazen biraz yavaşlatır. Yani yavaşlıktan ziyade daha emin adımlarla ilerleme gibi. Görünüş olarak daha sakin ve yumuşak durursunuz. Ama içinizde fırtınalar vardır.🙃 ev işlerine göre yorumu ne olur bilemiyorum o çok spesifik bi durum ve burçlarla alakalı değil genel bi yorum yapıyım dedim🙂

Back