Telefonu saklamasının nedeni ortaya çıktı böyle hobi olmaz olsun

Siz kendinizi kandirmaya devam edin.Siz nisanlinizin yaptığı şeyi kabullenmek istemediğiniz için boylesiniz. Peki bir daha nasıl guveneceksiniz? İçinizde hep bir şüphe olmayacak mi? Hakkınızda hayirlisi.

Bir benzeri başıma geldi
Şimdi sevgililer
Başka cümlem yok.

sen bir etkinliğe bile gitme dedi diye gitme erkenden uyu anası gibi kaldırmalar falan kaldı ki kocaman adam kendi uyansın ama ona gelince hobi. ne çok ödün veriliyor şu erkeklere sonra da arkasını topla toplayabilirsen..

Sana kendimden ornek vereyim
Sevgilimden ayrildiktan 6ay sonra ortak bi arkadas sayesinde esimle tanistim. Duygusal bosluk ve can sıkıntısı vardi icimde. Esim de cok muhabbetli,konuskan,arkadas canlisidir ki hala oyledir. Neyse, onla sohbet etmek beni mutlu ediyordu. Abartmiyorum gece 3_4 e kadar telde geyik muhabbeti yapardik, gulemezdim bile evde rahatca bizimkiler noluo derse diye. neyse sonra esim dedi ki senden hoslaniyorum,benimle sevgili olur musun. Sacmalama dedim,sevgilimden yeni ayrildim yeni bi iliskiye hazir degilim,seni umitlendirmek istemem ben muhabbetini sevdim sadece dedim. Kizim iyi de madem hoslanmiyorsun,beni sevmiyorsun ne diye gece 3_4 de telefonuma cevap veriyorsun, benim yuzumden uykusuz kaliyorsun dedi,birde ayda 300 tl ye yakin fatura oduyoruz dedi.. delimiyiz biz.. dedim oyle diyorsan konusmayiz birdaha olur biter,cok mu dert dedim.. sonra o aramaya devam etti, bi kackere daha soyledi. onu tanidikca da sevmeye basladim ve 2 yil sonra da evlendik nihayet

Demem o ki gece 3_4 saf duygular besleyen insanin işi degilmis,ben iyi niyetli olsam da sonuc oyle olmuyormus. Ha biz bekar insanlardik,konusmamiz kadar dogal birsey yoktu.
Ayrica aldatmak, illa birine el surmek, onla yatmak degildir ki. Gozle bakip iç gecirmek bile aldatmadir. Yani kandirmaktir. Vakti varsa senle konussun o zmn. Bence birinin ondan hoslandigini bilmesi ona heyecan katmis gibi ve konusmayi da kesmek istemiyor, ego tatmini mi desem bilemedim..
Ama bence temkinli ol ve kesin bir dille konus derim.
Ayni sey basima gelse cok kizarim,ki yaptim da. Esimin 10 a yakin arkadasini cikardim face den,telefonundan sildim. Tum sifreleri de ben de. Ha yapacak adam herturlu yapar o da ayri konu ama ola ki gorursem,sahit olursam da beni tanidigi gune pisman ederim onu

Son düzenleme:
Ben inanmadim.bu konuda da erkeklere kesinlikle inanmam. İntikam mi alırsınız oturup konusurmusunuz bilemiyorum ama gecenin bi yarısı konuşmaları çok sinir bozucu.sizİ uzmek istemem ama ayrıca ne hobisi bi salak saçma konuşmuş sanki.benim eski sozlum de bu olayı birebir yaşattı bana.gerek oldu yalanlar söyledi .o yüzdensizi cçok iyi anlıyorum

Kusura bakma da kiza sinir oldum kiza bakin ya diyorsunuz ya buna musade eden nisanliniz ne oluyor bu durumda aaaa hobi edinmisti o dimi evet belli hhobisi siz erken kalkicak diye kiyamazken adam 3lerde 4lerde kizla konusmus daha ne oldugu belli yani. Evet insanin sosyal cevreden arkaasi olur usturuplu saatlerde gerek dogrultusunda konusulur ama 3lerde 4lerde degil. Hata sizin nicin hayatinizi onun cevresinde donduruyorsunuz. Bende hobi edinecegim sosyal hayat edinecegim diyin bakim noluyor. Kimse senden onemli degil canim yaz bunu bi yere

Konuşma o kızla dediğimde de benim hobim diyip duruyor.bana tamam haklısın dedi ertesi gün baktım hala konuşuyor. Delircem. Sinir oluyorum. Nişanı atıcam galiba.

O kadın sevgilisi varken nişanlınla konuştu diye sinir oldun da nişanlısı varken gecenin 3 ünde bi kızla konuşan nişanlına kızmadın mı. Yahu hırsızın hiç mi suçu yok :)))

Hay Allahım ya daha nişanlıyken verin bu kadar tavizi sonra yok ders vericem yok barıştım bravo sonra evlenince de aldatıldım ama çok seviyorum adam sana baştan karaterini belli ediyor bide sende o dedi diye etkinliklere bile katılmıyorusn Aferin sana madalya takmış hobi madalyası

Hobi derken....bu heriflerin piskinligi beni oldurecek

çok mutlu ol tatlım,aynen başımdan geçti,ama benım hıkaye senın gibi bitmedi :)ve kesinlikle herşeyi elinde olsun,yapacaksada yapsın,katılıyorum,

okuduklarım gerçek mi şuan da... sen aldatılıyosun hatta nişanlın bunu değil sana kendine bile itiraf edemiyor farkında mısın. yaptığı yanlışın neresinden tutuyım diye çırpınışlar da. iş arkadaşı olsa iş ile ilgili konuşsalar hadi bir nebze... hobi değil mi bu nişanlın var senin paylaşacağın orda. 3. şahısın hobin de ne işi var yaa.. sen şu an gözlerine perdeyi indirmiş açmıcam diye de çırpınıyosun. en başta sen kendini aldatıyosun.... bence bir an önce silkelenn....

sen dikkatlı ol hiç kimse gece 0 saatte kalkıpta normal bir arkadaşla konuşmaz heleki nişanlı bir adam bunu yaparsa altında başka bişey ararım

kıza değil de nişanlınıza kızın siz.
konuşmayın dediğiniz halde halen daha neden konuşuyor?

Konuşma o kızla dediğimde de benim hobim diyip duruyor.bana tamam haklısın dedi ertesi gün baktım hala konuşuyor. Delircem. Sinir oluyorum. Nişanı atıcam galiba.
Iyide mesajlari falanda silmiyo ogrendigini bildigi halde yani telefondab bu da ilgincmis piskin piskib

- kızın biri 3-4 gibi nişanlınla mesajlaşıyor. ama nişanlının niyeti iyi. kız kötü. iyi de o zaman neden nişanlına küstün, kıza küsseydin ya .
-ileride aldatılsan kesin kadın ayarttı olur. adam masum melek...
-ortada hobi var. en çok onu merak ettim. ne hobisi o.

anlayan varsa bir el atsın bana

İntikam almak yerine yaptığının saçma oldugunu anlatın o kızı silsin ölüm mü sonu yılların dostluğu değil ki bu resmen flört başlangıcı gece 3 ten bahsediyorsunuz

Evet evet senş çok seviyor o yüzden üzüldüğün halde mesaja tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…