- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
nasi basardiniz o bataryayi cikarmayi cunki cikarilmasi baya zor bisey
Son gucuyle asildi esimnasi basardiniz o bataryayi cikarmayi cunki cikarilmasi baya zor bisey
bence onu atın yenı bır telefon alın .
Başınız sağolsun ölmüş telefonunuz..
Zaten tamir edim demiyorm ki. Yani tamir olabilir mi gotursem mi telefoncuya diye sormustumsız bataryann cıkabılırmi cıkamazmı onu bile anlamazken. Bizim burda soyluceklerımızıde hıc anlıcanızı zannetmıyorum :/ bataryanın evın içinde paslancak hali yoktur heralde
Peki pahali mi olur var mi bi fikrinizTelefoncu halleder. Açılır yani.
Zaten tamir edim demiyorm ki. Yani tamir olabilir mi gotursem mi telefoncuya diye sormustum
Orasida oyle de. Yinede cope atmaya kiyamadim rahmetliyiYok canım götürme zaten tamire giren telefondan hayır gelmez
Orasida oyle de. Yinede cope atmaya kiyamadim rahmetliyi
Evet yapsalar bile cok pahali olur demiYapcak bişi yok. paraya kıyarsın busefer de rahmetlıye kıymasan
Eşiniz Hulk mı mübarek maşallah nasıl çıkardı onu oradan ehehe. Yaptırmaya kalksanız da muhtemelen telefonun ederi kadar servis masrafı çıkarırlar -ki bence servise götürseniz bile adamlar yeni telefon almanızı önerir. Yapacak bir şey yok, geçmiş olsun.
Aynen canım kardeşimin telefonun camı kırılmıştı adam 200 istedi . 200 Tl verecene azcık ustune eklıyıp bı telefon alirsım hatta 200 TL ye marka vermitimvermitim android telefon alırsınEvet yapsalar bile cok pahali olur demi
son gucuyle asildi esim. Bi de acaba neden bu kadar yapismis bu buraya diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?