Cezaliymisim ben . Öyle deyince suan sana hiç bişey demiyorum yüzyüze gelmeyi bekliyorum. Yüzüne karşı sormak istiyorum sen ne hakla tlfnumu karistirirsin . 28 yaşıma geldi ne bu şekilde suçlandım . Nede telefonum kurcalandi. Güven problemi yaşıyorum demiştim sana ama senden benden daha fazla yaşadığın ortada. Ve daha bir sürü şeyi söylemek istiyorum. O ipleri eline alamayacak. Açıklama yaptım benim içim rahat ortada düşündüğün gibi bişey yok dedim .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Telefonumu kurcalarsa....
- Konu Sahibi -Murphy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İster 28 olsun ister 48 , 2 gündür tanıdığın insanın evine gidilmez.. Korkunç bir zamandayız.. İnsanlar hep o evlerde öldürüyorda kimsenin ruhu duymuyor.
Senelerce tanıdığın adama güven olmuyor. Bir dolmuşta yalnız kaldığın bir adama güven olmuyor, sokakta gördüğüne v.s
Kimin ne çıkacağını bilemez kimse. İlla birşeyler yaşamak istiyorsa yaşı kocaman kadın biraz sabretsin.
Kadınlarda biraz akıllansın yahu.
Üç beş hafta yaşamayı versin birşey.
Ha zaten gönül eğlendirmekse niyet karşıdaki ister tlf. Kurcalasın ister çanta ne önemi olur ki o zaman ¿
Senelerce tanıdığın adama güven olmuyor. Bir dolmuşta yalnız kaldığın bir adama güven olmuyor, sokakta gördüğüne v.s
Kimin ne çıkacağını bilemez kimse. İlla birşeyler yaşamak istiyorsa yaşı kocaman kadın biraz sabretsin.
Kadınlarda biraz akıllansın yahu.
Üç beş hafta yaşamayı versin birşey.
Ha zaten gönül eğlendirmekse niyet karşıdaki ister tlf. Kurcalasın ister çanta ne önemi olur ki o zaman ¿
"Sen 2 haftadır tanıdığın adamın evine gidersen o da telefonunu karıştırır" = "sen kocana cevap verirsen o da seni döver"
Böyle böyle meşrulaştırın her şeyi aferin. Kadın adamın evine gitti diye adamın kurcalama hakkı var çünkü. İsterse gündüz tanıştığı adamın evine gider, bu adama telefon kurcalama hakkı vermez.
Böyle böyle meşrulaştırın her şeyi aferin. Kadın adamın evine gitti diye adamın kurcalama hakkı var çünkü. İsterse gündüz tanıştığı adamın evine gider, bu adama telefon kurcalama hakkı vermez.
adamın evine giden kadınlar adama her hakkı verirler değil mi, adam telefon da karıştırır, çantasından hırsızlık da yapar,tecavüz de eder, ee adam haklı, iki haftadır tanıdığı adamın evine gitti bu kız.. gitmeseydi değil mi? hey allahımm.. bu ülkede evde değil de dolmuşta öldürülen, otoban kenarına atılan kadınlarımız yok hiç olmadı değilmi, hepsi adamların evine gitmişti?? konu sahibinin konusu da adamın evine gittim kötümü yaptım zaten....
hayır iki haftalık tanıdığın adam olması evine gitmen falan değil,telefonunu karıştırması da değil bence mesele
anlamadan dinlemeden hadi eve gidiyoruz diye bütün planları iptal edip sizi eve sepetlercesine bırakması..
fox'ta o hayat benim diye bir dizi var o dizide bir bayan oyuncunun repliği var sen kim köpeksin diye
bana öyle yapacak görüştüğüm kişi sen kim köpeksin be der bir daha da yüzüne bakmam artise bak
hem telefon karıştır hem de kendince bir şeyler bulup beni sepetle
ağzına yumruğu yemediğine dua et otur evinde derim
anlamadan dinlemeden hadi eve gidiyoruz diye bütün planları iptal edip sizi eve sepetlercesine bırakması..
fox'ta o hayat benim diye bir dizi var o dizide bir bayan oyuncunun repliği var sen kim köpeksin diye
bana öyle yapacak görüştüğüm kişi sen kim köpeksin be der bir daha da yüzüne bakmam artise bak
hem telefon karıştır hem de kendince bir şeyler bulup beni sepetle
ağzına yumruğu yemediğine dua et otur evinde derim
Konu sahibinin eski konularına baktım da, her biri ne kadar boş. Dediğim gibi, evine gitmesinden kime ne ama bu adama halen yüz veriyor olmasına şaşırmadım şimdi, dediğim gibi, bence fazlasıyla boş şeylerle uğraşıyor. Adam gibi de bir tepki koyamamış bu olayda. Hala eski uzun süreli ilişkisinden kurtulamamış ve dikiş tutturamıyor, hep sorunlu. Burada verilecek toplumsal mesaj şu: İnsanları hayatınızın merkezine koymayın, sonra yıkılırsınız. Hayat hayal kırıklığı dolu, umarım en kısa zamanda toparlanırsın sevgili konu sahibi.
Valla sizin gibilere müstehak.
2 haftadır konuştuğun adamın evine gidiyosun hadi onu anladık.
Senden izinsiz telefonunu kurcalıyor. Sana hesap soruyor. Sende utanmasan özür dileyeceksin. Birde soğukluğu ortadan kaldırmak istediğini söylüyosun.?
Ben olsam o adam o gün benim telefonumu kurcaladığında ağzının payını alır. K.çına tekmeyi yerdi.
2 haftadır konuştuğun adamın evine gidiyosun hadi onu anladık.
Senden izinsiz telefonunu kurcalıyor. Sana hesap soruyor. Sende utanmasan özür dileyeceksin. Birde soğukluğu ortadan kaldırmak istediğini söylüyosun.?
Ben olsam o adam o gün benim telefonumu kurcaladığında ağzının payını alır. K.çına tekmeyi yerdi.
Geçmiş konulara baktımda ;Bir insan özellikle uğraşsa bu kadar dengesiz adamları bir araya getiremez.Sorun tamamen sizden kaynaklı.Çünkü ne kadar boş insan varsa gidip onlarla birlikte olmak istiyorsunuz.Eskilerden kurtulun,yeni bir sayfa açın,içinizdeki boşluğu bu şekilde doldurmaya kalkmayın,kendinize zaman verin.Silkelenip kendinize gelmezseniz daha böyle çok konu açarsınız.
Bunumu sorgulayacaksin?
bende aynı yere takıldım ama sorgulama olarak değil.... sen iki haftada evine gidecek kadar benimsediysen adam da telefonuna bakacak kadar kendinde hak görmüş olabilir...
ne kadar zaman olursa olsun yine de kurcalamaması lazımdı..bu tür davranışlar birazda bizim elimizde..çoğu kapıyı açık tutunca kendilerinde hak görüyor olabilirler..senden şüphelenmiş yol yakınken nasıl biri görmeliyim demiş ve zaten senin tepkini de göz önüne almış bakmış...konuşmalar belli ki hoşuna da gidecek türden değildi.
Adamda ne kadar büyük bir ego varmış. Cezalısın ne demek? Ve siz bu lafın üstüne daha o adamla görüşmeye devam mı edeceksiniz? 2 hafta değil 2 asır olsa hiç kimseye şu şekilde davranma hakkı vermeyin. Telefon kurcalama mevzusu baştan sona iğrenç zaten. Bir de sizi sorgulaması üstüne tüy dikmiş. Bırakın gitsin. Bu kadar üstüne düşmeyin. Hatta mümkünse gördüğünüz yerde yolunuzu değiştirin.
Ben şahsen evine niye gittin diye hiç takılmadım takıldığım tek konu niye telefonunu kurcaladıktan sonra sana hesap sorarken suratına bir tokat patlatıp çekip gitmediğin birde seni bırakayım diyor sen onu da kabul ediyorsun ya kim bu adamlar ya fasulyeden nimet sayıyorlar kendilerini böyle yapıp bu adamların egolarına tavan yaptırıyorsunuz ondan sonra karşılarına çıkan her kadına aynı pisliği yapıyorlar en sonunda da o tokatı patlatana aşık olup köpek oluyorlar ah bir anlasanız kendinizin değerini
bende aynı yere takıldım ama sorgulama olarak değil.... sen iki haftada evine gidecek kadar benimsediysen adam da telefonuna bakacak kadar kendinde hak görmüş olabilir...
ne kadar zaman olursa olsun yine de kurcalamaması lazımdı..bu tür davranışlar birazda bizim elimizde..çoğu kapıyı açık tutunca kendilerinde hak görüyor olabilirler..senden şüphelenmiş yol yakınken nasıl biri görmeliyim demiş ve zaten senin tepkini de göz önüne almış bakmış...konuşmalar belli ki hoşuna da gidecek türden değildi.
Çocukla aynı günde aynı ayda dogmusuz . Aynı yastayiz memleketlerimizde aynı vs vs böyle olunca kardes olsak bu kadar benzerlik olmaz ruh ikizim falan diye sakalastik . O kelimeye takıldı erkek arkadasimda
Hayatımda ilk defa böyle birseyle karsilastigimi çok çirkin bir hareket olduğunu . Şuan yanlış bir anlasilmadan başka birşey olmadığını söyledim. Yanı ay ozurdilerim aşkım bir daha yapmam asla gibisinden bişey demedim tabikide .Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış
O senin telini nasıl karıştırır, bu nasıl bi saygısızlık?
Burada tepki göstermesi gereken sizdiniz, bi de açıklama yapıp kendinizi mi savundunuz?
yine bazı kişiler anlamak istedikleri anlamışlar konuyu.size kimse o eve gittiğinde ne yaptığınızı sormamışki ayrıca kime ne özel hayatınızdan sadece zaman kötü insanları tanımak zor bu kadar kısa sürede nasıl güvenebildiniz diye sorulmuş insan yıllarca yeri geliyor eşini tanımıyor.yoksa bize neki isteer gidin ister gitmeyin.onun dışında 12 yıldır tanıyorum eşimi ne o benim telime bakar ne ben onun ancak oyun fakan oynarsak bakarız ve tellerimiz hep ortadadır size yaptığı saygısızlık üstelik bu kadar kısa bir zamanda nasıl bu hakkı görmüş kendinde orasıda garip.