Ya bugün telegram ile alakalı bir konu vardı üstüne bunu gördüm ve de burdan biraz baktım pek de hoş olmayan şeyler okudum.. E hakkında da bir fikrim olmayan bir uygulama olunca aklıma kötü şeyler geldi..Of, amma abartmışsınız yahu!
Hep böyle kuruntulu musunuzdur?
telegramı yaklaşık 6 senedir kullanıyorum, aynı zamanda whatsapp da kullanıyorum tabi ki. Hiç alengirli iş çevirmedim
silinen hesap olayı bana da oldu birkaç kez. Sebebi nedir bilmiyorum ama sevgilimi hiç aldatmadım
Yazık günah adamın bir şey yaptığı yok, lütfen kendinize boşuna eziyet etmeyin.
hayır bir de neden hemen aklınıza ihanet geldi mesela? Aranızda güven sarsacak bir şey mi yaşandı daha önce?
Peki bu gruplar falan nasıl oluyor bir bilginiz var mı?? Yani katıldığı grup falan olsa da görünür müydü??Rehberinde kayıtlı olan biri önce telegram hesabı açmış sonra silmiş o yüzden “silinen hesap” olarak geçiyor ve hayalet resmi çıkıyor. Rehberine kayıtlı olan ya da önceden kaydedilip sonra silinen herkes telegrama katıldığında bildirim gelir. “Şu telegrama katıldı” diye. O da eşinle alakalı değil. Bence sıkıntı oluşturacak bir şey değil.
gizli görüşme vs. varsa eşinizin telegram sohbetlerinde görünür. Şu kişiyle gizli görüşme başlattı diye. Yoksa yoktur. Kuruntu yapmayın.
Gizli görüşme olayını net bilmiyorum ama kardeşim denemek için açmıştı. Mesaj kısmına düşüyor direkt ve sona erince telegram gizli görüşme sona erdi diye bildirim gönderiyor. Tabi farklı özellikleri var mıdır o bildirimler kapatılır mı bilmem. Ama bunu düşünmeyin. Yapsa sizin ulaşacağınız yere koymaz telefonunu bence. Gruba katıldıysa görünür herhangi bir gruba katılabilir. Onlar da sohbet kısmında durur arşivlemezsrPeki bu gruplar falan nasıl oluyor bir bilginiz var mı?? Yani katıldığı grup falan olsa da görünür müydü??
Yaaa bir de gizli görüşme başlatsa ben araştırdım az önce biraz telegram siliyomuş görüşmeyi belli süre sonra.. Yani gizli görüşme başlatsa bile ben onu göremem o halde??
Telgramda bir sürü gruba katıldım , melsheim gereği kimse kimseyi aldatmiyor merak etmeyin. Her konuda grup var , görürsünüz orda yazar zayen Silinen hesap eşinizle alakalı değil.Peki bu gruplar falan nasıl oluyor bir bilginiz var mı?? Yani katıldığı grup falan olsa da görünür müydü??
Yaaa bir de gizli görüşme başlatsa ben araştırdım az önce biraz telegram siliyomuş görüşmeyi belli süre sonra.. Yani gizli görüşme başlatsa bile ben onu göremem o halde??
Daha önce güvenimi sarsacak herhangi bir durum olmadı fakat kk'da bu konuyla alakalı öyle şeyler okudum ki ister istemez bi tuhaf oldum.. Bir de hiç bilmediğim bir uygulama olunca bi sorayım dedim..Telegram bende de var. Katıldığım gruplarda var. Kendimden şüphelendim öyle yazmışsınız kibiri katılınca bildirim gelmesi normal. Birde telegramda numaranı ve ismini gizleme özelliği var. Benimde gizli. Çünkü gruplar kalabalık oluyor. Binlerce üye. Daha önce güveninizi sarsacak durumlar mı oldu.
Yahu gerçekten anlayamıyorum şuan.. Herkes hemen hemen aynı noktada birleştiBurdan aldatmaya nasıl geldiniz ya?
İyi de ama aldattimi aldatacak sosyal medya mecrasi çok.. gizli saklı her türlu aldatır telegrama has birşey degil bir insan niyeti bozuk olsun yeter kiYahu gerçekten anlayamıyorum şuan.. Herkes hemen hemen aynı noktada birleşti
Ama kk'da okudum eşini bu uygulama üzerinden aldatan adamlar var.. Sanki bunları sadece bir ben okumuşum, bir ben duymuşum gibi hissettiriyorsunuz..
Sanırım anlatamadım.. Belki fazla ciddiye aldım ama bu uygulamayı farklı amaçlarla kullananlar var.. Bunları bilirken çok fazla iyimser olamadım..Şey gibi..
Eşim markete ekmek almaya gitti. Market fırın muadili birşey. Orada çeşitli ekmekler vardı. Acaba eşim beni aldattı mı?
O kadar ilgisiz.. neden önce hep ihanet gelir akla?
Benim eşimde de var. Meraklanma, eşine güven. Böyle bir şey yapmayı planlayan biri bu pandemide eşlerle dipdibeyken o uygulamayı telefonunda tutmaz zaten. Ayrıca bunu yapmanın pek çok yolu var. Eşlerimizin her yaptığını didik didik edemeyiz ki öyle değil mi?Sanırım anlatamadım.. Belki fazla ciddiye aldım ama bu uygulamayı farklı amaçlarla kullananlar var.. Bunları bilirken çok fazla iyimser olamadım..
Bir de işte ne anlama geldiğini bilmediğim şeyler görünceyani insan aydınlanmak istiyor bu da gayet normal bence
Canım evet hepsinin farkındayım.. Zaten niyeti bozuk olabilir mi onu öğrenmek istedim.. Yani siz bilmediğiniz bir durumla karşılaşsanız böyle düşünüp kenara çekilip görmemiş gibi mi yapacaksınız?İyi de ama aldattimi aldatacak sosyal medya mecrasi çok.. gizli saklı her türlu aldatır telegrama has birşey degil bir insan niyeti bozuk olsun yeter ki