Telefonu saklamasının nedeni ortaya çıktı böyle hobi olmaz olsun

bu mesajlaştığı kızın yerindeydim bir zamanlar.
ve adamın nişanlı olduğundan haberim yoktu.

sonradan facebooktan gördüm (facebook kullanmıyorum).
sevgilisiyle kahve içtiği ve fotoğraf koyduğu günün gecesi bana beni deli gibi arzuladığını yazmış.
nişanlandığı günün gecesi sabaha kadar benle sohbet etmiş.
her fırsatta beni aradı, sordu, hayranlığını dile getirdi, görüşmek için çabaladı vs.
hayatının en büyük pişmanlığı olacağımı yazmıştı bir kez. o ne demek dedim. meğerse adam emin olmadığı, çekici bulmadığı biriyle nişanlandığı ve benimle sevgililik yaşayamadığı için pişman...
allahtan bütün mesajları duruyordu, yoksa kendimi şizofren sanacaktım. asdfghjklş

neyse...
o nişanlısı durumu bilse ve benle konuşsa o kıza şunu derdim: "bu adamdan ayrıl. seni değil beni arzuluyor. seni gerçekten sevse gözü beni görmezdi"

Merhaba arkadaşlar. Nişanlımın telefonunu elime aldığımda elimden hemen çekip kaçırdı.Zorlayınca adını ilk defa duyduğum bir kızın ismi vardı whatsappde.Girdim okudum ve hayal kırıklığına uğradım. Sabahları erken kalkmak zorunda diye her gece 11 de uyumama rağmen gece 3te 4te kızla konuşmuş.internet üzerinden bir hobi kursuna yazılmış ve ordanmış bu kızda. Kız nişanlıma " yarın yeğenlerimi okuldan alcam, böyle bir ablamız var diye hava atacaklarnış çocuk işte" falan yazmış. nişanlıma bir sürü soru sormuş. Önceden başka yerlerden de konuşmuşlar ki nişanlım sevgilisi var onun yanlış anlıyosun falan dedi. Bence bu kız resmen nişanlıma bir şekilde kendini beğendirmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum? Kızdan anında nefret ettim, sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor. Yıllardır beraberiz daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı hala o kızın iyi niyetli olduğunu iddia edip duruyor. Bu mesajlardan sonra affettim bugün baktım benim yanımdayken bile o kızın yazdıklarına cevap vermiş. Sinirden ağlıyorum saatlerdir. Ben fakülteden bi tane erkekle bile konuşmuyorum.okulda etkinlik olunca çok erkek varsa gitme falan diyor. Ondan intikam almak ve bir ders vermek istiyorum. Lütfen yardım edin.onunla hiç konuşmak istemiyoum kendimi kerizmiş gibi hissediyorum
Hee yanbi suç kızda öyle mi? Sevgilisi değil kocası olsun isterse.Senin nişanlın bu kızla yazışıyor mu yazışıyor.Ne hobisi yaa?Ver tavizi,affet bağışla kızı suçla devam et sen.

X