Telefonuma gelen mesaj ve yıkılan dünyam (resimli)

Sevgilim bağımlı kesinlikle değil çevresinde sevilip sayılan biri öyle tipinde bağımlılık gösteren bi işaret yok zaten uyarıcı madde testleri negatif cıktı. Bana karşı çok sabırlı ve sevgi doludur el üstünde tutar tüm hircinliklarima rağmen tolere eder.
Güven yoksa ayrıl önüne bak diyenlere sevgilinizi övecekseniz boşuna ayrıl demeyelim.

Siz evlenme bu adamla diyenlere karşı sevgilinizi savunmaya geçiyorsunuz, buraya da mutlu olursun evlen mutlaka diye yazalım diye konu açmışsınız bence. Mutluluklar diyelim size en iyisi biz.

Peki niye hırçınsınız?
Tolere eder dediğiniz o saygısızlıkları neden yapıyorsunuz mesela?
Ailesine de yapmışsınız. Yani derdiniz nedirki?
Adamı sevmiyorsanız daha iyi ya, bırakın gitsin.
Sanırım karakterim öyle kendime karşı korumaciyim ve kimseye laf soyletmemeye çalıştım gelin kaynana görünce psikolojisine fazla girdim belkide :KK43: onun sürekli beni sevmesi koruması beni cezbetti bağladı belki de.. Ve bana evlenirken sözleşme yapmayı teklif etti. Eğer evlendikten sonra beni aldatırsa veya herhangi bir ot vs içerse ve ben dava acarsam bana 500 bin tl tazminat oturduğumuz ev arabamı ve çocuğumuz varsa velayetini vermeyi teklif etti o kadar ki kendine güveniyor 🤷🏼‍♀️

Yav he he bağımlı değildir.

Ama bak ben şuna inanıyorum, ki erkeklerin arasında bu dayanışma var. Karısıyla arası bozulmasın diye üstüne almış olabilir. Fakat ne olursa olsun uyuşturucu içen biriyle olma. Eğer yakaladığınızdan 2 ay sonra test yapıldıysa pek ala testler negatif çıkabilir.

Bataklığın yanında duran zamanla içine batar bu net . Sevgiliniz hep ordaymis sizide çekiyor bence . Mantık akıl fikir olmadiktan sonra aşk sevgi gibi kavramların boş olduğuna inanıyorum. Hpv esrar leş gibi ortamlar... arkanıza bakmadan kacin ya ne aşkı ne hayali allahınızı severseniz

Olacağı buydu🤦‍♀️ günlerdir bu tarz yazan kızlar var🙄
Nasıl güvenip kendinizi teslim ediyorsunuz?
Hadi ettiniz nasıl korunmuyorsunuz yazık değil mi şimdi sana be kuzum🙄
Hpv zor bir süreç 3 aydır ablam için uğraşıyoruz yapmayın şöyle şeyler gözünüzü seveyim. Tedavini sakın aksatma sakın ama Allah korusun ilerlemesin.
Diğer kızlar da okusun da ders olsun kimseye güvenmeyin bu devirde hiç....

Güven yoksa ayrıl önüne bak diyenlere sevgilinizi övecekseniz boşuna ayrıl demeyelim.

Siz evlenme bu adamla diyenlere karşı sevgilinizi savunmaya geçiyorsunuz, buraya da mutlu olursun evlen mutlaka diye yazalım diye konu açmışsınız bence. Mutluluklar diyelim size en iyisi biz.
Ben onu savunmuyorum ki savunulacak bir yani yok biraz insan ilişkilerini anlatmak istedim sadece yani bağımlı profili yok demek istedim.. zaten şuan ayrıyız ki

Öncelikle içinde kimyasal olmayan uyuşturucular testlerde çıkmaz. Ot da kimyasal değildir. Bu kısımda bir problem görmüyorum.

Artık iğrenç duruma gelmiş bir ilişkiniz var esas problem bu. Hakaretler, küfürler, hastalıklı cinsel ilişkiler... Bu insanla evlendiğinizi düşünmek bile bir garip. Bunca şeyi ne siz unutursunuz ne o. Ki şimdiden ilerdeki eşinize durum anlatmayı düşünmeye başlamışsınız. Küçük yaşlarda başlayan ilişkiler çok nadir güzel kalabiliyor. Büyüyorsunuz ve hayatlarınız da sabit kalmıyor. Anlaşamıyoruz, birbirimize göre değiliz deyip ikinizin de yoluna bakması gerek.

Almanya’da staj yaparken ot içen ve saksıda yetiştirip satan aptal bir ergene aşık olma aptallığını yaptım...Az daha benide ucundan köşesinden sürükleyecekti o batağa,onunla takılan tipleride gördüm o iğrenç alem ortamınıda,o kafadayken neler yapabildiklerinide...bin kere bırakıcam demelerini de..son anda sıyrıldım..ve kendisinin birkaç ay sonra sevgilisinden çocuğu olacağını öğrendim oradaki arkadaşlarımdan..kızın doğum sancısı tuttuğunda bu herif ot çekip uçmuş.kendi çabalarıyla gitmiş doğuma ve yapayalnız doğurmuş o zavallı kız..en sonunda da kızın çocuğunu alıp çekip kapıyı başka bir şehre taşındığını duydum..o keşte şu an içerdeymiş torbacılıktan..kaldı ki burası Almanya değil,şartlar bambaşka..iyi düşünün..

Sanırım karakterim öyle kendime karşı korumaciyim ve kimseye laf soyletmemeye çalıştım gelin kaynana görünce psikolojisine fazla girdim belkide :KK43: onun sürekli beni sevmesi koruması beni cezbetti bağladı belki de.. Ve bana evlenirken sözleşme yapmayı teklif etti. Eğer evlendikten sonra beni aldatırsa veya herhangi bir ot vs içerse ve ben dava acarsam bana 500 bin tl tazminat oturduğumuz ev arabamı ve çocuğumuz varsa velayetini vermeyi teklif etti o kadar ki kendine güveniyor 🤷🏼‍♀️
Böyle bi sözleşme geçersiz kişilik haklarına aykırı bi kere inanma

Söyle kısaca cevaplayayim. Korunmadik çünkü bu konuda çok bilinçsizdim şimdiki aklım olsa asla yapmam böyle birşey. Sevgilim bağımlı kesinlikle değil çevresinde sevilip sayılan biri öyle tipinde bağımlılık gösteren bi işaret yok zaten uyarıcı madde testleri negatif cıktı. Bana karşı çok sabırlı ve sevgi doludur el üstünde tutar tüm hircinliklarima rağmen tolere eder. Ama içim de soru işareti var yanlış bir evlilik yapmaktan çok korkuyorum. Kadın bana instagramdan yazdı numaramı bilmiyor

Siz resmen sevgilinizi affetmenin yolunu yapıyorsunuz farkında mısınız? Siz bu haldeyken kadının kocasını affetmesi neden şaka gibi olsun? Hpv’yi geçin, şu son yaşananları geçin küfür ve hakaretin olduğu hiçbir ilişkiyi sürdürmek doğru değil. Evliliğe kadar giderse evet yanlış bir evlilik yapmış olursunuz

Hpv konusu da çok uzuyor beni sanki ona zorunlu hissediyorum başka birine bulaştırma fikri beni aşırı uzuyor ilerdeki eşime bunu nasıl açıklarım:KK43: kaybolmuş gibiyim onu affetmek zorunda gibi hissediyorum kendimi acaba ilerde nasıl olur daha kötü durumlara düşer miyim ?
Hem ileride esim baskasi olursa diyosun hem affetmek zorundayim diyosun
Hastalik kapiyosun affediyosun ot ictigini goruyosun affediyosun saygi sevgi kalmadi diyosun affediyosun sen bence yine affet bacim
Herseyi gectim madde ve kumar bagimlilarini gercekten canlari yanip gonulden razi olmadiklari surece degistiremezsiniz onlar bu yolun yolcusudurlar tovbeleri de yeminleri de yalandir namusunu da ortaya koyanini gordum bir zirnik icin serefini de haysiyetini de bende cok cektim duzelmiyorlar ya kabul edeceksin ya da birakacaksin baska yolu yok..

Ben onu savunmuyorum ki savunulacak bir yani yok biraz insan ilişkilerini anlatmak istedim sadece yani bağımlı profili yok demek istedim.. zaten şuan ayrıyız ki
Anladım demek istediğini, insan uzun bir ilişki yaşayınca emek veriyor istiyor ki yarım kalmasın her şey yoluna girsin. Ama ortada ufak bir problem yok maalesef, arkadaşları bile kullanıyorsa eninde sonunda o batağa tekrar döner onu demek istedik burda . Ailesiyle de epey sorun yaşamışsınız, yani aşk sevgi güzel şeyler ama eskiden de olsa esrar gibi alışkanlıkları olduysa seninle evlendiğinde bile az problem yaşasa zora girse hemen o alışkanlıklarına döner. Seçtiğin kişi senin ilerideki hayatının nasıl olacağını belirler , o yüzden iyi düşün taşın. Amacım seni kırmak da değildi aslında, hani övünce sevgilini nasıl en büyük sorununu göremiyor da iyi taraflarını tek görüyor diye düşündüm.

Bu sorunların içinde bana göre en suçsuz olduğu konu hpv bulaştırması sana, çünkü kendi de taşıdığını bilmiyorsa farkında olmadan olmuş olabilir bu. Sende bilmiyordum böyle bir şey olabileceğini demişsin, o da belki bu konuda bilinçsizdi. İyi düşün taşın,bir kişiyle evlenince ailesiyle de arkadaşlarıyla da bir bütün olarak evleniyorsun. Sadece sevgilinle sınırlı kalmıyor sosyal hayatın.

Nasıl yani Gelecekteki kocama nasıl açıklarım falan hpv kalıcı mı oluyor
Ne işin var bu herifle iğrenç
Hpv'nin de kademesi var kuzum ilerleme varsa rahim ağzı kanserine çeviriyor daha sonra da rahim kanserine kendine çok çok iyi bakması bağışıklığını güçlü tutması sigara alkolden kesinlikle uzak durması gerekiyor malesef benim ablamda cıktı hpv rahim ağzı kanseri denildi parca alındı simdi rahime ilerlemiş mi diye yarın sonucunu alacak Allah korusun ilerlediyse rahmi alınacak mecbur😔

Söyle kısaca cevaplayayim. Korunmadik çünkü bu konuda çok bilinçsizdim şimdiki aklım olsa asla yapmam böyle birşey. Sevgilim bağımlı kesinlikle değil çevresinde sevilip sayılan biri öyle tipinde bağımlılık gösteren bi işaret yok zaten uyarıcı madde testleri negatif cıktı. Bana karşı çok sabırlı ve sevgi doludur el üstünde tutar tüm hircinliklarima rağmen tolere eder. Ama içim de soru işareti var yanlış bir evlilik yapmaktan çok korkuyorum. Kadın bana instagramdan yazdı numaramı bilmiyor
Çevresinde seviliyor olması bağımlı olmadığı anlamına gelmez. Bu çevrede büyüyen yetişen hatta kuzeni içicilikten, ayrıca başka bir sebepten içeri atılmış bir insanım. Kuzenim kendisi çok saygılı, iyi bir insandır, dışarıdan görseniz tam bir salon beyefendisi. Gördüğünüzde asla bu adam uyuşturucu kullanıyor gibi bir izlenime kapılmazsınız, sosyal hayatı iyiydi.Kafeler barlar hayatı çok güzeldi. Ama bağımlıydı. Bunu bu çevrede yaşayan ve temiz kalmış biri olarak söylüyorum ki bağımlıysa kolay kolay anlayamazsınız. Hele ki yanında değilim diyorsunuz, nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
O söylediği sözleşme de sallamasyon büyük ihtimalle sizi elinde tutmak için söylediği yalan.
Esrar 21 gün içinde vücuttan atılır. Yağlı süt falan içilirse çok kısa sürede de vücuttan atılabiliyormuş.
Velhasıl ben böyle bir insana asla güvenmem, onu bırakın çocuk bile yapmam.
Hem size hastalık bulaştırırmış, evli olsanız boşanma sebebi sayılıyor bu. Kim bilir kimlerden kaptı da size hastalık bulaştırdı. Üzüldüm halinize hala ona inanmaya çalışıyor gibi bir haliniz var.

X