• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ibretlik bir evlilik...

Sen eşinle nasıl tanıştın be internetten mi ben egeliyim o doğulu demişsin yaşıt bile değilsin okumamışsın kaçmışsın hayatına macera mı arıyorsun yani
Bir de habire beni bir gün gene fena dövdü diyip durmuşsun daral geldi be dayağa alışmışsın galiba...
Edit:Çok uzun ya ikidir denedim bitiremedim saçma sapan kadınlık gururu mu yapıyorsun da ben boşamam yalnız diyorsun böyle adama 19'unda kaçmadan önce bir düşünecektin saçma sapan hayatlar ya yeminlen sinirlerim bozuluyor cahil misiniz nesiniz?
İnsanlar hata yapabilir?

Ne kadar Vicdandan yoksun bi yazi bu. Dun yazmissiniz ama smdi gorunce dayanamadiim. Bu cesaret nerden geliyor ben onu anlamıyorum disarda fikirleri dikkate alinmayan insalar burda ayri bi coşuyor sanirim
Emin ol klavye delikanlılığı yapıyorumdur...

Emin ol klavye delikanlılığı yapıyorumdur...
19 yaşındaymış kaçtığında daha çok küçükmüş.
Ailesi de destek olmuyor. Siz olsanız ne yapardınız acaba??
Evet daha büyük yaşta kaçmış olsa, ailesi destek olduğu halde ayrılmamak için diretse haklısınız da, çalışmasına da izin vermiyor ailesi.
Ne maddi ne manevi şekilde destek olmuyorlar. Umarım hatalarını anlarlar.

19 yaşındaymış kaçtığında daha çok küçükmüş.
Ailesi de destek olmuyor. Siz olsanız ne yapardınız acaba??
Evet daha büyük yaşta kaçmış olsa, ailesi destek olduğu halde ayrılmamak için diretse haklısınız da, çalışmasına da izin vermiyor ailesi.
Ne maddi ne manevi şekilde destek olmuyorlar. Umarım hatalarını anlarlar.
Ne yapardım bilmem ama 19'unda taa doğulara bir yere bir adamın yanına kaçmazdım daha mantıklı olurdum zira zaten 19 yaşım çook uzaklarda bir yerlerde değil bilmem anlatabiliyor muyum?
Benim anlamadığım saçma sapan dediğim üyenin boşanmayacağım diye diretmesi açıkçası....

Ne yapardım bilmem ama 19'unda taa doğulara bir yere bir adamın yanına kaçmazdım daha mantıklı olurdum zira zaten 19 yaşım çook uzaklarda bir yerlerde değil bilmem anlatabiliyor muyum?
Benim anlamadığım saçma sapan dediğim üyenin boşanmayacağım diye diretmesi açıkçası....
Ben de yapmazdım o yaşımda öyle bir şey. Ama nasıl bir aile yapısı vardı, neler yaşadı kimse bilemez.
İnada bindirdiği için öyle dediğini düşünüyorum ben. Bence fakir vermek daha doğru olur şu anda kendisine.
Baba evinde istenmiyor, eşi zaten malum...
Ben çok üzüldüm açıkçası. Gerçekten ailesi destek olsa ona rağmen ayrılmamak için diretse ben de sizin gibi yorumlar yapardım ama baksanıza babası bile ayrılmasını istemiyor. Baba evinde sığıntı gibi şu anda :(

Ben de yapmazdım o yaşımda öyle bir şey. Ama nasıl bir aile yapısı vardı, neler yaşadı kimse bilemez.
İnada bindirdiği için öyle dediğini düşünüyorum ben. Bence fakir vermek daha doğru olur şu anda kendisine.
Baba evinde istenmiyor, eşi zaten malum...
Ben çok üzüldüm açıkçası. Gerçekten ailesi destek olsa ona rağmen ayrılmamak için diretse ben de sizin gibi yorumlar yapardım ama baksanıza babası bile ayrılmasını istemiyor. Baba evinde sığıntı gibi şu anda :KK43:
Hakkında hayırlısı olsun artık bundan sonra mantıklı kararlar alabilse keşke hayata tekrar gelmiyoruz

Aslina bakarsaniz hayatim cok karmasik anlatsam yazmakla bitmez 19 yasinda kacarak evlendim esim de üniversiteyi yeni bitirmisti sevgiliydik ailemle sorunlarim vardi illa kacalim evlenelim diyordu cahillik iste kactim doguda bi koyde yasiyo ailesi cifciler.basta ablasamazsan ayri eve cikariz dese de orda kaldik eltim annesi babasi kardesleri 12 kisi bi oglum odu simdi 4 yasinda.annesi hep dodururdu zaten kendiside kadina deger vermeyen erkegi ustun tutan ezen bi adamdi.hep döverdi kac kez ayrilmaya kalktım karakolluk olduk darp raporlari falan bi gun gene fena dovdu babami aradm dayanamıyorum dedim oda 18 saatlik yoldan kalkti geldi babasigil ikna etti 15 dk ileride ilce de ev tutalim ayrilmasinlar dedi tuttuk 2 ay kaldim eve dogru duzgun gelmedi para vermedi cocuk hastalandi hastaneye yatti gelmedi el memeleketinde babamin gonderdigi parayla idare ettim geldigindede dover giderdi.biliyorum sevmiyordu beni ama babam cok ayrilma taraftarı degildi.bi gun gene coj fena dovdu karakolluk olduk koruma karariyla oglumuda alip polis yardimiyla ailemin yanina döndüm. Esim.edebiyat mezunuydu.ama 6 aylık egitim gormus adina bi davasi oldugu icin meslege baslamadan meslekte acigi alinmisti orda 3sene yasadim bu sekilde.ben egede dogdum buyudum kulturler cok farkliydi ama hiç egreti durmadim onlar bile koylu kizi sanardi o kadar yani.neyse gittim dava actim 6 ay kaldim ben gittikten 2 ay sonra meslege basladi İstanbul'da polis olarak.hayatina bi cok kisi girdi cikti cok sonra ogrendim ki zaten evliykende bi kadinla berabermis ondan ayrılsın diye eziyet ediyormus.bense ailemjn yanındaydım onlars boyuna basima kakip duruyo siginti gibiydim.6 ay sonra barisalim dedi.bense mecbur kaldim burda huzurum yoktu sığamıyordm ailemde barismami istiyordu kocam cocugu bile bi kez aramadı maddi manevi yardi etmedi bide baska yer is değişir dedim baristik istanbula yerlestik 2 sene yasadik taki mayis ayina kadar .ilk 6 ay iyiydi aslinda ben idare ediyordum kac kez telefomda aldattigini yakaladim ama hamileydim spiralle kalmistim üstelik.bisey yapamadim direndim.beni evden cikarmaz komsularla bile gorusturmezdi anca kendiyle cikardik disari ailemle de muhattap degildi.neyse dogum yaptim coktandir cinsel.iliski istemiyordu zorlasamda evle ilgilenmiyor boyuna telefonla aslinda belliydi aldattığı ama ustelemedim o zamana kadar pek soddet uygulamiyordu ama surekli kavga cikariyor bi saniye bile iyi davranmıyordu ayri odada yatiyordu sevmedigini mutsuz olduğunu soyluyo bunun nedenini bahaneler buluyo sen soylesin biylesin diye eleştiriyordu.son 2 aydor 22 yasinda kaynimda bizle yasiyordu.bi gun telefonunda kiz fotografi buldum dedim bulcam bu kiz kim.bu sanane dedi kizdi.ısrar edince telefonumuda elimden aldi dovdu beni.ertesi gun gene.tartistik kaynm yoktu bu defa vurmus yere dusmus kafami vurmusum saatlerce uyanmayinca gece annemi aramis kizin dustu öldü galiba polisi ambulansi arayın diye tabi delirmişlrr gozumu actigimda polisler kapiyi caliyordu beni yataga yatirmis kendi dustu pozu vermis ölürse diye oglum soyluyo. Korktum şikayetçi olmadim.dedim.ben.gidicem boşancam oyle boyle ikna etti ertesi gun apar topar kafami toplayayim diye ailemin yanina gonderdi beni.bi hafta oldu me aradi be sordu umursamazligi her zaman ki gibi dedim yadli bi komsumuz aradi dedi eve bi kadinla geliyo gidiyk aldatmis beni aradim.inkar etmedi.kadinla benim evimde yatagimda düşmüş kalkmis.neyse kafayi yedim bitti dedim 1 ay ikna etmeye calisti ama hep.cocuklar icin diyerek beni istediginu sevdigini bile.söylemedi.yillardir oldugu gibi.bende o kadinla yattigin yatagi degistir baska eve tasinalim cunku bu kariyla iliskisini tum site biliyomus goruyorlarmis bi ben bilmiyorum yani.rezil olduk sonucta.oda isine gelirse gelirsen ev bu dedi.oylelikle konu kapandi.bi ay sonrasinda da o ayrilalim diye tutturdu bende bosamayacam surundurcem.dedim.bi kez.cocuklarini aramadi 5 ay oldu bu olali napiyorlar ne yiyip iciyorlar sormadi.bayramda mesaj attim al.oglunla.konus bayram.dedim açmadı.biliyorum biri var devam.ediyor hala.simdi nafaka davası açtım vermem cocuklarada sana da dedi.bide avukat tutmus uğraşıyor vermemk icin mesajlara aramalara zate cevap yok hiç.simdi davayi bekliyorum işte bulur o bi yolunu vermez.bense hala mal.gibi adami seviyorum mal.gibi saniye aklimdan cikmiyo surekli sosyal medyalara bakıyorum belkide sadece çaresizlikten.5 ay oldu kucuk.oglum.geldigimde 2.5 aylikti simdi 8 aylik.bide uzerine ailemle geçinemiyoruz siginti gibiyim surekli basima kakiyorlar iste elinle ettin.geri döndün iste 2 tane kiz kardesim daha var onlarda ayni.annemde ayni diyorlar sonradan geldin sen kizlarla bi tutma kendini. Basimiza kaldin sen daha fazla is gormelisin daha fazla yapmalisin bense sadece ortak yenegi yiyip evlerinde kaloyorum.haricinde 5 lira bile almadim herseyimizi kendim karşıliyorum.merdiven siliyorum.apartmanin bide evde tütün sarıyorum 200 tanesi 4 liraya cocuklarin kihafetlerini bile gondermedi babalari istedimde kis geldi geldigimde mayisti cevreden millet iste herkes kuculenlerinu verdi.iste evden nerdeyse çıkmıyorum surekli ya tütün ya cocuklarla anca adliye falan is olursa.tütün sararken annemde oluyo kucuk annemse boyuna söyleniyor aksama kadar cocuguna bakıyorm diye .napsam.suc bisey olsa her zaman ben haksiz babam kucugu seviyo ama buyuk.oglumu pek.sevmiyo allahtan simdilik sigintili laflaru anlamiyo cocuklar ilerde anlicaklar zaten calismama izin vermiyor annemler dul kadin olayi.annem calissanda ben bakmam cocuklarina ugrasamam diyo.napcami sasirdim.belkide bu yuzden o herifi hala seviyo odugumu sanmam ordan umidimi kesememem.haaa bak kesinlikte bu defa birlesmicm ama deli gibi ayagama.geldin istiyorum oda yansin yaktigi gibi beni diyorum.çocuklarım icin yaşıyorumm.tukendim artik aslinda ozetle.olay bu ayrintilara girsem sayfalar.surerdi
kadın sıgınma evıne gıdın , cocuklarıda alın yanınıza, sgk lı bır ıs bulun ve calısın kımseyede mınnet etmeyın...
esınıze daırde ıyı bır avukat bulun sızı aldattıgını vs kanıtlayın tedbır nafakası ve tazmınatta ısteyın muhakkak...
vermezse ıcra ıle alırsınız ama yılmayın sakın dıretın..

Hangimiz 19 yasinda olgunduk yapmayın...olgun olduğumuzu sanardik ....

Eminim bu arkadaşımizda boyle olmak istemezdi...sorun aile kizin ailesi destek ciksa yada annesi belli bir sureligine kucucuk cocuguna baksa dusunmeden ayrilir....ne yapacam deyip duruyor cirpiniyor birde bizler burda olumsuz yorum yapmak bana dogru gelmiyor..

Unutmayalim bizimde kizlarimiz evlatlarimiz var ne kadar iyu egitim verirsek verelim 19 yasinda gonlunu kaptirirsa dinlemezse ve kacarsa ne yapacaksiniz buyuk konusmamak gerekir...

Is aileye dusuyor aile sahip ciksaydi o koca boyle davrana bilirmiydi asil sorun aile.....
Benim babam ben evlenirken kocama dediki kizimin sacinin teline zarar gelirse karsindla beni bulursun bidaha yuzunu göremezsin dedi....aile cook onemli cokkkkk

İlk sayfayı okudum diğer yorumları okumadım. Ben konu sahibinin çıkış aradığını düşünemedim valla. Adam gelse kaldığı yada kandığı yerden devam edecek gibi geldi bana. Neyse...

Kadın sığınma evleri var konu sahibi, hiç de öyle tıklım tıklım falan değil.. Çok iyi biliyorum da söylüyorum.. 6 ay kalabiliyorsun evet ama giriş çıkış yaparak kalmaya devam edebiliyorsun.. Normalde sahip olabileceğinden çok daha iyi bi hayat sağlıyorlar sana emin ol.. Bütün alışverişini yapıyorlar hem senin hem çocukların.. Ayrıca çalışadabilirsin orda.. Fazlasıyla destek veriyorlar.. Üstelik psikolog ve avukatları da var.. Her konuda yardım ediyorlar... Hemen yeni bi hayata başla ve arkana bakma..

hata sende böyle bi adamı hala nasıl seversin hala... ya gerçekten kızıyorum hemcinslerime ... madem birinciyi yaptın ikinci için neden uğraştın... ya kara cahiller bile yapmaz sizin yaptığınızı yapmayın allah aşkına ya..hiç akıllanmadınmı ilk dövdüğünde bu kadarmı gurursuzsunuz ya kendinizi düşünmüyorsunuzda çocuklarınızıdamı düşünmüyosunuz ne olaylar duyuyoruz yazık o çocuklarına psikolojilerine... sürekli dayak yiyen bi anne ihanet eden bi baba... ilk darp raporunu aldığın gün neden savcılığa vermedin o pislik herifin silahını almaları lazımdı... bak ben sana bi tavsiye vercem bilmem aklına yatarmı madem sen bu kadar huzursuzsun bırak oda olsun... bu adamı savcılığa vermen gerek evliyken bi başkasıyla düşüp kalktığını belgelemelisin ama... polisler için bu durum yüz kızartıcı suç demek bırak o uğraşsın eğer bi daha dövmeye kalkarsa allah rızası için can güvenliğim yok diye suç duyurusunda bulun silahını aldır elinden sen düşme bırak o düşsün... elinden geleni yap gerekirse git sığınma evine 3 ay... boşandıktan sonrada sosyal hizmetlere başvur çocukların için yardım alabilirsin... allah yardımcın olsun

aşk bu kadar gözü kara değil uyan ve gerçeğin olan şeylerle yüzleş o çocuklarının yüzüne nasıl daha iyi bakabilirim diye çare ara bu adam sana çare değil aşk bi yere kadar bundan sonra aşkın 2 çocuğun olmalı yeni bi düzen sağlayana kadar

aşk bu kadar gözü kara değil uyan ve gerçeğin olan şeylerle yüzleş o çocuklarının yüzüne nasıl daha iyi bakabilirim diye çare ara bu adam sana çare değil aşk bi yere kadar bundan sonra aşkın 2 çocuğun olmalı yeni bi düzen sağlayana kadar

Tek basina nafaka davasi actim.ama bosanma davasi için istanbulda acilmasi gerek.ama benim ne maddi ne manevi olarak oraya gidip.dava acmaya gucum.yok 12 saat uzaktayim.istanbula kimsemde yok.orda.ama nafaka davasi her yerde acilabilyo
Neden istanbul da dava açmanız gerekir.Ayırca elinizde darp raporu var aldatılıyorsunuz ispatlanır tazminat alırsın düğün yaptıysanız düğünde takılan altınlarınızı bile alırsınız nafakayı vermem diye birşey yok maaşından kesilir senin hesabına yatar.

Dayak var aldatma var saatlerce baygın kalıyorsun her türlü hakarete boyun egiyorsun. Kendine de çocuklara da kötülük yapma seni sevmeyen evinize kadın getiren Bi adam var.diyelim mi yuvam yikilmasin diye katlandin bu kadar şiddetin içinde caninin garantisi var mi

Cahillik diz boyu.
Allah yardımcın olsun üzüldüm adına.
Ailene çok sinirlendim. Kendi evlatlarını sahiplenmiyor başka bir herifin sahiplenmesini bekliyor. İçler acısı.

Kocan olacak herifi de Allah'a havale et. Artık ondan ümit bekleme. Hayatının içine etmiş. Daha neyin kalmış alacak? Bak yoluna bu saatten sonra.

Baska birini seven adami seviyorum diyosun bunu kendine yapma bosan ne hali varsa gorsun nafaka alirsin en azindan sen caresizlikten ona sariyosun unutma hayat bitmedi o nasil kaldigi yerden devam ediyoda sende ediceksin seninde sevilmeye hakkin var hayatin sonu deyil ya belki karsina helal sut emmis biri cikar evlenirsin karisina koca olmayi birsk cocuklarina babalik yapmayan adamin nikahini napicaksin... al anneni karsina konus anne sizden baska kimim var bana yuzunuzu donuyosunuz biraz zaman ver bakiver torunlarina bi ise gireyim evede katkim olur de hem pskoljik olarak rahatlamaya ihtiyacim var bana bu iyiligi yap ben senin evladinim de ... siz resmen issizlikten adama sariyosunuz evden cikmiyosunuz evin icindeki durumda belli denize dusen yilana sarilir misali adama muhtac goruyosunuz kendinizi asla barismayin kendinze ceza vermeyin

Valla egeden sizin aileniz gibi merhamet yoksunu insan çıkmaz ama neyse...eğer ailen destek verseydi ve annen sen çalış cocuklara bakarim geçinip gideriz deseydi bu kadar çaresiz hissetmezdin kendini. Ama gerekirse aç kal o adama tekrar dönme ver nikahi niye bu inat. Kimle evlenirse evlensin ve nafaka alırsın merak etme. Yaşadığın herşey başlı başına yanlış ama bunları eleştirmek geçmişi değiştirmez..lütfen biraz güçlü olalım bir erkeğe sırtımızı dayamayalim...eğer o adami kafandan atıp yoluna bakarsan hayatın emin ol daha güzel olacak.

Back