Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefon rehberindeki bir kişi telegram indirince bildirim gelir, sohbet sekmesi açılır kendiliğiden.
Telefon rehberindeki bir kişi telegramı silince "silinmiş hesap" gibi bir isim çıkar.
Aldatan adamlar telegram mesajlarını siler, iz bırakıyorsa da ya azıcık saftır ya da karım görsün de o boşasın beni diyordur.
Yaa işte gruptan kastım tamda cinsellik üzerine şeylerdi çünkü öyle okudum..neden anlamamak için ısrar ediyorsunuz bilemedim .. Bu uygulama hakkında bir fikrim yok o yüzden okuduğum kadarı endişelendirdi..Gruptan kastınız ne acaba ? Seks grupları değil merak etmeyin ben mesleğimle ilgili grupları kullanıyorum. Sohbet kısmına girince çıkar karşınıza ama bu yaptığınız bu düşünceler çok çirkin . Eşiniz bunları görse eminimiz sizden soğurdu
Teşekkür ederim canım bende indirim bari bi benim haberim yokmuş bundanTelegram da iyi uygulama yani gizli görüşmeler filan bilmiyorum ama normal kullanıyorum ben. Tanımadığım hiç kimse de yazmadı. O gördükleriniz aldattığı anlamına gelmiyor
Ben önce iş yerinde söyledikleri için kullanmış sonra silmiştim. Bir ara da wp da sorun çıktı ondan beri kullanıyorum. Kötü kullanmak niyeti olmayanlar için sorunsuz uygulamaTeşekkür ederim canım bende indirim bari bi benim haberim yokmuş bundan
manas destanı
Ayrıca Neden soğusun anlayamadım yanlış anlaşılma diye bir durum olamaz mı bu hayatta?? Hemen herkes birbirinden soğusa evlilikler bu kadar bile sürmezdi..
Ya orada hayalet resmi vardı silinmiş hesap tekrar katıldı falan gibi birşey gördüm o yüzden işkillendim.. Bilmeyen biri için bence gayet anormal bir durum diye düşünüyorum..Ben soğurdum, telefonumda gördüğü bir mesaj uygulamasından dolayı "sapık mı, aldatıyor mu diye düşünüp araştırmaya girişen birinden soğurdum. yanlış anlama böyle bir şey değil bu şüphe. hani açık açık konuşuyoruz ondan biliyorum demişsiniz ya bunu da açık açık sorsaydınız keşke.
bence BDV'de fazla takılmayın, müge anlıyı çok izlemek gibi bir etki yaratabiliyor sanırım
Aklımda fikrimde var çok şükür.. Size uymuyorsa orası başka tabiAllahım sen şu adamlara sabır ver bazilarına da akıl fikir amin
Ay bi de millete gerizekalı muamelesi yapıyor anlamamakta ısrar ediyorsunuz falanYaa işte gruptan kastım tamda cinsellik üzerine şeylerdi çünkü öyle okudum..neden anlamamak için ısrar ediyorsunuz bilemedim .. Bu uygulama hakkında bir fikrim yok o yüzden okuduğum kadarı endişelendirdi..
Size o yüzden yazdım bilgilendirin diye.. Ama şuan anladım mesela durumu teşekkür ederim.. Ayrıca Neden soğusun anlayamadım yanlış anlaşılma diye bir durum olamaz mı bu hayatta?? Hemen herkes birbirinden soğusa evlilikler bu kadar bile sürmezdi..
Evet farkettim konunuzdan sonra bana hiç uymuyor bu kadar akılAklımda fikrimde var çok şükür.. Size uymuyorsa orası başka tabi
Komik misiniz siz ya da başka birşey?? geri zekalı muamelesi yapan sizsiniz yazdığınız mesaja bir bakın bence arada işte çıkıyor sizin gibi ne yapalım konu açtım tabi yazacaksınızAy bi de millete gerizekalı muamelesi yapıyor anlamamakta ısrar ediyorsunuz falan
Allah'ım böyle kullarına akıl fikir ve biraz had bilme ihsan eyle, amin -_-
Ha bir de bence eşin seni aldatıyor
E ne güzel işte sizde değerli vaktinizi size uyan konulara ayırırsınızEvet farkettim konunuzdan sonra bana hiç uymuyor bu kadar akıl
Bendeki çok şükür seninki gibi bir komiklik değil aman allah korusun :)) olsun, salak sorular sorup ne duruma düşeceğini hesap etmeden konuşmak da bir nevi özgüven belirtisidir, afferin kız sana :))Komik misiniz siz ya da başka birşey?? geri zekalı muamelesi yapan sizsiniz yazdığınız mesaja bir bakın bence arada işte çıkıyor sizin gibi ne yapalım konu açtım tabi yazacaksınız
Ya işin aslı ne bekledim biliyor musunuz Bana buradan diyeceksiniz işte şuradan şuna bakın eğer böyle birşey varsa anlarsınız falan gibi.. Güya sonra benimde içim rahatlayacaktı..
Ama olsun anladığım kadarıyla yanlış bir durum olsa karşıma çıkacaktı..
Üslubunuza bakılırsa seviyeniz yerlerde sürünüyor.. O yüzden sizle muhatap olamayacağım.. Mizah anlayışınız ve konuşma tarzınızBendeki çok şükür seninki gibi bir komiklik değil aman allah korusun :)) olsun, salak sorular sorup ne duruma düşeceğini hesap etmeden konuşmak da bir nevi özgüven belirtisidir, afferin kız sana :))
Of, amma abartmışsınız yahu!
Hep böyle kuruntulu musunuzdur?
telegramı yaklaşık 6 senedir kullanıyorum, aynı zamanda whatsapp da kullanıyorum tabi ki. Hiç alengirli iş çevirmedim
silinen hesap olayı bana da oldu birkaç kez. Sebebi nedir bilmiyorum ama sevgilimi hiç aldatmadım
Yazık günah adamın bir şey yaptığı yok, lütfen kendinize boşuna eziyet etmeyin.
hayır bir de neden hemen aklınıza ihanet geldi mesela? Aranızda güven sarsacak bir şey mi yaşandı daha önce?
Özgüven tavan zaten telegramdan buralara kadar konu acmaya gelmisBendeki çok şükür seninki gibi bir komiklik değil aman allah korusun :)) olsun, salak sorular sorup ne duruma düşeceğini hesap etmeden konuşmak da bir nevi özgüven belirtisidir, afferin kız sana :))