Telefonu saklamasının nedeni ortaya çıktı böyle hobi olmaz olsun

boyle hobiyi de ilk duyuyorum :) kizda da hata var elbette ama hatanin buyugu nisanlinizin. yazip karsilik verirse illa ki bi muhabbet ortami olusacaktir. guven iliskinin temelini olusturuyor,boyle devam ederse bugun olmasa yarin biter daha fazla uzulursunuz

nişanlınız kıza yüz vermemiş olsa bile, belli ki kızın bu ilgisi hoşuna gitmiş...
bir yandan ben nişanlıyım yapamam hissi, bir yandan da ilgi görmek hoşuna gidiyor.

başka ne açıklaması olabilir gece yarısı mesajlaşmanın... kim uykusundan feragat eder gecenin kör vaktinde?
ne için yani ?

evet kız da size göre arsız olabilir, askıntı tiplerden olabilir..
böyle insanlar var, ne ilk ne son...

ama çözüm kızdan değil nişanlınızdan geçiyor.

bunun kabul edilebilir bir şey olmadığını anlatmanız gerek diyeceğim ama önce sizin bunu anlamanız gerekir...

her şeyin hayırlısı :KK51:

anam, linguistigi hobi olarak gorenler de mi var... linguistigin hangi alaninda ne gibi bir hobi kursu bu? cok ilgimi cekti! nisanlinizin ve kizin mesajlasmalarindan anladiginiz kadariyla bir anlatin ne olur.

bir de ne kadar yabanci nisanliniz? mesela fransiz erkekleri kiskanc miskanc olmaz, amerikalilar da... belki balkan ulkeleri?

Şimdi konu "gecenin 3'ü 4'ü demeden nişanlıma bir kız sürekli mesaj atıyor, nişanlım cevap vermediği halde kız hala inatla muhabbet etmeye çalışıyor" falan şeklinde olsaydı derdim ki kız suçlu. Ama ortada böyle bir durum yok, gayet karşılıklı yapılan bir sohbet var. Üstelik siz nişanlınızı uyuyor sanarken, sabaha karşı başka bir kızla konuşmuş, size uyuyorum diye yalan söylemiş. Bu durumda en büyük suç, kabul etmeseniz de nişanlınızda.

Mesela benim de okuldan şuradan buradan gece yarısına kadar mesajlaştığım normal erkek arkadaşlarım olabiliyor. Özellikle yaz ayındaysak ve tatilse geç saatlere kadar oturuyorsak konu konuyu açıyor bir bakmışız gece 2 olmuş falan. Bir kere bu çocukların kız arkadaşı olsa ben zaten daha dikkatli davranır, o saatlerde konuşmam ama hadi ben dikkatsiz davranıp konuşuyor olsam bile karşımdan o soğukluğu aldığım anda daha da tek kelime yazmam huzursuzluk verdiğimi düşünerek. Bir de şöyle bir ayrıntı var ki sabaha kadar konuşabilecek kadar yakın olduğu arkadaşının adını dahi bilmiyordunuz ve telefonu elinize aldığınızda o kişinin varlığını öğrendiniz. Sizce bu normal mi ki ?

Çok haklısınız. Bir erkekle bir kadın 4 te ne konuşabilir. Uzun uzun konuşmamışlar ama kız yarın erken kalkcam diyo sonra konuşmaya devam ediyolar biraz nişanlım hadi uyu yarın erken kalkacakmışsın diyor. Şuna bakar mısınız saçmalığa süt ısıtıp götürmediği kalmış bi. Sence ne yapmalıyım. beni çok sevdiğini biliyorum ama bunu yapma nedeni aldatmak kızla bişi yaşamak vs değil. Kızın ona yazdığına inanma istemiyor öyle biri değil diyip duruyo
Kıza ilgisi olmasa o saatte neden muhabbet etsin kusura bakma ama çok safsin senin yerinde olsam Allah korusun yikilirim yüzüne de bakmam bi daha mantıklı düşün hiçbir zaman da bi erkeğe yüzde yüz güvenme ben evliyim eşimle iyiyiz çok şükür ama kesinlikle aldatmaz demem hiçbir zaman

Merhaba arkadaşlar. Nişanlımın telefonunu elime aldığımda elimden hemen çekip kaçırdı.Zorlayınca adını ilk defa duyduğum bir kızın ismi vardı whatsappde.Girdim okudum ve hayal kırıklığına uğradım. Sabahları erken kalkmak zorunda diye her gece 11 de uyumama rağmen gece 3te 4te kızla konuşmuş.internet üzerinden bir hobi kursuna yazılmış ve ordanmış bu kızda. Kız nişanlıma " yarın yeğenlerimi okuldan alcam, böyle bir ablamız var diye hava atacaklarnış çocuk işte" falan yazmış. nişanlıma bir sürü soru sormuş. Önceden başka yerlerden de konuşmuşlar ki nişanlım sevgilisi var onun yanlış anlıyosun falan dedi. Bence bu kız resmen nişanlıma bir şekilde kendini beğendirmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum? Kızdan anında nefret ettim, sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor. Yıllardır beraberiz daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı hala o kızın iyi niyetli olduğunu iddia edip duruyor. Bu mesajlardan sonra affettim bugün baktım benim yanımdayken bile o kızın yazdıklarına cevap vermiş. Sinirden ağlıyorum saatlerdir. Ben fakülteden bi tane erkekle bile konuşmuyorum.okulda etkinlik olunca çok erkek varsa gitme falan diyor. Ondan intikam almak ve bir ders vermek istiyorum. Lütfen yardım edin.onunla hiç konuşmak istemiyoum kendimi kerizmiş gibi hissediyorum
Merhaba arkadaşım gerçekten sinir bozucu bir durum kendini kötü hissetmen çok normal Ama bence intikam gibi bişeye asla girme hem sonradan pişman olma olasılığın yüksek hemde sende aynı şeyi yaptın mevzusuna getirip haklı duruma düşürme nişanlıni böle şeylerde intikam olmaz bence ama sen farkında olmadan ters yaptıkça ister istemez onu sıkıp kızla konuşmaya itersin şimdi sadece ihtiyacın olan şey biraz zaman suan sınırlı olduğun için herşeyi kötüye yorma olasılığın çok yüksek kendini toparladigin zaman ve iyice düşündüğün eğer güvenip devam edebilirim diyosan mevzuyu uzatmak sadece sizi yıpratir ama yok artık olmaz diosan hep kuskuyla yaşamak kötü ama bi düşün ilk defa diyosun daha önceki şeylerde hiç böle bişeyle karşılaşmadiysan bi anda devri bi hareket nekadar ise yarar bence nişanlinla ciddi bi şekilde önce ne hissettiğini anlatarak bunun kiskanmainda dışında bi güven durumu olduğunu seni çok yiprattigini senin onu üzme mek için fedakarlık yapabildiği ve aynısı ondan beklediğini anlat biraz bekle kardeşim fevri kara verme bence biraz uzun oldu galiba kusura bakma ama inşiallah biraz yardimci olmusumdur:)

Ya
Benim nişanlım kıza yanlış anlaşılacak bir şey yasmamış kız da sevgilisi olmasına rağmen buna sürekli asılıyo gibi konuşmuş. nişanlım onlara cevap vermemiş ama diğer hobileri hakkındaki konularda gayet gülücükler koya koya yazışmış. Hala o kız öyle biri değil diyo
açıklama yapıyorsun ben de bayanim kendimi senin yerine koyuyorum yanlış anlama kızma da içerik ne olursa olsun hiç önemi yok benim nişanlım gece gece bi kızla mesajlasiyorsa varya pişman ederim onu pişman o yüzüğü bi kere suratına firlatir atarım sonra bakarım gerçekten üzülüyor mu pesimden geliyor mu Afedersin köpek gibi pişman mi.eğer öyleyse belkibi şans

Yaşın çok genç heralde eşinin resmini profil yapıyor aldatıyor adam , nişanlı olduğunu bilse ne olur bilmese ne olur, aldatmanın ne olduğunu bence bir araştır.

çoğunluk yanlış anladı. Aldatılmak yok nişanlım kızı arkadaş olarak görüyor. Ama kız ona sürekli kendini beğendirmeye ilgisini çekmeye çalışıyor. Nişanlım o böyle şeyler yazdığında cevap yazmamış ama kurs hakkında konuşmuş. burda nişanlımla ilgili kısım gece 4te konuşması ve beni uyuyorum diye kandırması. Aldatmak çok ileri bir boyut. Bekara karı boşamak kolay demişler biriyle aldatmak istese o şekilde konuşmaz ya da sürekli beni anlatmas hatta bu olaydan öncenbeni kursa yazdırmış amacı aldatmakbolsa böyle bir şey yapmaz sorun o kızın arkadaş canlısı biri olduğunu sanması
Arkadasca yaklasmak normal geliyorsa sizi neden arkadaslarinizdan kiskaniyor? Sizde karsi cinsten biriyle arkadaslik edebilirsiniz pekala!

uslubunuza dikkat edin terbiyesizlik yapacaksanız gidin başka yerde yapın. Senin de başına gelir bir gün, ortada verilen bir taviz yok ilk defa olduğunu belirttim zaten . seviyene inmeyeceğim.

Adam sana erkeklerin çok oldugu faaliyete bile yollayamazken, senin yaninda baska kiza mesaj yollamasi taviz vermek degilse, nedir? :KK14:

Safkelebek üyesinin seviyesinden sorun göremiyorum. Asil seviyesizligi nisanlin yapiyor ve bal gibi onun seviyesine inmisin. Adam sana zerre kadar deger vermiyor ve açik açik seni aldatiyor ve sen sadece intikam plani yapmak istiyorsun. Ne yapacaksin? Baska erkekler ile saat 3e, 4e kadarmi konusacaksin? Eee tamam oldu, eline ne geçeçek? En fazla nisanlin, senin yapamadigini yapacak, senden ayrilip, üstüne herkese senin dedikodunu yapar, onu aldattigini felan anlatir..

Hayir yani yasin 17-18 olmus olsa neyse, evlenecegin adama karsi intikam plani nedir allasen? Ayrilmak en iyisi degilmidir zaten?

uyduğunu soyleyip gecenin köründe kizlarla konusmasi aldatmak degil de ne sizce? Kusura bakmayın nisanliniz sizi aldatmis, çok net bu görmemek için kör olmak lazım. Aşkın gozu bu kadar da kör olamaz.

X