- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.604
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence almayın onun size yaptığını yapın bir pasta bir doğm gunun kutlu olsun mesajı tamam işte.size ilgisiz davranışı hakkındada 1 hafta sizde ona aynı şekılde davranın belki farkına varır çeki düzen verir davranışlarına.henüz 3 senelik evliyken böyle ilgisiz olunurmu yani 10 sene sonra tamamen irtibatı keser herldeMerhaba benim esim cok ilgisiz ilgisizlikten gectim bisey soruyorum 2 3 kere sormayimca cevap vermiyor mirin kirin daha once bu konu yuzunden ailemin evine gittim cunku kendimi istenmiyor gibi hissettm hic konusmaz anca tv telefon . Ben surekli olgi bekliyorum ilgilnmesen bile bi soruma cevap ver yok dum cok bunaldim evde dedim hic konusmuyorsum benimle ilgilen miyorsun hadi.mutfaga gidelim kahve icer otururuz dedi mutfaga gectik basladi sen bana kahvalti hazirlamiyorsun sabahlari diye bende yoruluyorum dedim cocuk var ev isi bitmiyor titiz bir insanim kendiside cok titiz hersey 4 4luk olsun ister ugrasip duruyorum gece is yapacagim diye en asagi 1 de 2 de yatiyorum dinlenemiyorim bunu boylece acikladim bana annen hazirliyodut babana kahvalti vs dedi bende annemde hazirlamiyor banane annemden dedim bende iste yoruluyorum ne konusuyum nasil ilgileniyim seninle vs uzattida uzatti . Bende agladim gel beraber vakit gecirelim diye cagirip burda beni kahvalti icin bunaltiyorsun aglatiyorsun bu mu senin birlikte vakit gecirmekten anladigin dedim . Dogum gunum meselesi var birde nisanliyken ben buyuk bir organizasyon yaptim o benimkini kutlamadi anneme sormus kutlayayimmi ona kus alacagim diye annemde allerjik astimi var hayvan zararli demis bizimkininde canina minnet annen boyle dedi diye elini sallaya sallaya geldi baska sekilde kutlasaydin madem yok . 1 senemizde hamileydim dogum gunumde geldi para yok ne aliyim naapiyim dedi tamam dedim yoksa ne yapsin dedim kendi kendime sonra babasi 500 tl para istedi gitti babasina 500 tl verdi hani yoktu bana yokmus .
2 senemizde gene ben hazirlik yaptim belli etmedim unutmus gibi yaptim masayi hazirladim bir trip atiyo bana insan bi kutlar mesaj atar vs diye sonra hazirladigim masayi gordu sevindi va . emrivaki yaptim bana ne alacaksin vs dedim oda disarda pastaya mum yakmis getirdi elinde pastayla .
Surekli benimle ilgilen ben konusurken yuzume bak beni kaile almiyorsun demekten biktim insanlara ozeniyorum ilgi sevgi gormek istiyorum ne yazikki esimin ilgiden anladigi tek sey cinsellik onuda ben istemiyorum arada duygusal bir bag yoksa cinselligin ne anlami varki
Simdi 3. Senemiz bugun dogum gunu dun aksam tartistigimiz icin kararsizim onun dogum gununu kutlamakta . Ben aradi bugun mesafeli davrandim bu konu hakkinda konustuk ben artik senin pesinde kosmaktan yoruldum dedim necip fazilin bir sozunu yazdim ben saril dedikten sonra sarilmanin ne anlami var gibi birsey . Ben seni cok seviyorum sana olan sevgimi bir bilsen vs diyor evde yuume bakmiyor .
Simdj benim sorum bu olanlardan dolayi kutlayayimmi dogum gununu saat 5 de evde oluyor 2 saate hemen karsida a101 var ufak mini bir pasta alip bir parfumle idare edebilirim ama yapip yapmamak konusunda kararsizim kendisi bugun benim dogum gunum ne alacaksin dedi bende birsey almayacagim sende bana alma yaptigim seylerin kiymetini mi biliyorsun sanki dedim . Ama ben hediye istiyorum dedi . Bende almayacagim dedi simdi alayimmi almayayimmi . Belki aklinin basina gelmesi icin bu kadar pesinden kosmamaliyim belkide sineye cekip birsey olmamis gibi davranmaliyim bilmiyorum bana fikir verin lutfen kirici olmayin
Bende bir tene vardı bu tipten bana gelince para yok ama içkisine sigarasına var... Benim aldığım hediyeyi beğenmeyip bana fırlatıp sonraki doğum gününde hediye bekleyen. Benim doğum günümde hediye alamadım param yok, hediye almadım zaten beğenmezsin diyen her zaman bir bahanesi olan... ![]() |
Sabah 7 de gidiyor cocukla ben saat 11 den asagi uyanmiyoruz uyaninca yiyoruzYani şu kahvalti kismina takildim ben dogrusu tamam esinize hazirlamiyorsunuz cocuk var ev temizleniyor anladim da siz kendinizedemi kahvalti hazirlamiyorsunuz? Cocuk var diyorsunuz o cocuk sabahlari ne yiyor hazirlanmiyorsa? Kahvalti günün en önemli ögunu yapilmasi gerekli. Esiniz icin degil kendiniz icinde degil cocugunuz icin hazirlamalisiniz.
Bugun orkide almis ozur dilemek icin tatliya bagladik konuyu
Bende bir tene vardı bu tipten bana gelince para yok ama içkisine sigarasına var...
Benim aldığım hediyeyi beğenmeyip bana fırlatıp sonraki doğum gününde hediye bekleyen.
Benim doğum günümde hediye alamadım param yok, hediye almadım zaten beğenmezsin diyen her zaman bir bahanesi olan...
Bugun cicek almis ozur diledi baristik bende o gelmeden cuzdan ve kemer aldimBeklentilerinizi düşürdükçe daha mutlu olduğunuzu fark edeceksiniz. Esiniz sizin onu sevdiginizi biliyor ve bana göre bir nevi durumu yumuşatmak için hediye bekliyorum falan demiş. Geçiştirmek için değil de içinizden geldiği gibi davranmanizi öneririm.
Sizin adınıza sevindim, inşaallah mutlulugunuz ve huzurunuz daim olur.Bugun cicek almis ozur diledi baristik bende o gelmeden cuzdan ve kemer aldim
11 mi biz 11 de ögle yemegi yiyoruz cocuklarla. Bence bian önce düzen kurun evinizde uyku duzeni cocugun gelisimi acisindan cok onemli. Hem duzen olunca sizde cok rahat ediceksiniz emin olun. Ileride okula baslayincada erken kalkmaya zorlanmaz hem.Sabah 7 de gidiyor cocukla ben saat 11 den asagi uyanmiyoruz uyaninca yiyoruz
Biz halimizden memnunuz sagolun tavsiye icin11 mi biz 11 de ögle yemegi yiyoruz cocuklarla. Bence bian önce düzen kurun evinizde uyku duzeni cocugun gelisimi acisindan cok onemli. Hem duzen olunca sizde cok rahat ediceksiniz emin olun. Ileride okula baslayincada erken kalkmaya zorlanmaz hem.
Merhaba benim esim cok ilgisiz ilgisizlikten gectim bisey soruyorum 2 3 kere sormayimca cevap vermiyor mirin kirin daha once bu konu yuzunden ailemin evine gittim cunku kendimi istenmiyor gibi hissettm hic konusmaz anca tv telefon . Ben surekli olgi bekliyorum ilgilnmesen bile bi soruma cevap ver yok dum cok bunaldim evde dedim hic konusmuyorsum benimle ilgilen miyorsun hadi.mutfaga gidelim kahve icer otururuz dedi mutfaga gectik basladi sen bana kahvalti hazirlamiyorsun sabahlari diye bende yoruluyorum dedim cocuk var ev isi bitmiyor titiz bir insanim kendiside cok titiz hersey 4 4luk olsun ister ugrasip duruyorum gece is yapacagim diye en asagi 1 de 2 de yatiyorum dinlenemiyorim bunu boylece acikladim bana annen hazirliyodut babana kahvalti vs dedi bende annemde hazirlamiyor banane annemden dedim bende iste yoruluyorum ne konusuyum nasil ilgileniyim seninle vs uzattida uzatti . Bende agladim gel beraber vakit gecirelim diye cagirip burda beni kahvalti icin bunaltiyorsun aglatiyorsun bu mu senin birlikte vakit gecirmekten anladigin dedim . Dogum gunum meselesi var birde nisanliyken ben buyuk bir organizasyon yaptim o benimkini kutlamadi anneme sormus kutlayayimmi ona kus alacagim diye annemde allerjik astimi var hayvan zararli demis bizimkininde canina minnet annen boyle dedi diye elini sallaya sallaya geldi baska sekilde kutlasaydin madem yok . 1 senemizde hamileydim dogum gunumde geldi para yok ne aliyim naapiyim dedi tamam dedim yoksa ne yapsin dedim kendi kendime sonra babasi 500 tl para istedi gitti babasina 500 tl verdi hani yoktu bana yokmus .
2 senemizde gene ben hazirlik yaptim belli etmedim unutmus gibi yaptim masayi hazirladim bir trip atiyo bana insan bi kutlar mesaj atar vs diye sonra hazirladigim masayi gordu sevindi va . emrivaki yaptim bana ne alacaksin vs dedim oda disarda pastaya mum yakmis getirdi elinde pastayla .
Surekli benimle ilgilen ben konusurken yuzume bak beni kaile almiyorsun demekten biktim insanlara ozeniyorum ilgi sevgi gormek istiyorum ne yazikki esimin ilgiden anladigi tek sey cinsellik onuda ben istemiyorum arada duygusal bir bag yoksa cinselligin ne anlami varki
Simdi 3. Senemiz bugun dogum gunu dun aksam tartistigimiz icin kararsizim onun dogum gununu kutlamakta . Ben aradi bugun mesafeli davrandim bu konu hakkinda konustuk ben artik senin pesinde kosmaktan yoruldum dedim necip fazilin bir sozunu yazdim ben saril dedikten sonra sarilmanin ne anlami var gibi birsey . Ben seni cok seviyorum sana olan sevgimi bir bilsen vs diyor evde yuume bakmiyor .
Simdj benim sorum bu olanlardan dolayi kutlayayimmi dogum gununu saat 5 de evde oluyor 2 saate hemen karsida a101 var ufak mini bir pasta alip bir parfumle idare edebilirim ama yapip yapmamak konusunda kararsizim kendisi bugun benim dogum gunum ne alacaksin dedi bende birsey almayacagim sende bana alma yaptigim seylerin kiymetini mi biliyorsun sanki dedim . Ama ben hediye istiyorum dedi . Bende almayacagim dedi simdi alayimmi almayayimmi . Belki aklinin basina gelmesi icin bu kadar pesinden kosmamaliyim belkide sineye cekip birsey olmamis gibi davranmaliyim bilmiyorum bana fikir verin lutfen kirici olmayin
sana sert ve kaba gelebilir amaMerhaba benim esim cok ilgisiz ilgisizlikten gectim bisey soruyorum 2 3 kere sormayimca cevap vermiyor mirin kirin daha once bu konu yuzunden ailemin evine gittim cunku kendimi istenmiyor gibi hissettm hic konusmaz anca tv telefon . Ben surekli olgi bekliyorum ilgilnmesen bile bi soruma cevap ver yok dum cok bunaldim evde dedim hic konusmuyorsum benimle ilgilen miyorsun hadi.mutfaga gidelim kahve icer otururuz dedi mutfaga gectik basladi sen bana kahvalti hazirlamiyorsun sabahlari diye bende yoruluyorum dedim cocuk var ev isi bitmiyor titiz bir insanim kendiside cok titiz hersey 4 4luk olsun ister ugrasip duruyorum gece is yapacagim diye en asagi 1 de 2 de yatiyorum dinlenemiyorim bunu boylece acikladim bana annen hazirliyodut babana kahvalti vs dedi bende annemde hazirlamiyor banane annemden dedim bende iste yoruluyorum ne konusuyum nasil ilgileniyim seninle vs uzattida uzatti . Bende agladim gel beraber vakit gecirelim diye cagirip burda beni kahvalti icin bunaltiyorsun aglatiyorsun bu mu senin birlikte vakit gecirmekten anladigin dedim . Dogum gunum meselesi var birde nisanliyken ben buyuk bir organizasyon yaptim o benimkini kutlamadi anneme sormus kutlayayimmi ona kus alacagim diye annemde allerjik astimi var hayvan zararli demis bizimkininde canina minnet annen boyle dedi diye elini sallaya sallaya geldi baska sekilde kutlasaydin madem yok . 1 senemizde hamileydim dogum gunumde geldi para yok ne aliyim naapiyim dedi tamam dedim yoksa ne yapsin dedim kendi kendime sonra babasi 500 tl para istedi gitti babasina 500 tl verdi hani yoktu bana yokmus .
Ya ben şeye takıldım cocugu uyutup evde birakip disari cikmasaniz? Dunyanin binbir turlu hali var ben cok tedirgin olurdumBende yazarken bunaldim valla . Ben ya hic birsey yapmamak yada pastayla parfum almak is
Emin degilim gelmesjne 1 saat kaldi birazdan cocugu uyutacagim o zman markete gidip gitmemeye karar verecegim 2 defa aradi kendisi sebi seviyorum ozur ddilerim vs emin olamiyorum
Merak ettim çocuğunuz kaçta uyuyor ki 11’den önce uyanamıyor? Formülü neyse ben de uygulayayım.Sabah 7 de gidiyor cocukla ben saat 11 den asagi uyanmiyoruz uyaninca yiyoruz
Tamamen kendi iradesi aksam 11 sabah 11 . Bir turlu duzene sokamadim bendeMerak ettim çocuğunuz kaçta uyuyor ki 11’den önce uyanamıyor? Formülü neyse ben de uygulayayım. ☺
Çok değil, el kadar bebeği gece 11’de uyutacak kadar gamsız bir anne olsam bana yeterdi.Tamamen kendi iradesi aksam 11 sabah 11 . Bir turlu duzene sokamadim bende