8 yılım çöp mü oldu ?

Cok iri kalcali bir kadin var, aslinda morbid obez bir kadinmis ama vucudunun ust kismindan yag aldirmis, kalcalarini birakmis. Cok tuhaf gorunuyor. Anneme bir kere cikmis, tuhafima gitti baktim, ondan beri surekli iri kalcali kadinlar cikiyor, nasil kurtulacagim diye sormustu 🤣🤣 bir kere tikladiysa, instagram kamyon kamyon benzer gonderiyi kesfete atiyorbir de erkeklere bu tarz icerikler daha cok cikiyor sanki.

Arkadaşlar 8 yıllık evliyiz .
1 oğlumuz var .
Hemen konuya geçmek istiyorum eşim ,çok yoğun kafasını dahi kaşıyamayacak ortamda çalışıyor .
Çalıştıkları ortamda çalışan bayan yok.
Neyse ben ona çok güveniyorum ,zaten eşimin dürüst güvenilir ,efendi bir yapısı var bunu herkes söyler ,geçen gün telini baktım telefonu hep ortada durur karıştırmama bişey demez .Teline baktım ,instagrama girdim reels bölümünde hep uygunsuz kadın videoları var hareketlerinden beğenmelere girdim ,orada herhangi bir beğenme yok ,takip ve mesaj yok .
Daha öncede girmiştim ve bu konuyu tartışmıştık ben iş yerinde kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum yolda serviste bile uyuyorum vs demişti çok sinirlenmişti hatta bir iki tane çıktı şuan sen bakınca çoğalacak falan demişti .
Eşimin mesailerini yazdığı bir uygulama var orada reklam aralarında kadın videoları çıkıyor eşim ondan olabilir dedi .Bu sabah tekrar baktım reelslerw baktım sırayla full kadın şok oldum ,sabah ezanjna çıkmak nasip olmasın baktıysam dedi ,yani bu şekilde başına gelen arkadaşlar var mı .Gerçektem aşırı kafaya taktım ve karşımda kondurmayacağım insan var ama içim içimi kemiriyor .
Bence bir sorun yok

Adam bakmıyorum diyor ve siz ispatlamaya çalışıyorsunuz. Eğer adam gerçekten bakmıyorsa odağını oraya çevirmiş oldunuz.

Bir de diyelim ki ispat ettiniz. Ne yapacaksınız onu da merak ettim.

X