Telefonu saklamasının nedeni ortaya çıktı böyle hobi olmaz olsun

Sen boyle bisey yapsan ne amaçla yapardin önce bunu bi düşün. Nisanlini kizdirmamak yada üzmemek için sen erkekli ortamlara bile girmiyomuşsun onunda senden biraz cekinmesi gerekmez mi ? Bence erkek arkadaşınız duygusal manada bişeyler hissediyo büyük ihtimalle yoksa siz yakaladıktan sonra silip atardı çoktan. Kızda zaten karaktersiz belli böyleleri icin sevgiliden ayrılmak zor olmasa gerek. Hiç düşünme daha iyilerine layiksin seni çok üzer daha böyle giderse

sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor.

Ee nisanlin da nisanli olmasina ragmen kizla konusuyor ne fark var ??
Niye kizi sucluyorsun ki nisanlin cevap vermese, bana mesaj atma (hem de gece yarisi!!!) dese zorla mi atacak? suçu nisanlinda aramalisin öncelikle. Nisanlin ile ciddi bi sekilde konuş ama yine anlamazsa uyma onun gibi isteklere ve benzer davran . O zaman anlar heralde.

O istemiyor diye ben fakultede kimseyle konusmuyorum cok erkekli ortamlarda bulunmuyorum demissiniz. Bu kadar kisitlanmak cok yanlis geliyor bana bi daha ne zaman bu yaslarda olacaksiniz? Siz ustune gittikce kiz daha cok kiymete biner sizde takmiyor gibi rahat davranin sizde hobiler edinin.

Kendini güzel kandırıyorsun. Bi kız asılacak adama açık açık, bizim türk erkeğimiz de anlamıycak:) hem de gece yarısı 3-4 de muhabete dalcaklar,yine anlamıycak.

Çok iyi dostu ya da ders,iş vb. Gibi acil bi mevzu olmadıkça gece yarısı konuşma normal bi anlam ifade etmez. Kız ne kadar asılıyosa, nişanlın da o kadar çanak tutuyo..

Kendini güzel kandırıyorsun. Bi kız asılacak adama açık açık, bizim türk erkeğimiz de anlamıycak:) hem de gece yarısı 3-4 de muhabete dalcaklar,yine anlamıycak.

Çok iyi dostu ya da ders,iş vb. Gibi acil bi mevzu olmadıkça gece yarısı konuşma normal bi anlam ifade etmez. Kız ne kadar asılıyosa, nişanlın da o kadar çanak tutuyo..
nişanlım türk erkeği değil

Nişanlıni baştan çıkarmaya çalışan sevgilili kız kötü nişanlısı olan ama o saatte bi kızla konuşan nisanlili adamın hiç suçu yok

Oldu o zaman ben kaçayim mantığa gel.

bu konu sayesinde li ve lı eklerinden de sinir geldi :KK53:

nette olan hobının ne oldugunu bılen var mı?neymıs bu net ortamındakı gece hobisi?
konu sahıbı de konu actı
kendıyle celısıyor hatun. kac kısı hobının ne oldugunu sordu ama hala bilen yok.
ne uzerıne bu hobı?

Yahu niye millete kiziyorsun ki ? Kizman gereken nisanlin. Ona sinir olmssun, burda sinirini yardimci olmaya calisanlardan cikariyorsun. Nisanlini savunup laf soyletmeyeceksen niye konu actin. Nisanlin da sutten cikmis ak kasik degil. Bahsettigin kizdan kesinlikle bir farki yok.

konu sahibi fazla agresif .konuyu açarken sdc "sevgilisi olan kıza" laf söylüceğimizi düşündü sanırım.Gecenin 3ünde 4 ünde konuşuyorsa bir kişi hiç masum değildir kim öylesine biriyle gece uyumak yerine konuşur ki gündüzler çuvala mı girdi

X