Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Telefonumu kurcalarsa....
- Konu Sahibi -Murphy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eşimle 5 yıldır birlikteyiz. sadece bir kere mesajlarına bakmıştım o da kendi yazdığım mesajı okumak için.
Bana göre değil şu 'Benim gizlim saklım olmaz, her şeyimi karıştırsın ben de karıştırayım' mantığı. Olay gizli saklı olması değil, özel alanlara ve karşındakine saygı duyma olayı.
Bana göre değil şu 'Benim gizlim saklım olmaz, her şeyimi karıştırsın ben de karıştırayım' mantığı. Olay gizli saklı olması değil, özel alanlara ve karşındakine saygı duyma olayı.
birincisi 2 haftadır tanıdığın birinin evine gitmişsin.ikincisi yine 2 haftadır tanıdığın bu insan hangi hakla senin telefonunu kurcalayabiliyor bu cesareti nereden bulmuş ,üçüncüsü sana hesap sorma hakkını nasıl kendinde bulabiliyor, dördüncüsü 2 haftadır tanıdığın bi adam seni evine götürüyorum diye resti çekiyo sebep olarak da senin sadakatsizliğini öne sürüyo adama canın cehenneme demek yerine sen de açıklayabilirim diye diretiyosun bitmesin diye mesajlar atıyorsun ele alınabilecek bir taraf göremedim.
Geçmiş konulara baktımda ;Bir insan özellikle uğraşsa bu kadar dengesiz adamları bir araya getiremez.Sorun tamamen sizden kaynaklı.Çünkü ne kadar boş insan varsa gidip onlarla birlikte olmak istiyorsunuz.Eskilerden kurtulun,yeni bir sayfa açın,içinizdeki boşluğu bu şekilde doldurmaya kalkmayın,kendinize zaman verin.Silkelenip kendinize gelmezseniz daha böyle çok konu açarsınız.
%100 katiliyorum.
Hepsi bos beles, sacma sapan damlar. Iclerinde 1 tane duzgun adam yok.
Bu topigin tartisma konusu konu sahibesinin neden bu cins heriflerin pesinde gezdigi olmali bence. Konu sahibesinin asil problemi bu herif degil, yaptigi yanlis secimler.
Son düzenleme:
Ben bazen kendi düşen ağlamaz diye düşünüyorum senin durum da o vaziyet.2 haftadır görüştüğüm biri var. 31 yaşında bende 28 yaşımdayım. Dün evinde buluştuk o salonda oturuyordu bende makyajimi tazeliyordum dışarı çıkacağız diye. Telefonumda salondaydi . Sonuçta gibi saklı birşeyim olmadığı için evrede ordada hep orta yerde bırakırım. Sonra aşık bir sırayla yanıma geldi x şahıs kim diye şoka uğradım bişey diyemedim suçlu olduğumdan diil bu durumla karşılaştığım için . Hemen ayakkabisini giydi hadi seni eve birakayim dedi beni dinlermisin dedim dinlemedi bile yüzüme dahi bırakmadan eve bırakıp gitti. X şahıs 4 5 aydır arkadaş olarak konuştuğum biri sakalasip sohbet ettiğim ama normal bir arkadaş . Hatta bu insanla çıkmaya başlayınca kendisine söyledim ve eskisi gibi konuşmaya başladım ama gelde ona anlat . O gece biraz olsun anlattım ama hala kendi bildiğini okudu bende bişey demedim artık bugunde aksama doğru sadece bittimi yani dedim ,bitmedi tabikide dedi. Hala soğuk bana karşı kirginim diyor bende kirginim beni bu duruma düşürdüğü için ve telefonma benden iziinsiz baktığı için. Ama şimdi susuyorum yüzyüze gelince yüzüne vuracagim bunları.
Şuan nasıl konuşmam gerektiğini nasıl davranmak gerektiğini bilmiyorum. Bu soğukluğu ortadan kaldırmak istiyorum.
Yahu 2 haftadır tanıştığın adamın evinde ne işin var.Telefonunu ortada ne bırakıyorsun.Telefonunu kurcalıyor terbiyesiz.O kadar pişkin ki,onu görmüyor sana hadsizce hesap soruyor.Amaaaa adama kızmamak gerek.Bu yüzü ona kim vermiş.Allah aşkına bu seviyesiz maço,hayatınızdaki her erkeği tehlike gören tipleri nerden buluyorsunuz.Bi de hala ona kendini kanıtlamaya uğraşıyorsun.Hala soğukluk kalksın diye bakıyorsun.Yaptığı harekette sen kimsin ya bana hesap sorup telefonumu kurcalıyorsun dememişsin de,yüzyüze gelince diyecekmişsin peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Evet bir insanı tanımak için ona kayıtsız şartsız güvenmek için bir zaman geçmesi lazım.Paylaşımları olması lazım.Çevresini eşini dostunu bilmesi lazım.Psikopat bi şekilde kendini ele verir de,görmek istemeyen gözler görmez.30 yıllık evliliklerdeki kötü şeylerle bu aynı durum değil.Henüz15 gündür hayatında olan bir insan hırlımıdır hırsızmıdır,götürdüğü yer neresidir kimler vardır....Tedbir kuldan takdir Allah tan.Göz göre göre de lades demek var.Ki zaten adam manyak belli.Yoksa kimse kızın erkek arkadaşının evine gitmesine takılmadı.Sizin mantığa göre dün tanıdığımızla bugün komşuluk yapalım.Dün tanıdığımıza bugün kızımızı verelim.Nasılsa 30 yıllıkta aynı.Bu ülkede bir erkek bir kadına 2 haftadır tanısa da, 30 yıl evli olsa da kötü şeyler yapabilir. Konuyu es geçip, sadece "o evde ne işin vardı" yorumu tam bir gereksiz polemik yaftası. Bir erkeğin evine gidebilmek için geçmesi gereken azami süre ne kadar? Kaç hafta/ay/yıl sonra tehlike bitiyor?
Bu forumdaki pek çok kişi, gelecekte kızlarımızın dert yanacağı kaynanalar, net.