• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonun bozuldu eşime nasil söyleyeceğim...

Yazik diyorum valla. Ne kadinlar var, odleri patliyor kocalarina bir sey demeye. Ben size kokten cozum soyleyeyim. Girin bir ise calisin, kendi paranizi kazanin, kendi paranizla ozel esyanizi alin. O zaman kendinize guven gelir, incik cincik seylerden kocaniza bas egmezsiniz.
Bazi adamlar sen calissanda senin parana bile karışır. Oyle adamlarda var. Senin calistigin maasta bile kendini hak gorenler var.

Ben alis veris yapmasını severim. Esim.kredi kartini bana hic vermez surekli para verir. Ben calisacgim dedigimde maasin benim bankama yatsin yada banka kartin bende durur derdi. Bende hadi be kartimi sana verecek olsam ben calismamki derdim.
Onu gececek. Ben neden calisiyorum? Minnet etmemek icin. Kendi paramami minnet edecegim. Calissam gercek niyetle almak istese aninda işi bırakırım.
Hic oyle kendi paramin kavgasini edemem.

Bazi adamlar her sekilde ayni. Calissada özgür olamiyor kadin.

bebeginiz varmı ona göre yorum yapıcam

hayır yok
ve bebeklerin teknolojiyle bu kadar erken tanıştırılmasını uygun bulmuyorum.
geçen gün arkadaşıma gittim 10 aylık bebeğe durmadan telefon veriyor sussun dursun oyalansın diye.
çocuk da o telefonu ağzına sokuyor (ki telefonlar tuvaletlerden bile pis)
ardından da yere atıyor.

Ben çalışan, 2 çocuk annesiyim gayet de ayaklarım üzerinde durabiliyorum.
Her şeye yetişmeye çalışıyorum. sizin söylediğiniz şeyler o kadar basit geliyor ki yaşamadığınız çok belli.
aynı şeyin benzerini dün yaşadım (telefonumu bebeğime vermem asla) mutfaktan geldim ki bebeğim şarz cihazının ucunu ağzına sokmuş bu arada her türlü önlemimi alan bir insanım ama bu sadece bir örnek iyi ki bebeğime birşey olmadı yapma etme demeyle de olmuyor bebeğe laf anlatamazsınız.

gelelim konu sahibine tamam telefon bozulacak bir alet ama eşinin durumunu da bilmiyorum belki az maaşla eve yettirmeye calışan bir babadır. lafın gelişi söylenmiş olduğunu düşünüyorum. Kendinizi ezdirmeyin.

Canım burdaki kimse bir anlık dalgınlıkla çocuğun eline/ağzına aldığı objelere bir şey demiyor. Oyalansın diye ele verilmesine laf ediyor arkadaşlar.

guzelim o tamir olur pataryasi olmusse telefon pataryasi degistirilir

3 yılda bataryanın ya da şarj aletinin bozulması normal, en fazla 100-150 liraya ikisini de değiştirebilirsiniz. bunun için korkacak ne var, adam bişeyi bozulunca sizden korkuyor mu? ne biçim iletişiminiz varmış böyle.

Arkadaslar tekrardan Merhaba galiba biraz yanlış anlaşıldım korku değil benimki çekinme.Bak sana söylemiştim diyecek bu lafı duymak hoşuma gitmeyecek. Bu sabah telefon çalıştı bende ona hiç birşey demedim. Bu arada ben çalışıyorum. İstesem kendimde alırım Telefonumu. Alsam birşeye demez ama ben bu tür şeyler alınırken beraber alınmasından beraber karar verilmesinden tarafım. Ayrımcılık yapmam hersey ortak alınır bizde. Dün gece çok canım sıkılmış ti duruma vıdı vıdı edecek söylenecek diye.

Sarj kismi bozuk olabilir, bir telefoncuya goturun baksin. Tamamen yenilemenize gerek olmayabilir

Merhabalar kk üyeleri,
Telefonumu yaklaşık 3 yıl önce almıştım. Telefonumu az önce şarja taktım, şarj olmuyor.
Eşim hep dedi telefonunu çocuğun eline verme bozulur sana yeni telefon almam diye. Bu ara maddi olarakta zordayiz nasıl diyeceğim bilmiyorum.:KK42:
Telefonlar 3 yılda sonra kafayı yer genelde. Bence senin sorunun telefon değil, eşinle olan iletişimin. Ne demek telefon almam? O nasıl bir tavır? Alamamak ayrı mesele, almam demek ayrı mesele Bu kadar korkma, canını alacak değil ya

Merhabalar kk üyeleri,
Telefonumu yaklaşık 3 yıl önce almıştım. Telefonumu az önce şarja taktım, şarj olmuyor.
Eşim hep dedi telefonunu çocuğun eline verme bozulur sana yeni telefon almam diye. Bu ara maddi olarakta zordayiz nasıl diyeceğim bilmiyorum.:KK42:

3 yıl zaten bi telefon ömrü için azami süre.
gerekirse tuşlu eski moda alın bişi.
illa akıllı olcak değil.
telefonsuz olmaz çünkü, dağda yaşamıyosunuz.

Merhabalar kk üyeleri,
Teelefonun ömrü zaten ne kadar ki
Ne sacma ya benim eşim teknolojıden yana cok sanssızdır
Bir yıl bile sürmez illa bir arıza cıkarır telefonları
Bunda sizin sucunuz ne ki
Çok mu pahalı idi aldıgı telefon

Bazi adamlar sen calissanda senin parana bile karışır. Oyle adamlarda var. Senin calistigin maasta bile kendini hak gorenler var.

Ben alis veris yapmasını severim. Esim.kredi kartini bana hic vermez surekli para verir. Ben calisacgim dedigimde maasin benim bankama yatsin yada banka kartin bende durur derdi. Bende hadi be kartimi sana verecek olsam ben calismamki derdim.
Onu gececek. Ben neden calisiyorum? Minnet etmemek icin. Kendi paramami minnet edecegim. Calissam gercek niyetle almak istese aninda işi bırakırım.
Hic oyle kendi paramin kavgasini edemem.

Bazi adamlar her sekilde ayni. Calissada özgür olamiyor kadin.
İyi de bu adamlarla evlenmek, evli kalmak, kendini ezdirmek de kadının seçimi. Bunu bir kader gibi göstermeye gerek yok.

Arkadaslar tekrardan Merhaba galiba biraz yanlış anlaşıldım korku değil benimki çekinme.Bak sana söylemiştim diyecek bu lafı duymak hoşuma gitmeyecek. Bu sabah telefon çalıştı bende ona hiç birşey demedim. Bu arada ben çalışıyorum. İstesem kendimde alırım Telefonumu. Alsam birşeye demez ama ben bu tür şeyler alınırken beraber alınmasından beraber karar verilmesinden tarafım. Ayrımcılık yapmam hersey ortak alınır bizde. Dün gece çok canım sıkılmış ti duruma vıdı vıdı edecek söylenecek diye.
Telefon bu sonuçta ihtiyaç alma dese almayacakmısınız? Bozulmasına bile gerek yok hertürlü kimsenin eşinizin dahi bu konuda söz söylemeye hakkı yok. Sizin ağzınız yokmu yahu sizde söyleyin o sizin vıdı vıdınızdan korksun birşey diyemesin :-)

Telefon modelınız nedır_? Ornegın samsung merkezlerine gidip telefonu gosteriyorsunuz, Size ne sorunu oldugunu belirtiyorlar.. Ve tamır ucretını de belirtiyorlar.. Merak etmeyın zaten size ulasamayınca telefonunuzun bozuldugunu anlayacaktır.Cozum yolunu muhakkak bulur..

İyi de bu adamlarla evlenmek, evli kalmak, kendini ezdirmek de kadının seçimi. Bunu bir kader gibi göstermeye gerek yok.
Kader diye demedim. Var oyle kocalr dedim. Ben cekermiyim cekmem. Ablamin eside yukarda anlattigim gibiydi 1 cocuguda vardi bosandi rahatladi. Ben kader gibi yazmadimki zaten. Bazen bazi kocalara calismakta fayda vermiyor manasinda yazdim

konuya diğer açıdan da yaklaşayım
bebeğin eline neden telefon veriyosunuz ki?
Ahan da bunu yazmaya gelmiştim.
Ne demek çocuğun elinde telefon? Çocuğun kişisel ve sosyal zekasını geliştirecek zibilyontane oyuncak var ve telefon onlardan biri değil.
Telefonunuzu tamir ettirseniz de yeni de alsanız çocuğunuzun eline telefon vermeyin nyucel nyucel .
Diğer konu da önce başka bir aletle şarj etmeyi deneyin olmadı usb girişli tv pc falan deneyin, en son ihtimal telefoncuya götürürsünüz.
Kocanızdan da bu kadar çekinmeyin. Dünya malı için para pul için hoş sözler değil böyle almam, etmem vs.

Back
X