Telefonu saklamasının nedeni ortaya çıktı böyle hobi olmaz olsun

uslubunuza dikkat edin terbiyesizlik yapacaksanız gidin başka yerde yapın. Senin de başına gelir bir gün, ortada verilen bir taviz yok ilk defa olduğunu belirttim zaten . seviyene inmeyeceğim.
taviz var ortada(susamadim) senin fakulteden hic bi erkekle konusmamamn etkinliklere gitme demesi ve seninde dinlemen vermis oldugun tavizi gosterir. bi bayanla bi erkek gece 3-4 te ne konusur allahaskina yani biraz mantik!konu burda kizin sevgilisi olmasi olmamasi hatta evli cocuklu olup olmamasi bile degil. nisanlinin "hobi" diye gece yarisi bi kizla konusmasi. intikam sacma bi dusunce. isin zor. hic guven vermiyo

Ne alaka ya, konuşmasın engellesin, nişanlım hoşlanmıyor desin. Bahane arıyor seninki

Pardon ama, senin nisanlin gecenin 3 unde 4 unde kiza yazarken bekar miydi? Kizin sevgilisi varsa, senin nisanlinin da nisanlisi var. Fakultede bir erkekle bile konusmamakla ne elde ettin cok merak ediyorum.

Nisanlin ilgilenip cevap vermese kızın yapisicagi yazicagi filan yok. Yine suçu karşı tarafa yüklemenın verdiği o rahatlik hissi sanırım... kusura bakmayın sorun nisanlinizda ve hala göz göre göre onunla birlikte olmaya devam ettiğiniz içinde sorun sizde. Kızın suçu yok asıl resmen. Liman olanin yanasan teknesi de bol olur. Kıza gelene kadar yani Ohooo...

Yol yakınken dön bence huy edinmis bunun yarını da var evlenip bosanacagina nişan at. Güven sarsıldı mi bi kez o ilişki de yipranir her calan telefona her mesaja bi şüphe doğar içine kendinj boşa yiyip bitirme tabi yine de sen bilirsin.

Ayril.

Baska soze gerek yok. Yok soyle yap boyle yap. Nisanlina tu yaziklar olsun falan demeye gerek yok.

Direkt ayril. Net!!!

Intikam dusuncegine yol yakinken evlenmeden c9luga cocuga karisip aldatilip altldatilip oturmaktansa ayril..aldatmak sadece yatakta yada gorusup bulusup flort ederek olmas adam resmen uyutmus seni baska bi bayanla birseyler paylasmis konusmus sen kadina kizip nefret etcegine seni ayakta uyuttugu icin nisanlina kiz..intikam alinca nolcak guvenin geri mi gelcek bununbi kere yapan geri tekrarlamaz mi diye sor kendine..sen nisanlini hakli cikarmaya kizi suclamaya dunden ragzisin ama gercekci ol kendini kandirma

kızda suç yok
sevgilinde problem farkında mısın

E senin sevgilin niisanlisi olduğu halde başka kizlarla konusuyor ondan niye nefret etmiyorsun?

Nedense nefret edilecek yaninizdakiyken hep karsi taraf suçlu olur.

Bir kizla gecelere sabahlara kadar konuşmak ne zamandan beri "hobi". Cvsine falan hobi bölümüne "kizlarla konuşmak yazacak herhalde.

Allah askina hepsini gectim adam yüzünüze yüzünüze bu benim "hobim" diyecek kadar sizi saf yerine koyuyor ama siz ağlamaktan başka bir şey yapamıyorsunuz? Neden?

Gecenin o saatinde sevgilisi olan bir kizin bi erkekle konusmasindan nefret ettiniz ama gecenin o saatinde nisanli olan bir erkegim baska bir kizla konusmasini affettiniz

Bravo bravo tebrik ediyorum sizi alkisssssss

ikisi de birbirinden pislik ama baş pislik nişanlın, hiç uzatma ayrıl.
bu adamla ömür geçirmek istediğinden emin misin?

kusura bakmayin boyle hobimi olur ileriyi düşünün evlendikten sonra sizi aldatır benim hobim.bu der sizde simdi buna boyun egerseniz ilerde de eğmek zorunda kalırsınız ...kendinizi yipratmadan açık açık konusun nisanlinizla ya hobi deyip arkasına siginmasin baktım olmuyor ayrıl tek çıkışın bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…