Çok komiksin insanların kötü şeyler yaşamasından zevk alan biri gibi yorumunuz buraya yazmayın siz en iyisihadi kıza ana avrat sövelim konunun amacı bu evlenince nasılsa sen çok konu açarsın buraya ben o zaman dahil olayım zira bir müsibet bin nasihattan iyidir
Sadece kadını suçlamıyorum nişanlımı da görmek bile istemiyorum artık defalarca yazdım bunu da
komik olan sensin. şaka gibisinÇok komiksin insanların kötü şeyler yaşamasından zevk alan biri gibi yorumunuz buraya yazmayın siz en iyisi
Türkiyede olan bir şey değil anlatsam da anlaşılmayacağı için yazma gereği duymadım
ama aldatılmıs oldugunu da kabul etmıyor :=) hem nişanlısını görmek ısemıyoro yorumlarinizi kacirmisim, pardon.
sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor.
Arkadaş ağır vaka benden bu kadar... Zaten bi hobiyi bile anlamazuk biz...
nişanlım türk erkeği değilKendini güzel kandırıyorsun. Bi kız asılacak adama açık açık, bizim türk erkeğimiz de anlamıycak:) hem de gece yarısı 3-4 de muhabete dalcaklar,yine anlamıycak.
Çok iyi dostu ya da ders,iş vb. Gibi acil bi mevzu olmadıkça gece yarısı konuşma normal bi anlam ifade etmez. Kız ne kadar asılıyosa, nişanlın da o kadar çanak tutuyo..
nişanlım türk erkeği değil
Linguistik üzerinenette olan hobının ne oldugunu bılen var mı?neymıs bu net ortamındakı gece hobisi?
konu sahıbı de konu actı
kendıyle celısıyor hatun. kac kısı hobının ne oldugunu sordu ama hala bilen yok.
ne uzerıne bu hobı?