Telegram???

Ya bilmiyordun demekki neyse öğrenmiş oldun aslında için rahatlasın diye yazdılar

Daraldıysanız başka konu başlıklarında takılabilirsiniz..

Siz bu uygulamayı sadece iletişim amaçlı kullanıyor olabilirsiniz fakat farklı amaçlar için kullanan insanları bilmiyor olamazsınız diye düşünüyorum

Ayrıca sizde konuşurken bu erkekler ne kadar masum ne kadar acınası falan gibi yok yani öyle değil.. Öyle olsa burada birsürü kadın nasıl aldatıldığına dair birsürü konu açmazdı..

Bir sürü aldatma hikayesi var normal giden evlilikte bunların peşine mi düşelim her baraber

Gerçekten gereksiz şuna peşine düştüğünüz şey, dedektifcilik oynamak istiyorsanız siz bilirsiniz tabi.

Bir sürü aldatma hikayesi var normal giden evlilikte bunların peşine mi düşelim her baraber

Gerçekten gereksiz şuna peşine düştüğünüz şey, dedektifcilik oynamak istiyorsanız siz bilirsiniz tabi.
Sanırım anlatamadım ben durduk yere neden dedektifçilik oynayayım ya da bunu isteyeyim.. Bilmediğim bir uygulama ve hakkında bilgi edinmek istedim..

Ayrıca her evlilik normal giderken insanlar birbirini aldatıyor ve sonrası anormal bir hal alıyor..

Ama sanırım ben buralarda çok fazla konu okuyunca fazla kötümser oldum bilemedim şimdi..

Ya bilmiyordun demekki neyse öğrenmiş oldun aslında için rahatlasın diye yazdılar
Ya işin aslı ne bekledim biliyor musunuz Bana buradan diyeceksiniz işte şuradan şuna bakın eğer böyle birşey varsa anlarsınız falan gibi.. Güya sonra benimde içim rahatlayacaktı..

Ama olsun anladığım kadarıyla yanlış bir durum olsa karşıma çıkacaktı..

O zaman güven diye bisey kalmasin? Herkes full 24/7 esini takip etsin. Kimi aradigini, kime mesaj attigini. Güven ne ki canim, cia ajani olmak durarken?

Yani hayatinda bir olay yasarsin, adamin tavri degisir, süphelenirsin anlarim. Ancak sirf internette okdugun seyleri kendi esine uygulaman korkunçtur. Ayni sey esin senin üzerine düsünse ne olur? Cocugunu döven annede var, pedofil olan babada var. Simdi her anne babaya süphe ilemi bakalim?

Yani yetiskin insanlarsiniz. Beraber ayni mail hesabi kullanmaniz bile ergence. Ve o bile sana yetmemis. Bulmak isteyen bir insan bir sekilde birsey bulur, tam dogru olmazsada. Evlilikte özel hayat, güven gibi kavramlarda olmali. Yoksa birçok sey çok fazla tükenir ve çok fazla gerginlikler olur.

Bu güven problemi içinde bir psikologa gitsen iyi olur. Esini sürekli takip etmek çözüm degildir.

Evet canım galiba haklısın.. Ama merak ediyorum işte.. Mesela eşinizde de varmış aktif mi kullanıyor?? Kullanıyorken bildirim geliyor mu??

Eşinin Başka şüpheli bir durumu yoksa burdan bir şey çıkmıyor. Kendini üzmüş olursun Sadece. Hem WhatsApp i kapatırsan telegram kullanacağız bizde.

Yahu tamam ben belki fazla kötümser baktım olaya ama sizde konuyu nirvanaya taşıdınız

Merak etmeyin ben eşimi sürekli takip etmiyorum, ajan gibi adamın peşinde falan değilim.. Haaa yaşımız da 30 a dayandı ergenliği falan çoktan geçtik.. Aynı mail adresini birbirimizi takip edelim falan diye de kullanmıyoruz o başka birşey yani..

Fakat evlilikte özel hayat konusunda sizinle de aynı düşünmüyorum.. Yani bazı özel alanlarımız elbette ki var ama tutup da mesela benim erişemeyeceğim bir sosyal medyası ya da mail adresi falan olamaz.. O benim özelim sen bakamazsın dememeli.. Ki zaten demiyor.. Ama tabi herkes ilişkisini farklı yaşıyor sizde o şekilde düşünüyor o şekilde yaşıyor olabilirsiniz gayet normal

Eşinin Başka şüpheli bir durumu yoksa burdan bir şey çıkmıyor. Kendini üzmüş olursun Sadece. Hem WhatsApp i kapatırsan telegram kullanacağız bizde.
Ya haklısınız.. Belki de bu whatsapp İn gizlilik ile alakalı güncellemesinden sonra telegram yüklediler.. İş arkadaşları falan öyle karar vermiş olabilirler.. Yani hiç sormadım zaten eşime daha öncede görmüştüm ama önemsemedim burada birşeyler okuyunca biraz işkillendim ama gereksizmiş sanırım

Yaaa işte ben telegram ind
Telegrami olmayan kaldi mi ya? Annem bile indirdi ozellikle watsapp in yeni gizlilik ilkesi haberleri ilk ciktiginda bir suru kisi indirdi. Guzel gruplar da var. Aldatmayla ne alakasi var ben cozemedim
Yaaa işte ben telegram kullanmıyorum ya bi an bişeyler oldu işte ufff yaaa

Ama şuan anladım sanırım whatsapp İn gizlilik güncellemesinden sonra iş arkadaşlarıyla indirdi..

Ne bileyim yaa çok da birşeyler okuyunca panik mi oldum ne

Neyin nirvanasi? Ortak mail adresi baska ne için yararli olabilir? Millet kime mail attigini bilmiyor. Gayet ergence bir durum.

Adamin telefonundaki her uygulamasindan haberin var, didik didik arastiriyorsun iste. Yetmedi burda konu açiyorsun. Bu dedektifçilik degilde nedir? Telegram whatsapp gibi birsey iste. Hadi merak ettin bakti, üstüne bide konu açiyorsun. Sanki bisey bulmaya yemin etmissin.

Evliligimdede sosyal medyalarimiz ayriydi, kimi eklemis felan hiç dikkat etmezdim. Telefonunada dogru düzgün bakmazdim. Artik esine güvenmeyi ögrenmelisin. Dedigim gibi birsey olur, güvensizlik yasarsin, adamin tavri degisir evet bakarsin, arastirirsin. Ancak olmayan birsey için endiselenmeye, arastirmaya gerek yok.

Telefon rehberindeki bir kişi telegram indirince bildirim gelir, sohbet sekmesi açılır kendiliğiden.
Telefon rehberindeki bir kişi telegramı silince "silinmiş hesap" gibi bir isim çıkar.
Aldatan adamlar telegram mesajlarını siler, iz bırakıyorsa da ya azıcık saftır ya da karım görsün de o boşasın beni diyordur.

Telegram ı açınca ilk ekranda gruplar ve mesajlaştıysa biriyle onlar alt alta sıralanıyor benimkinde. Esininki de öyledir. Ayrıntılı bir şekilde özellikleri bilmiyorum açıkçası grup , yazışma gizleme özelliği var mı ama eşin şüphelenecek birsey yapmamış zaten.

Eşinize üzüldüm. Telefonumda olan bir uygulama sebebiyle (üstelik hiçbir mantıklı açıklaması olmamasına rağmen) bir yerlere bu kadın beni aldatıyor mu falan filan diye sorup şüpheye düşse beni son derece üzerdi.

Yahu siz sanırım müneccimsiniz ki neden aynı mail adresi falan kullanıyoruz şıp diye bildiniz o öyle değil başka birşey dedim ama anlamadınız galiba illa şu şu sebepten ötürü aynı mail adresini kullanıyoruz falan demem gerekti galibası ama cıks.. Uzun hikaye anlatamıcam.

Bir de mail adreslerimiz hariç herşeyimiz ayrı.. Ama hepsi bir de olabilirdi.. Dediğim gibi bu ilişkiden ilişkiye değişir herkes ne isterse onu yaşar.. Eşimin hayatında var olan herşeyden haberim var elbette ama sandığınız gibi bunu didik didik araştırmama gerek kalmıyor açık açık olunca birbirimizden haberimiz falan oluyor hani

Telegram meselesine gelince evet bu durumu fazla ciddiye almışım bu konuda haklısınız..

Teşekkür ederim canım anladım ya anormal bir durum yokmuş

Gruptan kastınız ne acaba ? Seks grupları değil merak etmeyin ben mesleğimle ilgili grupları kullanıyorum. Sohbet kısmına girince çıkar karşınıza ama bu yaptığınız bu düşünceler çok çirkin . Eşiniz bunları görse eminimiz sizden soğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…