Telefonu saklamasının nedeni ortaya çıktı böyle hobi olmaz olsun

madamadam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
18
4
29
Merhaba arkadaşlar. Nişanlımın telefonunu elime aldığımda elimden hemen çekip kaçırdı.Zorlayınca adını ilk defa duyduğum bir kızın ismi vardı whatsappde.Girdim okudum ve hayal kırıklığına uğradım. Sabahları erken kalkmak zorunda diye her gece 11 de uyumama rağmen gece 3te 4te kızla konuşmuş.internet üzerinden bir hobi kursuna yazılmış ve ordanmış bu kızda. Kız nişanlıma " yarın yeğenlerimi okuldan alcam, böyle bir ablamız var diye hava atacaklarnış çocuk işte" falan yazmış. nişanlıma bir sürü soru sormuş. Önceden başka yerlerden de konuşmuşlar ki nişanlım sevgilisi var onun yanlış anlıyosun falan dedi. Bence bu kız resmen nişanlıma bir şekilde kendini beğendirmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum? Kızdan anında nefret ettim, sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor. Yıllardır beraberiz daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı hala o kızın iyi niyetli olduğunu iddia edip duruyor. Bu mesajlardan sonra affettim bugün baktım benim yanımdayken bile o kızın yazdıklarına cevap vermiş. Sinirden ağlıyorum saatlerdir. Ben fakülteden bi tane erkekle bile konuşmuyorum.okulda etkinlik olunca çok erkek varsa gitme falan diyor. Ondan intikam almak ve bir ders vermek istiyorum. Lütfen yardım edin.onunla hiç konuşmak istemiyoum kendimi kerizmiş gibi hissediyorum

Konuşma o kızla dediğimde de benim hobim diyip duruyor.bana tamam haklısın dedi ertesi gün baktım hala konuşuyor. Delircem. Sinir oluyorum. Nişanı atıcam galiba.

Ya kusura bakmayin da hani biriyle konusursun aksam 8 de 9 da birsey demem, arkadaşıdir. 3-4 ne demek ya? Nisanliniza bunu çok ağır ödetin bence. Sizi salak yerine mi koyuyor, gece 4 te konuşulan insandan hayir gelmez.

Kesinlikle cok ama cok agir odetin ki bir daha cesaret edemesin

Gibisi fazlaymış, bence de ağlayın biraz açılırsınız. Verin tavizi verin ondan sonra işe yaramayacak intikam planları
uslubunuza dikkat edin terbiyesizlik yapacaksanız gidin başka yerde yapın. Senin de başına gelir bir gün, ortada verilen bir taviz yok ilk defa olduğunu belirttim zaten . seviyene inmeyeceğim.

senın nişanlına ne demeli? kız sevgılısı oldugu halde yaptı, senınkı nişanlı oldugu halde
sen görmezden geldıkçe o devam edecektır.
neden inanmak istemedın kı? resmen aldatılıyorsun

Bence bu kız resmen nişanlıma bir şekilde kendini beğendirmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum? Kızdan anında nefret ettim, sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor.
peki ya nişanlınız? nişanlı olmasına ramen o saatte kıza yazıyor. arkadaş arkadaşla genellikle gece 3 te 4 te yazışmaz. suçu sadece nişanlınızda arayın.

O nasıl bir hobi ya. İlk defa duydum arkadaşım sevgilin de yaptığının doğru olmadığını biliyor onun için telefonunu saklıyor. Yeme bu numaraları. Güven de üç yıla beş yıla bakmaz. Nişanlın hiç Tekin biri değil. Beraber olmaya devam edeceksen içinin içini yemesine hazır ıl. Zaten affedersen de nasıl olsa gitmiyor diye daha fenalarını yapar. Kafe ev sinema hobilerine falan geçer.

uslubunuza dikkat edin terbiyesizlik yapacaksanız gidin başka yerde yapın. Senin de başına gelir bir gün, ortada verilen bir taviz yok ilk defa olduğunu belirttim zaten . seviyene inmeyeceğim.

Sizin yaptıklarınızı yapmayacağımdan başıma gelmez, umutlanmanız yersiz. O dedi diye başkalarıyla konuşmamak, o gitme dedi diye kendini kısıtlamak tavizdir işte, şimdi intikam için de kurs basacak değilsiniz. Terbiyesizliği yapan da ele talkını verip kendi salkımı yutan nişanlınız öfkenizi doğru yere yöneltin ki, bir daha sizin de başınıza gelmesin.

Çok haklısınız. Bir erkekle bir kadın 4 te ne konuşabilir. Uzun uzun konuşmamışlar ama kız yarın erken kalkcam diyo sonra konuşmaya devam ediyolar biraz nişanlım hadi uyu yarın erken kalkacakmışsın diyor. Şuna bakar mısınız saçmalığa süt ısıtıp götürmediği kalmış bi. Sence ne yapmalıyım. beni çok sevdiğini biliyorum ama bunu yapma nedeni aldatmak kızla bişi yaşamak vs değil. Kızın ona yazdığına inanma istemiyor öyle biri değil diyip duruyo

İyi de neden kiza kin kustunuz onu anlamadim?? Burada da bazilari nedense erkekten cok kadinda suc buluyor. "Kizdan nefret ettim, Sevgilisi olmasina ragmen nisanlima yaziyor" demissiniz ama sizin sevgiliniz sizinle nisanli olmasina ragmen o kiza yaziyor. Asil sorun nisanlinizda. Hatta kiza sevgilim yok bile demis olabilir.

Hobisi kız değil yanlış anlaşılmasın. Ordan bi kız sadece ama o kızla iletişimi kesmesi için hobisini sonlandırması gerek hobim de hobim diyor. bugün tekrar konuştuklarını görünce ağlama krizine girdim. Seni görmek istemiyorum dedim. Yarın aynı yerdee sınavımız var karşılaşıcaz ama inanın görmek istemiyorum. 5 yıldır bir kere kavga bile etmedik bu yaptığına inanamıyorum

Ap açık kandırılıyorsunuz sizin için en iyi intikam Nişanı atmak olur heralde, belki geçici bi süre için ara vermek isteyebilirsiniz.
Töbe yarabbim böyle hobide ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…