- 19 Mayıs 2020
- 46.671
- 209.095
- 548
- Konu Sahibi SalakSacma
-
İyi düşünmek istiyorum, erkek grupları olabilir mi?Galerisinde ve wp gruplarında fln görmemi istemediği fotolar oldugu için onlar aklına gelip vermemiş vicdanı çok rahatmış sakladıgı biiey yokmuş açıklamaya bakar mısın ?
İyi düşünmek istiyorum, erkek grupları olabilir mi?Ben eşimin telefonunda erkek grubunda süpürgeyle şeeden teletabi gördüğüm günden beri karıştırmıyorum adamın telini.
Bu konuda emin olamadım.Çünkü içinde hiçbirşey olmamasına rağmen nişanlım eline telefonumu alınca geriliyorum.Sırf bu aldatma anlamına gelmiyor.Kız arkadaşım veya ailem özel birşey yazar o anda veya ailemle konuşmalarımın okunmasından hoşlanmıyorum mesela bu sebeple takip ederim gözümle napıyor diye.
Erkek gruplarına girmeyin. Tehlikeli.Erkek grupları zaten var daha önce evli bi arkadaşının eşiyle göeüştüğümde sen arada bi bak o gruba ne videolar atiyolar bi görsen demişti
Erkek gruplarına girmeyin. Tehlikeli.
Arabası da yokSizin sevgilide de yok yok. Bi gün instayı kapatır, bi gün nude ister, bi gün günübirlik tatilde ağzını açıp bez bebek dizisi izler, bıraksan 3 gün horul horul uyur, az da pinti sanki aynı zamanda.
Arabası olmaması sıkıntı değil de, hesabı hep kadına kitliyordu sanki.Arabası da yok
Ayrıca hanımdan uygunsuz fotolar istemiştiGalerisinde görmen uygun olmayacak şeyler var diyor
6 aylık ilişkide 6 konu açılmış sence sıkıntı ne?Arabası olmaması sıkıntı değil de, hesabı hep kadına kitliyordu sanki.
Olamamış ilişki?6 aylık ilişkide 6 konu açılmış sence sıkıntı ne?
Sevgililik döneminde kimsenin diğerinin özel eşyasını karıştırma hakkı yoktur. Elbette onun gözetiminde yapmanız gerekiyo ne yapacaksanız.sevgilimle otururken dedim ki Telefonunu bi verir misin bişey yapcam dedim oda dediki ne yapcaksın bende bunu konuşmak istemiyorum bişey gördüm onu kaldırcam dedim ( sosyal medyasında eski fotolarında eski sevgilisinin yorumları duruyo ) oda ne yapcaksan birlikte yapalım ben açıyım nereyi istiyosan fln dedi bende inat ettim ben kendim niye elime alıp yapamıyorum 6 aydır bir kere telefonunu elime alıp karıştırmadım şuan bişey için istedim neden müsade etmiyosun dedim oda işte ne istiyosan ben açıyım birlikte yapalım fln dedi bende istemiyorum gerek yok sadece eski sevgilinin yorumu varmış onu kaldırcaktım aramızda adı bile geçsin istemediğim içinde söylemek istemedim dedim ona ragmen tamam al telefonumu bu kadar trip atmanı gerektircek bişey yok demedi oda bana küstü sonra gelmiş bana instagramını açıyo güvenmeyeceğin bişry yok bak mesajlarım ortada herşey ortada diye dönüp de bakmadım bile bu normal mi ?
bence sakladıgı bişey var ve benim içime süphe düştü ve içimi kemiriyo sizce ne yapmalıyım ?
Sevgililik döneminde kimsenin diğerinin özel eşyasını karıştırma hakkı yoktur. Elbette onun gözetiminde yapmanız gerekiyo ne yapacaksanız.
Evet çok değer veriyorum hastalıklı gibi konu açıyorum ama bişeyin içindeyim ve çıkamıyorum sanırım bastırılıyorum ve hatalı benmişim gibi hissediyorum
Karşı taraf Hüsnü kuruntu yapmış olabilir bu yüzden karşısındaki kişinin her davranışını buna yormasi normal. Ben kimsenin özel hayatını kimseye açmasını doğru bulmuyorum. Karşımdaki insan bana güven vermiyorsa bitiririm , profilinde eski sevgilisinin yorumları duruyorsa bunu silmek zaten o kişiye düşmez ya bekler silmesini ya da konuyu açar söyler. Söyledikten sonraki tepkiye göre yolunu çizerBence sevgililik döneminde direkt reddetmesi lazım ilk cümlenize katıldığım için diyorum bunu. Fakat karşı taraf bunu reddetmesi gerekirken reddetmiyor, bir ispat çabası var içten içe ama korkuyorda gibi, güvenilirliğini tam kaybederse kızıda kaybedebileceğini biliyor çünkü. O yüzden kontrolü eline almak istiyor olası bir durumda erken müdahale için telefonu verirken. Yani sakladığı bir şey varsa, yakalanacak gibi olursa telefonu elden alacak, eğer şansına bir şeye denk gelinmez ise o an için aklanacak hem zaman hem güven kazanacak. Bence vermek istemeyen insan hiç vermez. Bu kişi ilk başta kontrollü, biraz zaman geçince ise al bak rahatlıkla diyor. O esnada bir şeyler silmişte olabilir.
Karşı taraf Hüsnü kuruntu yapmış olabilir bu yüzden karşısındaki kişinin her davranışını buna yormasi normal. Ben kimsenin özel hayatını kimseye açmasını doğru bulmuyorum. Karşımdaki insan bana güven vermiyorsa bitiririm , profilinde eski sevgilisinin yorumları duruyorsa bunu silmek zaten o kişiye düşmez ya bekler silmesini ya da konuyu açar söyler. Söyledikten sonraki tepkiye göre yolunu çizer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?