taviz var ortada(susamadim) senin fakulteden hic bi erkekle konusmamamn etkinliklere gitme demesi ve seninde dinlemen vermis oldugun tavizi gosterir. bi bayanla bi erkek gece 3-4 te ne konusur allahaskina yani biraz mantik!konu burda kizin sevgilisi olmasi olmamasi hatta evli cocuklu olup olmamasi bile degil. nisanlinin "hobi" diye gece yarisi bi kizla konusmasi. intikam sacma bi dusunce. isin zor. hic guven vermiyouslubunuza dikkat edin terbiyesizlik yapacaksanız gidin başka yerde yapın. Senin de başına gelir bir gün, ortada verilen bir taviz yok ilk defa olduğunu belirttim zaten . seviyene inmeyeceğim.
Ne alaka ya, konuşmasın engellesin, nişanlım hoşlanmıyor desin. Bahane arıyor seninkiHobisi kız değil yanlış anlaşılmasın. Ordan bi kız sadece ama o kızla iletişimi kesmesi için hobisini sonlandırması gerek hobim de hobim diyor. bugün tekrar konuştuklarını görünce ağlama krizine girdim. Seni görmek istemiyorum dedim. Yarın aynı yerdee sınavımız var karşılaşıcaz ama inanın görmek istemiyorum. 5 yıldır bir kere kavga bile etmedik bu yaptığına inanamıyorum
Pardon ama, senin nisanlin gecenin 3 unde 4 unde kiza yazarken bekar miydi? Kizin sevgilisi varsa, senin nisanlinin da nisanlisi var. Fakultede bir erkekle bile konusmamakla ne elde ettin cok merak ediyorum.Merhaba arkadaşlar. Nişanlımın telefonunu elime aldığımda elimden hemen çekip kaçırdı.Zorlayınca adını ilk defa duyduğum bir kızın ismi vardı whatsappde.Girdim okudum ve hayal kırıklığına uğradım. Sabahları erken kalkmak zorunda diye her gece 11 de uyumama rağmen gece 3te 4te kızla konuşmuş.internet üzerinden bir hobi kursuna yazılmış ve ordanmış bu kızda. Kız nişanlıma " yarın yeğenlerimi okuldan alcam, böyle bir ablamız var diye hava atacaklarnış çocuk işte" falan yazmış. nişanlıma bir sürü soru sormuş. Önceden başka yerlerden de konuşmuşlar ki nişanlım sevgilisi var onun yanlış anlıyosun falan dedi. Bence bu kız resmen nişanlıma bir şekilde kendini beğendirmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum? Kızdan anında nefret ettim, sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor. Yıllardır beraberiz daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı hala o kızın iyi niyetli olduğunu iddia edip duruyor. Bu mesajlardan sonra affettim bugün baktım benim yanımdayken bile o kızın yazdıklarına cevap vermiş. Sinirden ağlıyorum saatlerdir. Ben fakülteden bi tane erkekle bile konuşmuyorum.okulda etkinlik olunca çok erkek varsa gitme falan diyor. Ondan intikam almak ve bir ders vermek istiyorum. Lütfen yardım edin.onunla hiç konuşmak istemiyoum kendimi kerizmiş gibi hissediyorum
kızda suç yokMerhaba arkadaşlar. Nişanlımın telefonunu elime aldığımda elimden hemen çekip kaçırdı.Zorlayınca adını ilk defa duyduğum bir kızın ismi vardı whatsappde.Girdim okudum ve hayal kırıklığına uğradım. Sabahları erken kalkmak zorunda diye her gece 11 de uyumama rağmen gece 3te 4te kızla konuşmuş.internet üzerinden bir hobi kursuna yazılmış ve ordanmış bu kızda. Kız nişanlıma " yarın yeğenlerimi okuldan alcam, böyle bir ablamız var diye hava atacaklarnış çocuk işte" falan yazmış. nişanlıma bir sürü soru sormuş. Önceden başka yerlerden de konuşmuşlar ki nişanlım sevgilisi var onun yanlış anlıyosun falan dedi. Bence bu kız resmen nişanlıma bir şekilde kendini beğendirmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum? Kızdan anında nefret ettim, sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor. Yıllardır beraberiz daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı hala o kızın iyi niyetli olduğunu iddia edip duruyor. Bu mesajlardan sonra affettim bugün baktım benim yanımdayken bile o kızın yazdıklarına cevap vermiş. Sinirden ağlıyorum saatlerdir. Ben fakülteden bi tane erkekle bile konuşmuyorum.okulda etkinlik olunca çok erkek varsa gitme falan diyor. Ondan intikam almak ve bir ders vermek istiyorum. Lütfen yardım edin.onunla hiç konuşmak istemiyoum kendimi kerizmiş gibi hissediyorum
Merhaba arkadaşlar. Nişanlımın telefonunu elime aldığımda elimden hemen çekip kaçırdı.Zorlayınca adını ilk defa duyduğum bir kızın ismi vardı whatsappde.Girdim okudum ve hayal kırıklığına uğradım. Sabahları erken kalkmak zorunda diye her gece 11 de uyumama rağmen gece 3te 4te kızla konuşmuş.internet üzerinden bir hobi kursuna yazılmış ve ordanmış bu kızda. Kız nişanlıma " yarın yeğenlerimi okuldan alcam, böyle bir ablamız var diye hava atacaklarnış çocuk işte" falan yazmış. nişanlıma bir sürü soru sormuş. Önceden başka yerlerden de konuşmuşlar ki nişanlım sevgilisi var onun yanlış anlıyosun falan dedi. Bence bu kız resmen nişanlıma bir şekilde kendini beğendirmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum? Kızdan anında nefret ettim, sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor. Yıllardır beraberiz daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı hala o kızın iyi niyetli olduğunu iddia edip duruyor. Bu mesajlardan sonra affettim bugün baktım benim yanımdayken bile o kızın yazdıklarına cevap vermiş. Sinirden ağlıyorum saatlerdir. Ben fakülteden bi tane erkekle bile konuşmuyorum.okulda etkinlik olunca çok erkek varsa gitme falan diyor. Ondan intikam almak ve bir ders vermek istiyorum. Lütfen yardım edin.onunla hiç konuşmak istemiyoum kendimi kerizmiş gibi hissediyorum
senin nisanlın bir melek...
kusura bakmayin boyle hobimi olur ileriyi düşünün evlendikten sonra sizi aldatır benim hobim.bu der sizde simdi buna boyun egerseniz ilerde de eğmek zorunda kalırsınız ...kendinizi yipratmadan açık açık konusun nisanlinizla ya hobi deyip arkasına siginmasin baktım olmuyor ayrıl tek çıkışın buMerhaba arkadaşlar. Nişanlımın telefonunu elime aldığımda elimden hemen çekip kaçırdı.Zorlayınca adını ilk defa duyduğum bir kızın ismi vardı whatsappde.Girdim okudum ve hayal kırıklığına uğradım. Sabahları erken kalkmak zorunda diye her gece 11 de uyumama rağmen gece 3te 4te kızla konuşmuş.internet üzerinden bir hobi kursuna yazılmış ve ordanmış bu kızda. Kız nişanlıma " yarın yeğenlerimi okuldan alcam, böyle bir ablamız var diye hava atacaklarnış çocuk işte" falan yazmış. nişanlıma bir sürü soru sormuş. Önceden başka yerlerden de konuşmuşlar ki nişanlım sevgilisi var onun yanlış anlıyosun falan dedi. Bence bu kız resmen nişanlıma bir şekilde kendini beğendirmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum? Kızdan anında nefret ettim, sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor. Yıllardır beraberiz daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı hala o kızın iyi niyetli olduğunu iddia edip duruyor. Bu mesajlardan sonra affettim bugün baktım benim yanımdayken bile o kızın yazdıklarına cevap vermiş. Sinirden ağlıyorum saatlerdir. Ben fakülteden bi tane erkekle bile konuşmuyorum.okulda etkinlik olunca çok erkek varsa gitme falan diyor. Ondan intikam almak ve bir ders vermek istiyorum. Lütfen yardım edin.onunla hiç konuşmak istemiyoum kendimi kerizmiş gibi hissediyorum