Telefonu saklamasının nedeni ortaya çıktı böyle hobi olmaz olsun

Sanırım forumda konuyu doğru anlayan tek kişi sensin.teşekkürler.herkes aldatmak diyor ama aldatmak falan yok ortada kız da benden haberdar

Erkeklerin bu konuda net olmasına kesinlikle katılıyorum. Misilleme yapıp ekran görüntüsü mü atsam acaba diye düşünüyorum şuan ama çok ağır kaçar mı acaba

Ya evlendikten sonrada aynı hobilerine devam ederse yada hobileri başka yönlere giderse bide öyle düşün. Geç saatlerde isterse bayan evli olsun mesajlaşma olmaz bunun Savunması da hobim benim diye geçiştirilemez bence nişana güvenip sizi garantide görüyor kafasına göre takılıyor belki daha önceden de böyle hobileri vardı bilmiyordunuz. Bence iyi düşünün

uslubunuza dikkat edin terbiyesizlik yapacaksanız gidin başka yerde yapın. Senin de başına gelir bir gün, ortada verilen bir taviz yok ilk defa olduğunu belirttim zaten . seviyene inmeyeceğim.

O kadar kanıksamışsınız ki durumunuzu taviz derken kastedilenin nişanlınızın başka kızlara olan ilgisiyle alakalı olduğunu düşünüyorsunuz. Taviz sizin aynı ortamda bulunduğunuz insanların %50sini yok sayıp onlarla iletişime geçememeniz. Sırf ortamda fazla erkek var diye etkinliklere katılamamanız.

Canım dediğin gibiyse o zaman erkek arkadaşın gerçekten seni seviyor olabilir ama bir yandan da biri tarafından ilgi görmek beğenilmek hoşuna gitmiş olmalı ki kızı da başından atmıyor.cunku yanlış yapmadım diye düşünse telefonu saklamazdi.sanirim sadece egosunu tatmin edici bi durum diye konuşmaya devam ediyo:/

Sanırım forumda konuyu doğru anlayan tek kişi sensin.teşekkürler.herkes aldatmak diyor ama aldatmak falan yok ortada kız da benden haberdar
Diyorum ya bunların 7 8 tanesiyle ugrastim ben. Aralarinda "sevgilin bana aşıktı ben yüz vermeyince sana geldi" diyebilecek kapasitede olan bile vardi düşün. O yuzden bahsettiginiz insani taniyorum resmen kizin sonraki hamlesini bile tahmin edebiliyorum.
Arkadaşlar gece 4 olayina takılmışlar ve o kadar cok aldatilma vakasi var ki bdv de, o yuzden biraz da.

Senin konun nezdinde yine yeniden bir kez daha söylüyorum isteyen kabul eder istemeyen etmez ama er geç görür: bir erkek sizi kısıtlıyorsa ,erkek çoksa gitme demek gibi, fakülteden bir tane bile erkek arkadaş edinmemek gibi, onu giyme buraya bakma bununla görüşme işine çok giriyosa kişiliğinizi bastırmaya çalışıyorsa mutlaka ve mutlaka kendisi bi iş karıştırıyodur

sen okulda kimseyle görüşme ama ben sabaha karşı başka kızlarla konuşayım sen hiçbir etkinliğe katılma ot gibi yasa ama ben hobi kisvesinde kızlarla lak lak edeyim

kişi işi kendinden bilir

Etkinliklere katılmıyorum yazmış mıyım orda önce yazdığımı doğru okuyun etkinliklere gitme diyor dedimm

Siz bu konuyu galiba nisanlinizi savunmak icin acmissiniz.. Biz babamiza bile guvenmiyorken siz gecenin 5inde hayatinizda ismini hic duymadiginiz bir kizla size uyuyorum deyip konusan nisanliniza nasil guveniyorsunuz? E madem hala guveniyorsunuz buyrun devam edin iliskinizi kendi aranizda yasayin gelen yorumlari kaldiramiyorsaniz konu acmayin cok acayip :))) siz bu saflikla yatakta bassaniz o oyle biri degil dersiniz benden soylemesi :) cocuk resmen cilvelesmis elin kiziyla hahahah ne bu genislik rahatlik

Sen nasil konismuyosan onunda konusmamasi lazim ne demek ya iyi niyetli kiz falan.iyi niyetli bir kiz olsa gece yarisi seninkiyle degil kendi sevgilisiyle yazisir.bence biseyler hissesiyo bu kiz seninkine karsi

iyide sabaha karşı yazışmak başlı başına yanlış anlaşılacak bişey ki zaten, neden uykusundan feragat eder insan ben gece oğlum uyanınca bile pfffff diyip kalkıyorum

Hayır sen bu durumda bile yanlış bişey yapmamış diyosun peki sen erkeklerin çok olduğu etkinliğe katılsan ne yanlış yapacaksın da adam seni kısıtlıyo

cunku yanlış yapmadım diye düşünse telefonu saklamazdi.

Bu düşüncenize katılıyorum. Ayrıca konu sahibi asilma olarak nitelendirdiği mesajlara nişanlısının cevap vermediğini belirtmiş ki burdan da nişanlının da birşeylerin farkında olduğunu ama iletişimi devam ettirdiğini anlıyoruz. Ama konu sahibi ısrarla kızdan nefret ediyor.

Yanlış anlamayın nişanlınız kötü niyetlidir demiyorum ama karşılıklı bir eylemde sadece kadının suclanmasini anlayamıyorum.

madem hersey normal kız arkadaşı neden gizlice yazışıyo senden neden telefon saklıyor hersey doğalsa sana desin canım sen uyu biz x ile 3 4 arası hobi konuşcaz diye

hobi ne çok merak ettim ahşap boyama falan mı

Sadece kadını suçlamıyorum nişanlımı da görmek bile istemiyorum artık defalarca yazdım bunu da

Ne hobisi bu neden gizliyorsun ne hobisiyse söyle... O da savunulamayacak birsey galiba... Ondan... Neyse... Adam bulduğu ilk fırsatta o kızla seni aldatacak zaten kız yollu baksana nişanlı adamı kabul ediyor... Eee bu durumda sende kk da demişlerdi dersinn

canım gece yarısı yazışmalar olunca kimse nişanlına iyi niyetli yaklaşmaz tabi ki. ayrıca kız sizin nişanlı olduğunuzu biliyordur. aklını karıştırmaya çalışıyor nişanlın buna çanak tutuyor bir de kız kötü niyetli değil sevgilisi var diyor onu sana savunuyor senin uyarmana rağmen yazışıyor sevgili olan kız gece yarı ne konuşur elin nişanlı adamıyla. ikisi de seviyesiz açıkçası lütfen kusura bakma

Türkiyede olan bir şey değil anlatsam da anlaşılmayacağı için yazma gereği duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…