Telefonunu saklayan sevgili ?

Kızı gaza getirmeyin buradan zaten anormal bir ilişkileri var. He gaza gelip ayrılacaklarsa olur

İlk ilişkimden ayrıldıktan sonra üzerine üçüncü sevgilimle çıkarken ilk ilişkimden kalan fotoğraf altı yorumları seneler sonra görmüştüm ben şahsen. Öyle didik didik edip silmemişim. Zaten bir ilişki bitince her şeyin izini sürüp silip, kaldırmak bir anda mümkün değil. Bazen insanın karşısına çıkınca siler bazen canı istemez silmez. Sizin telefonunu ver bir şey gördüm sileceğim deme hakkınız yok.
İlişkiniz gerçekten çok saçma sapan. Belki ilk defa biriyle yakınlaştınız ve kendinizde bunları hak görüyorsunuz ama hakkınız değil. Sevgiliniz sizi sevmiyor, sindiriliyorsunuz ve onun karşılığında da böyle gereksiz tavırlar sergiliyorsunuz. Bu ilişki dikiş tutmaz.
Yol yakınken ayrılın. Aynı hataları yapmayacağınız bir ilişki yaşayın.

@ T torarikar canımcım beğenmediğin ne varsa söyle konuşalım, bu yorumu beğenmemek için garezine beğenmedim basmaktan başka bir alternatif göremedim de

Eğer sizi aldatmaya meğilliyse zaten yapmıştır yapacağını. Birliktelikler telefon şifresi üzerine inşaa edilmemeli

@ T torarikar canımcım beğenmediğin ne varsa söyle konuşalım, bu yorumu beğenmemek için garezine beğenmedim basmaktan başka bir alternatif göremedim de
Evet doğrusunu söylemek gerekirse garezine attım çünkü bana gıcık olduğunuzu düşünüyordum. Ama şimdi düşününce çocukça geldi. Sanalda bile olsa aramda kimseyle problem olmasını istemem. Şu ana kadar sizi bilerek veya bilmeyerek kırdıysam kendi adıma özür dilerim. Sevgiler

Bez bebek izleyen senı sevmeyen sevgilini anlatıp anlatıp sonra cok ılgılı neden diyosun?
Ne gerek var yani? Hersey ortada degıl mı? Ufak tefek degıl kı telefonu saklaması, baya buyuk?

Aldatildiginin yüzde bin beş yüz garantisini veririm ama seni buna ikna edip ayirmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…