- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
sevgilimle otururken dedim ki Telefonunu bi verir misin bişey yapcam dedim oda dediki ne yapcaksın bende bunu konuşmak istemiyorum bişey gördüm onu kaldırcam dedim ( sosyal medyasında eski fotolarında eski sevgilisinin yorumları duruyo ) oda ne yapcaksan birlikte yapalım ben açıyım nereyi istiyosan fln dedi bende inat ettim ben kendim niye elime alıp yapamıyorum 6 aydır bir kere telefonunu elime alıp karıştırmadım şuan bişey için istedim neden müsade etmiyosun dedim oda işte ne istiyosan ben açıyım birlikte yapalım fln dedi bende istemiyorum gerek yok sadece eski sevgilinin yorumu varmış onu kaldırcaktım aramızda adı bile geçsin istemediğim içinde söylemek istemedim dedim ona ragmen tamam al telefonumu bu kadar trip atmanı gerektircek bişey yok demedi oda bana küstü sonra gelmiş bana instagramını açıyo güvenmeyeceğin bişry yok bak mesajlarım ortada herşey ortada diye dönüp de bakmadım bile bu normal mi ?
bence sakladıgı bişey var ve benim içime süphe düştü ve içimi kemiriyo sizce ne yapmalıyım ?
bence sakladıgı bişey var ve benim içime süphe düştü ve içimi kemiriyo sizce ne yapmalıyım ?