Bende ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum 5 senelik ilişkim oldu bi kere bile bakmadı eski erkek arkadaşım belli ki güven problemi var eski de ne yasadiysa artık.3 senedir evliyim. Ne ben eşimin telefonuna baktım ne de o benim telefonuma. Bence senin ona surat yapman gerekir. Ne hakla karıştırır telefonunu.
Bunumu sorgulayacaksin?takıldığım tek nokta 2 haftadır tanıdığın birinin evinde ne işin var ki??
takıldığım tek nokta 2 haftadır tanıdığın birinin evinde ne işin var ki??
yoo sorgulamak amaçlı sormadım telefonun kurcalaması ztn yanlış bunu söylemeye gerek bile duymadımBunumu sorgulayacaksin?
Kötü anlamda söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın, sizin büyütülüş şekliniz farkıdır onunki farklıdır, onun ortamına göre normaldir size göre değildir. Ne durumda yada ne için gittiğini de bilemezsiniz. Ama konusu izinsiz karıştırılan telefon vs olan birisine senin o evde ne işin vardı demek hem kırıcı hemde alakasız oluyor.takıldığım tek nokta 2 haftadır tanıdığın birinin evinde ne işin var ki??
ben şunun ,bunun için gitti dedim mi konuyu çarpıtıyorsunuz.2 haftalık tanıdığı adam hırsız olabilirdi katil olabilirdi vs vs.Ben 2 haftalık tanıdığım adamın yanında telimi bırakmazdım.Kötü anlamda söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın, sizin büyütülüş şekliniz farkıdır onunki farklıdır, onun ortamına göre normaldir size göre değildir. Ne durumda yada ne için gittiğini de bilemezsiniz. Ama konusu izinsiz karıştırılan telefon vs olan birisine senin o evde ne işin vardı demek hem kırıcı hemde alakasız oluyor.
Kötü anlamda söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın, sizin büyütülüş şekliniz farkıdır onunki farklıdır, onun ortamına göre normaldir size göre değildir. Ne durumda yada ne için gittiğini de bilemezsiniz. Ama konusu izinsiz karıştırılan telefon vs olan birisine senin o evde ne işin vardı demek hem kırıcı hemde alakasız oluyor.
2 haftadır görüştüğüm biri var. 31 yaşında bende 28 yaşımdayım. Dün evinde buluştuk o salonda oturuyordu bende makyajimi tazeliyordum dışarı çıkacağız diye.
X şahıs 4 5 aydır arkadaş olarak konuştuğum biri sakalasip sohbet ettiğim ama normal bir arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?