• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonumu kurcalarsa....

Kesinlikle telefona bakılması büyük bir hata ve saygısızlık. Ama ben bakarım.
:pTabii ki umulmadık bir zamanda, ve onun gözü önünde.
Eğer bir panik hali sezersem, zaten bakmaya gerek yoktur :)
Kesin o telefonda görülmesini istemediği bir şeyler vardır.

Gizli gizli birinin telefonuna bakmak ve sonra bu kim diye hesap sormak, "ben arızayım, sorun çıkarmakta üstüme yoktur, ipleri elime almak için de her şeyi kullanırım, itinayla seni kendime köle yaparım, her yaptığının hesabını bana vereceksin"in habercisi..:KK66:

Burda tek problem kızın iki haftadır tanıdığı birinin evine gitmesiydi zaten... Bu ülkede insanlar 20 yıllık karılarını doğruyorlar yahu. 20 yılda güvenip de o adamla aynı eve girmeseymiş kadın keşke dimi...

Arkadaşım her şeyi bir kenara bırak da sen niye adama açıklama yapıyorsun? Senin sinirlenmen gerekirken neden alttan alıyorsun? Bir de üstelik bitti mi falan diyerek kendini neden daha da küçük düşürüyorsun? Dünyada adam mı kalmadı da kendinibu herife paspas ediyorsun?

problem adamin evine gitmekle basliyor...siz henuz 2haftalik tanistiginiz birinin evine giderek karsi tarafa bu rahatligi sunmus bulundugunuzu dusunuyrm. adam ozelinizi karistirmis yetmemis alip apar topar eve goturmus ve siz hala 'bitti mi ' diye sorarsaniz daha bu sebepten cok caniniz yanacak.demektir

Terbiyesiz adam.

Terbiyesizden ote guvensiz ve ezik.

Telefon kurcalayan insan ezik ve guvensizdir, net. Bunu yapan erkek hele de o kim diye hesap soruyorsa??? ezikligi ayri bir boyuta tasir gozumde. Zavalli der gecerim, erkek olarak goremem bir daha.

Ezik, zavalli, guvensiz, kararktersiz erkegi asla cekici bulamam. Hic tahammulum yok hatta.

hımm 2 haftalık tanıma tanıma değilmiş demekki bakın telefonunuzu kurcalamış. Riskli buluyorum, cinsel anlamda değil güvenlik anlamında lütfen daha dikkatli davranın. Telefon kurcalama muhabbetine girince şahsen evine gidecek kadar samimiyet kurduysanız, telefonunuza da bakabilmeli bence. (kurcalama değil bakma)

Yahu bu 28 yaşında koskocaman bir insan, çocuk değil, ergen değil. Size ne iki haftadır tanıdığı adamın evinde ne işi varsa vardı? Sorduğunuz şeye bak. 18 yaşında olsa sormanızı anlarım, öğüt möğüt verirsiniz falan da bu insan bilmiyor mu kime güvenip güvenemeyeceğini? Ortalığı karıştırmak için yer arıyorsunuz resmen KK üyeleri.

Konuya gelince, ben olsam bitirirdim, ne hakla telefonumu kurcalar? Ayıp denen bişey var.

Tatlım sen iki haftadır tanıdığın birinin evine gidersen oda kendinde telefonunu kurcalama Hakkı görür tabi. Yani sapıkmıdır katilmidir bilmeden tanımadan etmeden ne cesaret yahu bu devirde. Ben 1 senelik erkek arkadasımın kapısını bile görmedim daha 2 sokak ötemde oturmasına rağmen. Mesafe iyidir

2 gündür tanıdığınız adam , telefonunuzu kurcalıyor, hesap sorma haddinde bulunuyor , sizi eve bırakıyor ; ardından da siz " bitti mi " yani diye soruyorsunuz ve soğukluğu kaldırmak istiyorsunuz.
İnanın şaşırdım . Şimdi onun kırk takla atması lazım bu soğukluğu kaldırmak için. Siz değil onun sorması gerekirdi " bitti mi " diye ?
Bu yaptığınız taviz vermek ; benim herşeyine karışabilirsin , yinede ben soğukluğu gidermek için çabalarım" sinyalini vermektir.

Aramayın sormayın..

Ha geçici bir ilişkiyde, gönül eğlendirmekse niyetiniz arayıp özür dileyin. Değilse size ulaşmasını zorlaştırın. Evine gitmeyin mesela. Sizi aradığında özür dilemesini bekleyin. Bir daha yapmayacağı üzerine söz alın v.s

28 yaşında kadın istediği adamın evine istediği zaman girer yahu bize ne. niye bütün yorumlar sen evine gidersen o da bunu yapar diye başlıyor?
konu sahibi arkadaşım bu adam belliki öz güvensiz ve birazda paranoyak ayrıca özel hayata saygısı yok. ilişkiniz devam ederse neler yaşayabileceğinin fragmanı olmuş yaşananlar. yada bana öyle geldi. birde bu açıdan bak istersen.

Ben de çözemedim niye evine gittin diyenleri 28 yaşında koskoca kadın ne yaptığını biliyor , el insaf 16 yaşında çocuk mu bu??

Size ne , ne arıyorsa arıyor evinde isterse gider sevişir , size ne?? Ne olursa olsun 100 yıllık kocası olsa dahi başkasının çantasını karıştırmak meşru değildir kardeşim, terbiyesizliktir.

Evine gitmemiş olsaydı, restoranda çantasını kurcalasaydı mesela o zaman daha mı vahim olacaktı durum:??

Seviştiyse başna gelen heeeeeeeeeer şeyi hakediyordur değil mi? Tek derdiniz bu.

Şu kafadan bir sıyrılın ayağınızı öpeyim. kadın ne anlatmış burda, herifin saçma sapan davranışlarını, terbiyesizliğini......sizin ettiğiniz lafa bakın : aaaaaaa evine mi gittin? Neden asıl konuya yorum yapmayıp konudan sapıyorsunuz kardeşlerim? Bunu yazan erkek olsaydı ona da aaaaaaaaaa 2 haftalık tanıdığın kadının evinde ne işin var hafif misin der miydiniz?

Bir de hırlı mı hırsız mı güvenemem yazmışsınız ya, popomla güldüm, sizin derdiniz hafif görünmemek beni yemeyin. Tek derdiniz adam hafif olduğunuzu düşünürse evlenmez, bu. Varsa yoksa adamın hakkınızda ne düşündüğü, seri katil olması bile kafanızda 2. planda kalır.

Şu heriflere yaranmak için kendiniz amma kastınız be, 1 kere olsun kendi içinizden geleni yapın. O herifler size yaranmak için kendilerini ne kadar kısıtladılar acaba, 40 takla atan taraf neden sizsiniz?

Şu kafayla giderseniz bu ülkede taciz, tecavüz, töre cinayeti hepimize müstehak haberiniz ola. Özgür, erkeklere denk bireyler olduğunuzu bir sindirin önce. Sonra da sapıklar bik bik bik diye ötmeyin , siz de o zihniyetin parçasısınız, o sapiklari siz yaratiyorsunuz.

Son düzenleme:
Sizi tanımaya çalışma şekli yanlış. Size küsmemiş süründürmek istiyor. Acaba bu ilişki bu hep bu çizgide mi devam eder sorusu kafamda yankılanıyor.

2 haftadır görüştüğüm biri var. 31 yaşında bende 28 yaşımdayım. Dün evinde buluştuk o salonda oturuyordu bende makyajimi tazeliyordum dışarı çıkacağız diye. Telefonumda salondaydi . Sonuçta gibi saklı birşeyim olmadığı için evrede ordada hep orta yerde bırakırım. Sonra aşık bir sırayla yanıma geldi x şahıs kim diye şoka uğradım bişey diyemedim suçlu olduğumdan diil bu durumla karşılaştığım için . Hemen ayakkabisini giydi hadi seni eve birakayim dedi beni dinlermisin dedim dinlemedi bile yüzüme dahi bırakmadan eve bırakıp gitti. X şahıs 4 5 aydır arkadaş olarak konuştuğum biri sakalasip sohbet ettiğim ama normal bir arkadaş . Hatta bu insanla çıkmaya başlayınca kendisine söyledim ve eskisi gibi konuşmaya başladım ama gelde ona anlat . O gece biraz olsun anlattım ama hala kendi bildiğini okudu bende bişey demedim artık bugunde aksama doğru sadece bittimi yani dedim ,bitmedi tabikide dedi. Hala soğuk bana karşı kirginim diyor bende kirginim beni bu duruma düşürdüğü için ve telefonma benden iziinsiz baktığı için. Ama şimdi susuyorum yüzyüze gelince yüzüne vuracagim bunları.
Şuan nasıl konuşmam gerektiğini nasıl davranmak gerektiğini bilmiyorum. Bu soğukluğu ortadan kaldırmak istiyorum.

valla bizim erkek milleti normal arkadaş falan anlamaz, empati yapsın sen aynılarını yapsan hoşuna gitcek mi, hem ne amaçla telefonuna bakıyor sana güvenmiyor demekki
hem 2 hafta bu tip tripler için erken, 2 senelik desen neyse... gerçekte umrunda bile değildir, iki haftadır tanıdığım insanın telefonu neden umrumda olsun

Bitti mi diye degil, sen benim ne hakla telefonumu karistirirsin hala aklim almiyor, sana kizginim diye mesaj atsaniz suan kapinizda yatiyor olabilirdi.
Fazla taviz iyi degil.
Yeni tanistiginiz birinin sizin hayatınızı sorgulamasina ve buna trip atmasina müsade etmeyin.

Bu adamdan ayrilacak, diger sakalasip konuştuğunuz kisiyle bir iliski yasayacakmissiniz gibi geldi nedense.

Ben de çözemedim niye evine gittin diyenleri 28 yaşında koskoca kadın ne yaptığını biliyor , el insaf 16 yaşında çocuk mu bu??

Size ne , ne arıyorsa arıyor evinde isterse gider sevişir , size ne?? Ne olursa olsun 100 yıllık kocası olsa dahi başkasının çantasını karıştırmak meşru değildir kardeşim, terbiyesizliktir.

Evine gitmemiş olsaydı, restoranda çantasını kurcalasaydı mesela o zaman daha mı vahim olacaktı durum:??

Seviştiyse başna gelen heeeeeeeeeer şeyi hakediyordur değil mi? Tek derdiniz bu.

Şu kafadan bir sıyrılın ayağınızı öpeyim. kadın ne anlatmış burda, herifin saçma sapan davranışlarını, terbiyesizliğini......sizin ettiğiniz lafa bakın : aaaaaaa evine mi gittin? Neden asıl konuya yorum yapmayıp konudan sapıyorsunuz kardeşlerim? Bunu yazan erkek olsaydı ona da aaaaaaaaaa 2 haftalık tanıdığın kadının evinde ne işin var hafif misin der miydiniz?

Bir de hırlı mı hırsız mı güvenemem yazmışsınız ya, popomla güldüm, sizin derdiniz hafif görünmemek beni yemeyin. Tek derdiniz adam hafif olduğunuzu düşünürse evlenmez, bu. Varsa yoksa adamın hakkınızda ne düşündüğü, seri katil olması bile kafanızda 2. planda kalır.

Şu heriflere yaranmak için kendiniz amma kastınız be, 1 kere olsun kendi içinizden geleni yapın. O herifler size yaranmak için kendilerini ne kadar kısıtladılar acaba, 40 takla atan taraf neden sizsiniz?

Şu kafayla giderseniz bu ülkede taciz, tecavüz, töre cinayeti hepimize müstehak haberiniz ola. Özgür, erkeklere denk bireyler olduğunuzu bir sindirin önce. Sonra da sapıklar bik bik bik diye ötmeyin , siz de o zihniyetin parçasısınız, o sapiklari siz yaratiyorsunuz.
hayyy ağzını öpeyim:KK53:

Back
X