(tembellik)var mı başka ben gibi

Yatılı gelen misafirin salondaki yatak yorgana yaslanması,çay kaşığı bile kaldırmamasi ve amaaaağğn boşver biz gidince hallolur gevsekligiyle ben çok bile dayanmisim ayol. Kendim böyle olmadığım gibi böyle olan insanlara da tahammülüm yok

köfteler parçalanmış çıkıyor patlıcan da olmuyor.patatese harika ama bir de mısır patlatıyor
Airfry dan mi bahsediyorsun ceycey. Ben de fiyatı düşerse almayı düşünüyordum ya,çok ballandıra ballandıra anlatıyorlardı çünkü. Yok kuzu şiş yaptım,yok buzluktan köfte indirdim buzuyla attım falan bende 3 bebeyle baya ozenmistim temizliği de pratik,ekipmanlarını da alırdım diyordum şöyan soktadayim ceycey

Merhaba benim doğum haritamda en yüksek iki element hava ve ateş çıktı. Yani hava 5 ateş 4.
Toprak ve su 3 tü. Bana da var mı bir yorumunuz, yazınız ilgimi çekti
Dediğim gibi uzman değilim biraz ilgi duyduğum bi konu. Hava ile ilgili bilgim yok ama ateşi biliyorum, kardesim için bakmıştım.
Ates adından da belli çabuk sınırlenip parlıyorlar, ciltleri kuru egzama gibi deri hastalıkları yasıyorlar genelde. Tabiatı sıcak oldugu için sıcağı sevmezler. Soğuk su atesi söndürmesi gibi onları rahatlatır. Atılgan yerinde duramaz canlı aktiftir. Uykuyu sevmezler. Hazır cevaptır. Tansiyonları da yuksek oluyor yerinde duramdıkları sinirlendikleri için.

Kardesim de coğunlugu vardı.

Çok doğru kesinlikle. Bazen koçluk tuttumu tutuyor. Bazense özellikle ailevi durumlarda özel ilişkilerde yengeç gibiyim doğum haritası analizi almış kadar oldum sağolun valla

Evet cildim her daim kurudur. egzama da strese bağlı ara sıra. Gerçekten tez canlı ve cabuk sinirlenir hemen de sakinleşirim düşük tansiyonlu degilimdir stresten bazen cıkar. Ve evi sıksık havalandırırım daralırım kapalı alandan.
Hava Allahtan yüksek de dengeliyor şu ateş olayını. Teşekkürler

Mesela diyetisyenim birkac kere yogurtlu diyet listesi ya da yogurtlu detoks vermisti. Hicbirinde dogru durust kilo veremedim, tam uydugum halde o da şasirdi. Ne zaman tavuk et verdi hem diyet daha rahat gecti hem kilo verdim. Kendisime de dedim yogurt yaramiyor bana diye ama hala veriyor

Demir vitaminine filan baktir bence…haricinde yeni
Hamilesin ne kadar kucuk olsa bile bebek cok enerji yiyor…bulantilarin baslamadan tadini cikar bol
Bol yap tembellik, cunku bebekten sonra olmayacak-olamayacak

Maalesef ben .

Ben üşengeç demeyi tercih ediyorum hele o girdaba bi girdiysem her şeye ölümüne üşeniyorum. Ama başlarsam bitirmeden bırakmam ve çok hızlı yaparım. Öğrenciyken, annem tatil bitmeden dolabını düzelt dolabını düzelt diye kırk defa söylerdi. Daha çok var diye yapmazdım. Annem de işi çok oranın bitiremeyeceksin diye söylenirdi. Tatilin bitmesine 2 gün kala bir girişirdim dolaba, 2 saat içinde biterdi hepsi annemin ağzı açık kalırdı hala da öyleyim, kafaya koymam gerek sadece. Benim hakikaten başlamak bitirmenin yarısı

Ya ben bişey kaçırdım ya da siz Ne alaka??

ben de dua ediyorum,inan ki aslında memmun değilim,daha çok insanla konuşup hal-hatir sormak çok güzel,ev mis gibi olunca çok mutlu oluyorum,ahh yapması da bana kalmasa

Espri mahiyetinde yazmıştım ama üşengeçliği yenme konusunda çook haklısınız

valla bilmem ki;28kasım sabah saatlerinde doğmuşum,tansiyonum hep 10/6–9/6 dır,yemeği yavaş yemeyi severim,kavga gürültüyü sevmem,yavaşımdır(annem sinir olurdu koca karı gibi iş görüyorsun diye),et ürünlerini özellikle kırmızı et eğer yememek gibi bi tercihim varsa yemem,daha ziyade tavuk,balığı yemek zorunda olduğum için iki ayda falan yerim,sizin söylediklerinizi destekliyor mu

konuyu ben açtım sandım

Çabuk sinirlerin misin. Miden rahatsız mı gegirme yasarmısın. Su grubunun özellikleri var.
Mesela ben de su grubundayım benim sinirlenmem için allah korusun afet gibi seylerin olması lazım oda sinir değil patlama noktası bayılma gibi.
Tansiyonum düşük sizin gibi eti ağzıma sürmezdim simdi zorunlu olduğumu bildiğim içim bi parca yiyorum.

sinirlenmem öyle çok çabuk,geğirme var çokça(istemsiz oluyor)tedirgin ve bundan sebep de garanticiyim,bir de soğuğu hiç sevmem,üşüdüğümde bitiyorum, eğer güneş yoksa havada soğuksa bildiğin buda heykeliyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…