Dk bır gol bır ben de ne zaman bu soru gelır dıye mesaj sayıyordum üçüncü olmussun tebrıkler:)takıldığım tek nokta 2 haftadır tanıdığın birinin evinde ne işin var ki??
hahahaha gerçekten kahkaha attım buna.Sen nasil 2 haftadir tanıdığın birinin evine gidebÇAAAAT!
2 haftadır görüştüğüm biri var. 31 yaşında bende 28 yaşımdayım. Dün evinde buluştuk o salonda oturuyordu bende makyajimi tazeliyordum dışarı çıkacağız diye. Telefonumda salondaydi . Sonuçta gibi saklı birşeyim olmadığı için evrede ordada hep orta yerde bırakırım. Sonra aşık bir sırayla yanıma geldi x şahıs kim diye şoka uğradım bişey diyemedim suçlu olduğumdan diil bu durumla karşılaştığım için . Hemen ayakkabisini giydi hadi seni eve birakayim dedi beni dinlermisin dedim dinlemedi bile yüzüme dahi bırakmadan eve bırakıp gitti. X şahıs 4 5 aydır arkadaş olarak konuştuğum biri sakalasip sohbet ettiğim ama normal bir arkadaş . Hatta bu insanla çıkmaya başlayınca kendisine söyledim ve eskisi gibi konuşmaya başladım ama gelde ona anlat . O gece biraz olsun anlattım ama hala kendi bildiğini okudu bende bişey demedim artık bugunde aksama doğru sadece bittimi yani dedim ,bitmedi tabikide dedi. Hala soğuk bana karşı kirginim diyor bende kirginim beni bu duruma düşürdüğü için ve telefonma benden iziinsiz baktığı için. Ama şimdi susuyorum yüzyüze gelince yüzüne vuracagim bunları.
Şuan nasıl konuşmam gerektiğini nasıl davranmak gerektiğini bilmiyorum. Bu soğukluğu ortadan kaldırmak istiyorum.
Bunumu sorgulayacaksin?
hayyy ağzını öpeyimBen de çözemedim niye evine gittin diyenleri 28 yaşında koskoca kadın ne yaptığını biliyor , el insaf 16 yaşında çocuk mu bu??
Size ne , ne arıyorsa arıyor evinde isterse gider sevişir , size ne?? Ne olursa olsun 100 yıllık kocası olsa dahi başkasının çantasını karıştırmak meşru değildir kardeşim, terbiyesizliktir.
Evine gitmemiş olsaydı, restoranda çantasını kurcalasaydı mesela o zaman daha mı vahim olacaktı durum:??
Seviştiyse başna gelen heeeeeeeeeer şeyi hakediyordur değil mi? Tek derdiniz bu.
Şu kafadan bir sıyrılın ayağınızı öpeyim. kadın ne anlatmış burda, herifin saçma sapan davranışlarını, terbiyesizliğini......sizin ettiğiniz lafa bakın : aaaaaaa evine mi gittin? Neden asıl konuya yorum yapmayıp konudan sapıyorsunuz kardeşlerim? Bunu yazan erkek olsaydı ona da aaaaaaaaaa 2 haftalık tanıdığın kadının evinde ne işin var hafif misin der miydiniz?
Bir de hırlı mı hırsız mı güvenemem yazmışsınız ya, popomla güldüm, sizin derdiniz hafif görünmemek beni yemeyin. Tek derdiniz adam hafif olduğunuzu düşünürse evlenmez, bu. Varsa yoksa adamın hakkınızda ne düşündüğü, seri katil olması bile kafanızda 2. planda kalır.
Şu heriflere yaranmak için kendiniz amma kastınız be, 1 kere olsun kendi içinizden geleni yapın. O herifler size yaranmak için kendilerini ne kadar kısıtladılar acaba, 40 takla atan taraf neden sizsiniz?
Şu kafayla giderseniz bu ülkede taciz, tecavüz, töre cinayeti hepimize müstehak haberiniz ola. Özgür, erkeklere denk bireyler olduğunuzu bir sindirin önce. Sonra da sapıklar bik bik bik diye ötmeyin , siz de o zihniyetin parçasısınız, o sapiklari siz yaratiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?