• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ibretlik bir evlilik...

Bak darp raporu al bu şekilde avukat bul kendine ağla gerekirse taksit taksit veriirm ucretini de o serefsizde inşallah meslekten ihraç edilir

Valla okuyunca midem bulandı kusura kalma da. İnsan aynı hatayı bir kez yapar, ama sen defalarca yapmışsın, aslında kendi kendini yakmışsın. Sen dik dur, kndni sığıntı gibi görürsen millet ağzını kapatmaz tabi ki. Ne demek dul diye çalıştırmıolar ya. Kim ne derse desin kocaya kaçmışsın, bu kezde dinleme ama doğru olanı yapmış olucaksın. Çocukların için bi fayda, ileride emekliliğin olur falan. Aman annen laf yapıosa yapsın sokağa mı atçk çocuğunu mecbur bakçk. Sen gir bi işe hele bi çalış iki de annene koklat bakalım kim sesini çıkartıyomuş sana gör. Ne olursa olsun o pis heriften boşan, nafaka talep et, ayaklarının üstünde dur ve başar! Sonra gel buraya azimini anlat bize...

Iyi bir avukat tut nafaka tazminat herseyin al o adamın
Sevgi deil seninki çaresizlik bence
Inşallah hersey düzelir canım ya çok üzüldüm

Herkes gerekeni yazmış.
Ben uzatmayayım.
Gençliğini kurtarmamaya bak.
Zararın neresinden dönsen kardır unutma.

O kadar dayak yediniz. Sizi ve cocuklarinizi rezil etti siz hala bi beklenti icindesiniz. Diyecek bisey bulamiyorum

Back