- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.879
Kendini güzel kandırıyorsun. Bi kız asılacak adama açık açık, bizim türk erkeğimiz de anlamıycak:) hem de gece yarısı 3-4 de muhabete dalcaklar,yine anlamıycak.
Çok iyi dostu ya da ders,iş vb. Gibi acil bi mevzu olmadıkça gece yarısı konuşma normal bi anlam ifade etmez. Kız ne kadar asılıyosa, nişanlın da o kadar çanak tutuyo..
dille kızın alakasını çözemedım ben. boyle bişi hobi degıl kendını geliştirmek için falan olurLinguistik üzerine
Ben bu kk hatunlarıni anlamıyorum ne vardı yani kötü kız pis kız pitircik nişanlıyi baştan çıkarmaya çalışıyo diyeydiniz, nolur yani bi cümle yazmak bu kadarmı zordu
Ama aldatılmis gibi yoksa değil miYa ben yazdim yaa.
Adamcagiza asilmis didim, kiz rererö didim.
Efenime soyleyeyim, duzelttim yani.
İnsallah konu sahibi aldatilmis falan diyenlerin seviyesine inmeyecek artik.
Linguistik üzerine
Yok hayır anlayamazsınız, Türkiye'de yok derken ben bambaşka bir şey bekliyordum çıka çıka Linguistik çıktı komik. #DirenKKAhhaha işe bak konu döndü dolaştı benim seviyeme geldi, madem dilbilim alırım bir dal. Ee anlatın bakalım hangi dilbilim teorilerini konuşup hangi dilbilimcinin tartışmalarını yeniden alevlendiriyorlar gecenin bir körü. Merak etmeyin anlamayan herkes için tercümanlık yapabilirim artık.
Yok hayır anlayamazsınız, Türkiye'de yok derken ben bambaşka bir şey bekliyordum çıka çıka Linguistik çıktı komik. #DirenKK